Voetenbankje en opbergkisten | Droomvlucht Slaapcomfort

Luxe

voetenbanken

Voetenbankje en opbergkisten bij Droomvlucht Slaapcomfort

Naast een bed wilt u ook de mogelijkheid om te kunnen zitten in de slaapkamer. Als we dit combineren met opbergruimte is dit nog beter! Maak kennis met de voetenbankjes en opbergkisten van diverse merken bij Droomvlucht Slaapcomfort

Opbergruimte is altijd een uitdaging in de slaapkamer. We hebben een linnenkast of kleding rek voor onze kleding. Een nachtkastje of tafeltje als praktisch oppervlakte naast het bed. Maar een gemakkelijk bankje om de sokken aan te doen of een opbergkist om de dekbedden in op te bergen staat vaak niet boven aan het lijstje. Dit terwijl het een hele mooie en praktische oplossing bied voor beide problemen.

Een voetenbankje, gemak dient de mens.

Het heeft vaak niet de hoogste prioriteit, maar een zit oppervlakte is in de slaapkamer van groot belang.

Wanneer u zich bij het aan- en uitkleden neerploft op uw bed zakt u vaak ver weg in de matras. Deze matras is namelijk goed geschikt om op te slapen, maar niet om op te zitten. Naast dat het onpraktisch is is het ook niet goed voor de matras vanwege de hoge punt-belasting. U kunt hierdoor eerder kuilvorming in uw matras krijgen. En dit willen we voorkomen.

U kunt dit natuurlijk oplossen met een stoel of poef. Maar heeft u al eens aan een voetenbankje gedacht?

Mooi mee gestoffeerd met de boxspring of bijpassend bij het ledikant is dit meubel een echte aanwinst voor de slaapkamer. Het geeft stevig zit comfort en ziet er ook nog eens goed uit.

Een voetenbankje ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens een praktische zitplek!

Praktische opbergruimte

Wanneer u beperkt de ruimte heeft en deze dus optimaal wilt benutten is een opbergkist een fantastische oplossing.

Met de opkomst van de boxsprings zij ook de gestoffeerde bijmeubels steeds populairder geworden. Een tafeltje, nachtkastje of bankje dat mooi past bij het bed zorgt er voor dat de hele kamer bij elkaar past. Hieraan hebben inmiddels ook de dekenkisten of opbergboxen zich toegevoegd. De deksels kunnen op eenzelfde manier bewerkt worden als het bed. Strak of met knopen. Of met meerdere vlakken. De opbergruimte is al gauw genoeg voor een 4-seizoenen dekbed en bedtextiel. Een praktische ruimte die u nu over houdt in de kast. Mooi om te zien en handig. Wij zijn enthousiast, u ook?


Ontdek de mogelijkheden bij Droomvlucht Slaapcomfort

Binnen onze collectie kunnen wij diverse voetenbanken en opbergkisten aanbieden.

Binnen onze verschillende topmerken kunt u kiezen uit designs die passen bij het beste bed voor u. Komt u langs om de mogelijkheden te bekijken? U bent van harte uitgenodigd in een van onze beddenwinkels voor advies. Of vraag gerust informatie aan via ons informatie formulier. Dan helpen wij u zo goed mogelijk verder in uw zoektocht naar het perfecte voetenbankje.