Van Os Draaideurkast Orion | 220 x 200 x 60 cm (HxBxD) | 4 deuren

Van Os Draaideurkast Orion

Van Os - 4 deuren

Actie

Slaapkamer Orion is gemaakt van rustiek eiken gecombineerd met gepoedercoat metaal waardoor deze slaapkamer een stoer karakter krijgt.

Deze kledingkast Orion is ook gemaakt van rustiek eiken en is voorzien van soft close scharnieren. Verkrijgbaar als 2-deurs/ 3-deurs/ 4-deurs- of 5 deurs uitvoering kunt u de slaapkamer helemaal naar eigen wenst en ruimte inrichten.

De kast heeft per kastdeel 2 legplanken en 1 roede. 

De mogelijkheden van de Van Os kledingkast Orion

Breedte
100  (2 deurs) / 150 (3 deurs) / 200 (4 deurs) / 250 (5 deurs) cm
Diepte
60 cm
Hoogte
220 cm
inhoud?
Informeer naar de mogelijkheden in de winkel

Bekijk het bijpassende ledikant


Voor als je van hout houdt

Deze kast is standaard uitgevoerd in Rustiek Eiken met Staal. Maar alle meubels uit de slaapkamer Orion zijn leverbaar in de volgende kleuren:

Eiken naturel, Wengé, Beuken, Kersen, Noten naturel, Zwart RAL 9005 op eiken, Wit RAL 9003, Aluminium RAL 9006, Muisgrijs RAL 7005, Signaal rood RAL 3001 en Zwart-Grijs RAL 7021.

Tegen meerprijs is iedere overige RAL-kleuren leverbaar. Vraag hiernaar in de winkel of kom langs met een Ral-kleuren waaier of verfstaal. Dan kunnen wij deze kast speciaal voor u op kleur laten maken.


Ontdek van Os bij Droomvlucht Slaapcomfort

Opzoek naar een nieuwe slaapkamer of kledingkast, maar zit u nog met vragen? Ontdek van Os bij Droomvlucht Slaapcomfort.

Wij denken graag met u mee in het samenstellen en adviseren van het beste ledikant voor u. Want niet alleen het plaatje moet kloppen. Juist de ondersteuning en het comfort, denk hierbij aan de juiste bedbodems en matrassen, zijn van groot belang voor een goede nachtrust.

Maak een afspraak en kom langs. U bent van harte uitgenodigd.

Eigenschappen

Merk
Van Os
Aantal Deuren
4 deuren
Breedte
200 cm
Hoogte
220 cm
Diepte
60 cm

Onze Van Os collectie vindt u in onze vestiging in: