Winter Wissel Weken | Ledikant Madison | 180 x 200 cm

Winter Wissel Weken - Slaapkamer Madison

Actie

Actie Showroom Sale

Heel veel modellen uit de showroom voordelig geprijsd!

Dit product staat bij ons in de showroom en moet plaats maken voor een nieuwer model.

Daarom geven wij nu extra korting, die wel op kan lopen tot 50% van de originele prijs! Kijk goed bij het model of deze in Zevenhuizen of Krimpen staat, en kom langs in de winkel om hem te bekijken.

Zoals u van ons gewend bent zorgen wij er ook bij showroommodellen voor dat deze gedemonteerd, bezorgd en bij u thuis worden gemonteerd. 

Bekijk de showroomcollectie

Bekijk de algemene voorwaarden*

Showroom Sale | 38% korting

Opzoek naar een complete slaapkamer voor weinig? Dit is uw kans, want de slaapkamer Madison van Karel Mintjens gaat weg uit onze showroom.

Met dit ledikant, nachtkastjes en een 2-deurs kledingkast heeft u alles om uw slaapkamer in één keer in te richten. Het stijlvolle en deelbare ledikant van Karel Mintjens staat op dit moment in onze beddenwinkel in Zevenhuizen. Het gaat uit de collectie, en wordt daarom voor een extra voordelige prijs aangeboden. De deelbaarheid van dit ledikant maakt dat u het bed gemakkelijker kunt opmaken én er beter tussen kunt schoonmaken. Het ledikant komt Inclusief middenbalk ter ondersteuning van uw bedbodems. Dit kunnen bestaande bodems zijn of nieuwe. Aan u de keuze. Uiteraard kunnen wij u hierin adviseren. Bel: 0180-328231

Naast de bedombouw is deze set compleet met 2 nachtkastjes. Hierdoor heeft u genoeg ruimte naast het bed voor een boek, bedlamp of uw bril.


Kledingkast Madison

Aan opbergruimte geen gebrek met de 2-deurs kledingkast.

Deze kledingkast is helemaal klaar voor uw slaapkamer. Met twee grote schuifdeuren is de inhoud goed toegankelijk. Links is een bovenplank met kledingroede gemonteerd. Aan de linkerklant is de kast verdeeld in Inlegplanken.

Breedte
235 cm
Hoogte
214 cm
Diepte
60 cm

Bezorging tijdens de lockdown

Maak een afspraak om deze slaapkamer compleet bij u te laten bezorgen. Normaliter rekenen wij voor een complete slaapkamer montage kosten van €179,-. Tijdens de lockdown vervallen deze kosten en komen we de hele slaapkamer kostenloos* bij u bezorgen en monteren. Profiteer dus nu nog van deze mooie Wisselkorting.

Eigenschappen

Filiaal
Zevenhuizen
Product
Ledikant
Merk
Karel Mintjens
Afmeting (BxL)
180 x 200 cm
Uitvoering
Zonder bodems/matrassen
Inclusief matras
Niet inbegrepen
Inclusief nachtkastje(s)
Ja, 2x Nachtkastje madison
Extra
inclusief 2-deurs kledingkast

Onze Karel Mintjens collectie vindt u in onze vestiging in: