Wand- en vloerkleden

Maak uw interieur compleet

Met een Wand- of Vloerkleed.

Wand- en vloerkleden bij Droomvlucht Slaapcomfort

Maak uw slaapkamer of interieur compleet met een mooi vloerkleed. Of hang een sfeervol wandkleed aan uw muur. Zo heeft u in een hand omdraai warmte en sfeer in uw huis.

Droomvlucht Slaapcomfort biedt naast een grote collectie bedden, boxsprings en slaapkamer accessoires ook heel veel inspiratie voor de aankleding van uw slaapkamer. Katoenen wandkleden van zware kwaliteit passen heel goed in het interieur van een slaapkamer. Ze zorgen voor warmte, sfeer en inspiratie in huis en kleden daarnaast heel mooi af.

Diverse wandkleden van Urban Cotton.

Urban Cotton is bekend om de hoge kwaliteit, duurzaamheid, warmte en uitgesproken designs. Creëer een Urban look in uw slaapkamer of woonkamer door een sfeerdoek op te hangen met mooie print. Deze prints komen van over de hele wereld. Urban Cotton laat zich inspireren door Rustiek, industrieel, grunge en abstracte kunst. Dit ziet u duidelijk terug in de prints die op de 100% organisch katoenen doeken staan. Een lust voor het oog en een must voor in de slaapkamer.

Vloerkleden van Brinker Carpets.

Oosterse patronen, warme stoffen, moderne prints en meer. Dit zijn slechts enkele kenmerken van het uitgebreide assortiment vloerkleden van Brinker Carpets. Onze showrooms zijn aangevult met carpetten en vloerkleden in 3 verschillende formaten en meer dan 20 verschillende prints. Door keuzes te maken in kwaliteit, materiaal, formaat en kleur zijn deze carpetten volledig aan te sluiten bij uw interieur. Niet alleen in de slaapkamer, maar ook een woonkamer of studiekamer wordt mooier met een carpet.

Laat u inspireren in onze showrooms en bekijk online alvast wat u mooi vind. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en een mooi en compleet interieur.