Bekijk alle aanbiedingen en acties van Droomvlucht Slaapcomfort

Aanbiedingen en acties

Droomvlucht Slaapcomfort heeft het hele jaar door diverse aanbiedingen en acties. De bedden van topmerken zijn regelmatig met korting of mooie extra's verkrijgbaar. Om het voor u eenvoudig inzichtbaar te maken houden wij onze website altijd up-to-date met de laatste acties.

U wilt altijd een goed bed voor een goede prijs. Maar een bed met korting voelt toch altijd iets beter dan eentje zonder. Om voor u duidelijk inzichtelijk te maken welke acties en aanbiedingen er op dit moment lopen hebben wij deze voor u op deze pagina verzameld.

Warme winterweken

Ontvang tot 500,- korting op alle matrassen

Het worden warme winterweken met Auping. Naast een mooie korting op alle witte matrassen uit ons assortiment ontvangt u ook nog eens €250,- korting op een complete 2-persoons Original boxspring of Essential Ledikant. Niet alleen comfortabel de winter door, maar ook nog eens in stijl. Laat u adviseren in onze winkel in Krimpen aan den IJssel en slaag deze winter nog voor uw nieuwe Auping bed.

Meer informatie

15% Korting op het gehele Luxury assortiment

Ontdek de modellen

 

 Caresse WinterSale 

De winter is neergedaald in Nederland. En dat betekend een mooie WinterSale op Caresse bij Droomvlucht Slaapcomfort.

Een boxspring van Caresse is altijd al scherp geprijsd. Maar tijdens de Caresse WinterSale weken ontvangt u van Droomvlucht Slaapcomfort vele extra's en extra voordeel op een complete boxspring.

Bekijk de actie

Hoge Set kortingen bij Mérens.

Ontvang nu €500,- korting op een vlakke set.
En €1000,- op een elektrisch verstelbare set.

Bekijk de boxsprings

*Lees de actie voorwaarden

Serta Limited Series | Boxspring Classico

Complete Serta boxspring inclusief Splendid Royal HR 2-core matrassen!
Nu compleet voor de actieprijs vanaf € 2799,-

Bekijk de actieboxspring hier

Showroom Sale bij Droomvlucht Slaapcomfort

Bent u opzoek naar een goed bed, maar zijn nieuwe modellen nét boven uw budget? Met twee beddenwinkels en een mooi wisselend aanbod aan bedden en boxsprings zijn er altijd wel toonzaalmodellen in de actie.

Om iedere klant van het beste advies te voorzien hebben wij verschillende toonzaalmodellen in onze beddenwinkel staan. Deze bedden verschillen in uitvoering, kleur, details en comfort. Om ons aanbod actueel te houden en de showroom regelmatig te vernieuwen bieden wij regelmatig toonzaalmodellen met korting aan. De zelfde kwaliteit als een nieuwe boxspring, en nooit langer dan 1 jaar in de winkel. Zo heeft u een goed bed voor een nog betere prijs. Bekijk ons showroom Sale aanbod online of kom langs in onze beddenwinkel in Zevenhuizen of Krimpen aan den IJssel.

 

Showroom Sale

Diverse boxspring, ledikanten, matrassen en accessoires met korting.

Direct verkrijgbaar vanuit onze beddenwinkels. Bekijk onze Showroom Sale

Showroom Sale

Boxspring aanbiedingen in de beddenwinkel

Droomvlucht Slaapcomfort heeft regelmatig boxspring aanbiedingen in de beddenwinkel.

Door diverse assortiments wisselingen, wijzigingen in comfort of uitstraling en het up-to-date houden van de collectie in de showroom komen er met regelmaat boxspring aanbiedingen voor. Deze aanbiedingen verzamelen wij zo veel mogelijk online, maar zijn altijd duidelijk aanwezig in onze beddenwinkel.

Voel u vrij om al onze aanbiedingen online te bekijken, maar kom vooral langs in de beddenwinkel en laat u adviseren door een van onze medewerkers. Onze mensen staan elke dag voor u klaar met passend advies, jaren lange ervaring in de beddenmarkt en vakkennis. Hierdoor zijn zij in staat u optimaal te kunnen adviseren en begeleiden naar een goede nacht rust. En dat vinden wij nog altijd het belangrijkste.