Showroom Sale bij Droomvlucht Slaapcomfort

Showroom Wissel Weken

Bedden met korting uit onze showroom

Showroom Sale bij Droomvlucht Slaapcomfort

Droomvlucht Slaapcomfort heeft twee showrooms in Zevenhuizen of Krimpen aan den IJssel. Door wisselingen in de collectie komen er regelmatig modellen in de aanbieding. Wij bieden ze dan aan tegen scherpe prijzen. En dit alles vatten wij samen onder de Showroom Sale.

Welkom bij de Showroom Sale van Droomvlucht Slaapcomfort. Wanneer u op zoek bent naar een boxspring combinatie met korting van Pullman, Avek, M Line, Auping, Mérens of Serta dan bent u bij Droomvlucht Slaapcomfort aan het juiste adres. Kom langs in onze beddenwinkel en bekijk welke bedden met korting direct uit de showroom leverbaar zijn. Zo vindt u het bed dat het beste bij u past, voor een prijs die ook bij u past. Wij hebben regelmatig een groot aanbod aan showroom modellen beschikbaar.

Bedden uit de showroom voor een aantrekkelijke prijs

Wij hebben diverse bedden met korting leverbaar, direct vanuit de showroom.

Zowel onze beddenwinkel in Zevenhuizen als onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel heeft een vast assortiment boxsprings en ledikanten beschikbaar. Sommige modellen worden vervangen door nieuwe collectie, een andere kleur of een nieuwe set. Dit doen wij om ons aanbod divers en up-to-date met de laatste trends te houden. U kunt bij ons altijd rekenen op vakkundig advies en persoonlijke aandacht. Ook bij bedden uit de showroom. Uiteindelijk wilt u toch het bed dat het beste bij u past! 

Bij het wisselen van de collectie doen wij de huidige toonzaal modellen in de Showroom Sale. Deze boxsprings, boxspring combinaties, ledikanten, matrassen en nachtkastjes worden hier aangeboden voor een ongekend lage prijs.


Voor al onze showroom modellen geldt: Op=op

U kunt onze showroom modellen stuk voor stuk bekijken en uitproberen in onze winkels in Krimpen aan den IJssel en Zevenhuizen.
Kijk goed bij de modellen in welke showroom ze staan, zodat u zeker weet in welk filiaal u het bed kunt bekijken!

Voordelen van de Showroom Sale

  • Direct leverbaar, dus geen of heel korte levertijd.
  • What you see is what you get.
  • Tot wel 70% goedkoper dan een 'nieuwe' boxspring of ledikant.

Boxspring Outlet Online

Naast ledikanten en nachtkastjes staan er ook diverse boxsprings in onze boxspring outlet online.

Door af te wisselen in ons aanbod in de winkel bieden wij diverse boxsprings in onze outlet online aan. Boxsprings van Auping, Caresse, Serta, Mérens en Avek zijn met korting verkrijgbaar die kan oplopen tot -70%!

Neem gerust contact op met onze winkel en vraag naar de acties en voorwaarden van onze boxspring outlet online. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar de beste boxspring voor de beste prijs.