Bekijk alle aanbiedingen en acties van Droomvlucht Slaapcomfort

Aanbiedingen en acties

Droomvlucht Slaapcomfort heeft het hele jaar door diverse aanbiedingen en acties. De bedden van topmerken zijn regelmatig met korting of mooie extra's verkrijgbaar. Om het voor u eenvoudig inzichtbaar te maken houden wij onze website altijd up-to-date met de laatste acties.

U wilt altijd een goed bed voor een goede prijs. Maar een bed met korting voelt toch altijd iets beter dan eentje zonder. Om voor u duidelijk inzichtelijk te maken welke acties en aanbiedingen er op dit moment lopen hebben wij deze voor u op deze pagina verzameld.

Win een Droomvlucht!

Wij geven 2x een Droomvlucht in een luchtballon cadeau deze Pasen. Weten hoe u kunt winnen?

Bekijk de actie

VIER HET VOORJAAR MET SERTA!

Elke dag wakker worden met een glimlach hoort bij de lente. Dit voorjaar geven wij dan ook mooie korting op onze mooiste boxsprings van Serta.

Ontdek de boxsprings

Kon je maar met je ogen open slapen!

Kom kijken naar de mooiste boxsprings, van Auping.

Lees meer...

Paasactie op M line

TOT €500,- KORTING BIJ AANKOOP VAN 2 MATRASSEN
Bekijk de M line Matrassen

*Lees de actie voorwaarden

Serta Actie boxspring Classico

Complete Serta boxspring inclusief Splendid Royal HR 2-core matrassen!
Nu compleet voor de actieprijs vanaf € 2499,-

Bekijk de actieboxspring hier

Showroom Sale bij Droomvlucht Slaapcomfort

Bent u opzoek naar een goed bed, maar zijn nieuwe modellen nét boven uw budget? Met twee beddenwinkels en een mooi wisselend aanbod aan bedden en boxsprings zijn er altijd wel toonzaalmodellen in de actie.

Om iedere klant van het beste advies te voorzien hebben wij verschillende toonzaalmodellen in onze beddenwinkel staan. Deze bedden verschillen in uitvoering, kleur, details en comfort. Om ons aanbod actueel te houden en de showroom regelmatig te vernieuwen bieden wij regelmatig toonzaalmodellen met korting aan. De zelfde kwaliteit als een nieuwe boxspring, en nooit langer dan 1 jaar in de winkel. Zo heeft u een goed bed voor een nog betere prijs. Bekijk ons showroom Sale aanbod online of kom langs in onze beddenwinkel in Zevenhuizen of Krimpen aan den IJssel.

 

Showroom Sale

Diverse boxspring, ledikanten, matrassen en accessoires met korting.

Direct verkrijgbaar vanuit onze beddenwinkels. Bekijk onze Showroom Sale

Showroom Sale

Boxspring aanbiedingen in de beddenwinkel

Droomvlucht Slaapcomfort heeft regelmatig boxspring aanbiedingen in de beddenwinkel.

Door diverse assortiments wisselingen, wijzigingen in comfort of uitstraling en het up-to-date houden van de collectie in de showroom komen er met regelmaat boxspring aanbiedingen voor. Deze aanbiedingen verzamelen wij zo veel mogelijk online, maar zijn altijd duidelijk aanwezig in onze beddenwinkel.

Voel u vrij om al onze aanbiedingen online te bekijken, maar kom vooral langs in de beddenwinkel en laat u adviseren door een van onze medewerkers. Onze mensen staan elke dag voor u klaar met passend advies, jaren lange ervaring in de beddenmarkt en vakkennis. Hierdoor zijn zij in staat u optimaal te kunnen adviseren en begeleiden naar een goede nacht rust. En dat vinden wij noch altijd het belangrijkste.