Bekijk alle aanbiedingen en acties van Droomvlucht Slaapcomfort

Aanbieden en acties

bij Droomvlucht Slaapcomfort

Aanbiedingen en acties

Droomvlucht Slaapcomfort heeft het hele jaar door diverse aanbiedingen en acties. De boxsprings, matrassen en kussens van diverse grote merken zijn regelmatig met korting of mooie extra's verkrijgbaar. Om het voor u eenvoudig inzichtelijk te maken houden wij onze website altijd up-to-date met de laatste acties.

U wilt altijd een goed bed voor een goede prijs. Maar een bed met korting voelt toch altijd iets beter dan eentje zonder. Om voor u duidelijk inzichtelijk te maken welke acties en aanbiedingen er op dit moment lopen hebben wij deze voor u op deze pagina verzameld.

Alle goede voornemens beginnen bij goede slaap!

Bekijk de M line Matrassen

SERTA LUXE WINTER DEALS

Ontvang deze winter extra luxe voordeel op een boxspring uit de Luxury Collectie van Serta.

Wordt elke ochtend wakker alsof u weer terug op vakantie bent. Met de luxe boxsprings van Serta waant u zich in de meest luxueuze hotelkamers ter wereld. Met extra opties wordt deze ervaring nog beter. Daarom ontvangt u dit najaar een Gratis Lightbox bij aankoop van een set uit de Limited Series & Special Edition

Ervaar Serta in onze winkel, maak een afspraak

Winter korting op TEMPUR® bij Droomvlucht Slaapcomfort

Profiteer nu met korting van de vele voordelen die het unieke TEMPUR® materiaal u te bieden heeft.

Vanaf 9 November tot 31 Januari 2021 ontvangt u van ons 50% korting op elk 2e TEMPUR® artikel* . Kom dus snel langs in ons filiaal in Zevenhuizen en profiteer van dit mooie extra'tje op het superieure comfort van TEMPUR®.

Nu 50% Korting op elk 2e TEMPUR® Artikel*

Ontdek de TEMPUR® matrassen

*Bekijk de actievoorwaarden

Warme Winterweken bij Auping

Deze winter ontvangt u extra voordeel op alle matrassen, topdek matrassen en gestoffeerde matrassen. Ontdek de Auping matrassen bij Droomvlucht Slaapcomfort in Krimpen aan den IJssel. 

Ontdek de Auping Matrassen

Luxe Mérens Voordeel.

Ontvang nu €500,- korting op een vlakke set.
En €1000,- op een elektrisch verstelbare set.

Bekijk de boxsprings

*Lees de actie voorwaarden

 Caresse WinterSale 

Het is winter. En dat betekend tijd om het in huis extra gezellig te maken. Dit kan nu ook extra voordelig met de WinterSale van Caresse. 

Alle boxsprings van Caresse uit de Silver collectie met extra's aangeboden voor een nóg scherpere prijs. Daarnaast kunt u uw boxspring combinatie voordelig upgraden met de luxe Topper Active Air Hybrid tegen een meerprijs van slechts €100,-*  Daarnaast zijn alle elektrisch verstelbare boxspringcombinaties nu met RF bediening verkrijgbaar. Hiervoor geldt een speciale RF remote actie - 2 halen 1 betalen*

Heel veel voordeel op complete boxspring.

Bekijk de boxsprings

*Bekijk de actievoorwaarden

Serta Limited Series | Boxspring Classico

Complete Serta boxspring inclusief Splendid Royal HR 2-core matrassen!
Nu compleet voor de actieprijs vanaf € 2799,-

Bekijk de actieboxspring hier

Avek actieboxspring Ninety

Avek bestaat 90 jaar! En om dit met u te vieren is speciaal voor u de Boxspring Ninety ontwikkeld.

Een luxe Avek boxspring met vele extra's zoals een extra dikke topmatras, gratis LED leeslampjes en gratis in- en uitstapverlichting. En natuurlijk met de fraaie Ninety achterwand. Uw voordeel bedraagt maar liefst 510 euro!

Bekijk de boxspring hier

 

Showroom Sale bij Droomvlucht Slaapcomfort

Bent u opzoek naar een goed bed, maar zijn nieuwe modellen nét boven uw budget? Met twee beddenwinkels en een mooi wisselend aanbod aan bedden en boxsprings zijn er altijd wel toonzaalmodellen in de actie.

Om iedere klant van het beste advies te voorzien hebben wij verschillende toonzaalmodellen in onze beddenwinkel staan. Deze bedden verschillen in uitvoering, kleur, details en comfort. Om ons aanbod actueel te houden en de showroom regelmatig te vernieuwen bieden wij regelmatig toonzaalmodellen met korting aan. De zelfde kwaliteit als een nieuwe boxspring, en nooit langer dan 1 jaar in de winkel. Zo heeft u een goed bed voor een nog betere prijs. Bekijk ons showroom Sale aanbod online of kom langs in onze beddenwinkel in Zevenhuizen of Krimpen aan den IJssel.

 

Showroom Sale

Diverse boxspring, ledikanten, matrassen en accessoires met korting.

Direct verkrijgbaar vanuit onze beddenwinkels. Bekijk onze Showroom Sale

Showroom Sale

Boxspring aanbiedingen in de beddenwinkel

Droomvlucht Slaapcomfort heeft regelmatig boxspring aanbiedingen in de beddenwinkel.

Door diverse assortiments wisselingen, wijzigingen in comfort of uitstraling en het up-to-date houden van de collectie in de showroom komen er met regelmaat boxspring aanbiedingen voor. Deze aanbiedingen verzamelen wij zo veel mogelijk online, maar zijn altijd duidelijk aanwezig in onze beddenwinkel.

Voel u vrij om al onze aanbiedingen online te bekijken, maar kom vooral langs in de beddenwinkel en laat u adviseren door een van onze medewerkers. Onze mensen staan elke dag voor u klaar met passend advies, jaren lange ervaring in de beddenmarkt en vakkennis. Hierdoor zijn zij in staat u optimaal te kunnen adviseren en begeleiden naar een goede nacht rust. En dat vinden wij nog altijd het belangrijkste.