Jouw bed klopt: van bedpoten tot matras | Bedpoten | Droomvlucht

Maak uw boxspring compleet met

Bedpoten en voetelementen

Jouw bed klopt: van bedpoten tot matras.

In de zoektocht naar een nieuw bed of boxspring wordt (terecht) gefocust op comfort. Maar vergeet de bedpoten niet!  Maak uw boxspring combinatie compleet met een mooie bijpassende poten set en weet dat jouw bed klopt tot in de pootjes.

Afhankelijk van het bed kunnen er verschillende bedpoten worden gecombineerd om het gewenste resultaat te behalen. Zo zijn de kleur, hoogte, model en afmeting van belang bij het bepalen van de juiste bedpoot.

Elk merk heeft zijn eigen kwaliteiten, materialen en vormen. Gaat u voor een landelijke uitstraling, een moderne slaapkamer of meer een klassiek bed? Vergeet dán vooral de poten niet af te stemmen met uw bed. De meeste bedpoten zijn verkrijgbaar per set of per stuk.

Bedpoten helpen uw bed naar nieuwe hoogtes

Een mooie bedpoot is in verschillende hoogtes en formaten beschikbaar. Het biedt u de mogelijkheid de boxspring te verhogen tot comforthoogte, of te verlagen zodat deze, bijvoorbeeld netjes onder een schuin dak past. Daarom wordt bij het samenstellen van een nieuw bed zeker de bedpoot niet vergeten.

Een bed met comforthoogte heeft een extra hoge instap. Bij boxsprings kijken we hier naar poten van 12 of 16 cm. En bij een ledikant kunnen deze poten zelfs tot 50 cm hoog worden verlengd. Op deze manier ligt het matras op extra hoogte waardoor het in- en uitstappen, maar ook het verzorgen een stuk eenvoudiger word.

Meer weten over ledikanten of boxsprings met comfort hoogte? Kom eens langs in onze winkel, wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Zet je beste bedpootje voor

Droomvlucht Slaapcomfort zet haar beste beentje voor als het gaat om advies en kwaliteit. U kunt er dus van uitgaan dat wij er alles aan zullen doen om uw bed tot in de puntjes te verzorgen. Bedpoten horen hier ook bij. 

Het combineren van bedpoten van verschillende merken is vaak niet mogelijk, maar wees niet bang om te vragen naar de mogelijkheden. Wij streven er naar om voor u het mooiste bed samen te stellen, en een goed paar poten kan daar zeker niet aan ontbreken.