Bekijk alle aanbiedingen en acties van Droomvlucht Slaapcomfort

Aanbiedingen en acties

Droomvlucht Slaapcomfort heeft het hele jaar door diverse aanbiedingen en acties. De bedden van topmerken zijn regelmatig met korting of mooie extra's verkrijgbaar. Om het voor u eenvoudig inzichtbaar te maken houden wij onze website altijd up-to-date met de laatste acties.

U wilt altijd een goed bed voor een goede prijs. Maar een bed met korting voelt toch altijd iets beter dan eentje zonder. Om voor u duidelijk inzichtelijk te maken welke acties en aanbiedingen er op dit moment lopen hebben wij deze voor u op deze pagina verzameld.

Serta 15% Najaarsvoordeel

Droomvlucht Slaapcomfort deelt uit! Met extra najaarsvoordeel op de complete Serta collectie.

U ontvangt in de actieperiode van 07-10-2018 tot 18-11-2018 15% korting bij aankoop van een product uit complete Serta collectie. Of u nu een complete boxspringcombinatie of alleen losse matrassen aanschaft, u krijgt van ons 15% korting op de totaal prijs.

Bekijk de actie hier

Blijvend in prijs verlaagd!

De Matrassen van M line zijn blijvend in prijs verlaagd!

Als je een T-shirt koope dan betaal je voor maat XL niet meer dan voor maat S. Heel vreemd dat er dan voor verschillende matrasmatern wél met andere prijzen gerekend worden. Bij Droomvlucht Slaapcomfort houden we van duidelijkheid en daarom zijn we blij dat we voor alle matrassen van M line dezelfde prijs mogen hanteren. Veel handiger toch?

Bekijk de matrassen van M line

Showroom Sale bij Droomvlucht Slaapcomfort

Bent u opzoek naar een goed bed, maar zijn nieuwe modellen nét boven uw budget? Met twee beddenwinkels en een mooi wisselend aanbod aan bedden en boxsprings zijn er altijd wel toonzaalmodellen in de actie.

Om iedere klant van het beste advies te voorzien hebben wij verschillende toonzaalmodellen in onze beddenwinkel staan. Deze bedden verschillen in uitvoering, kleur, details en comfort. Om ons aanbod actueel te houden en de showroom regelmatig te vernieuwen bieden wij regelmatig toonzaalmodellen met korting aan. De zelfde kwaliteit als een nieuwe boxspring, en nooit langer dan 1 jaar in de winkel. Zo heeft u een goed bed voor een nog betere prijs. Bekijk ons showroom Sale aanbod online of kom langs in onze beddenwinkel in Zevenhuizen of Krimpen aan den IJssel.

 

Showroom Sale

Diverse boxspring, ledikanten, matrassen en accessoires met korting.

Direct verkrijgbaar vanuit onze beddenwinkels. Bekijk onze Showroom Sale

Showroom Sale

Draag je steentje bij en ontvang tot

500 euro inruilvoordeel*

Bekijk de matrassen hier

Serta Actie boxspring Classico

Complete Serta boxspring inclusief Splendid Royal HR 2-core matrassen!
Nu compleet voor de actieprijs vanaf € 2499,-

Bekijk de actieboxspring hier

Boxspring aanbiedingen in de beddenwinkel

Droomvlucht Slaapcomfort heeft regelmatig boxspring aanbiedingen in de beddenwinkel.

Door diverse assortiments wisselingen, wijzigingen in comfort of uitstraling en het up-to-date houden van de collectie in de showroom komen er met regelmaat boxspring aanbiedingen voor. Deze aanbiedingen verzamelen wij zo veel mogelijk online, maar zijn altijd duidelijk aanwezig in onze beddenwinkel.

Voel u vrij om al onze aanbiedingen online te bekijken, maar kom vooral langs in de beddenwinkel en laat u adviseren door een van onze medewerkers. Onze mensen staan elke dag voor u klaar met passend advies, jaren lange ervaring in de beddenmarkt en vakkennis. Hierdoor zijn zij in staat u optimaal te kunnen adviseren en begeleiden naar een goede nacht rust. En dat vinden wij noch altijd het belangrijkste.