Showroom Wissel weken

Tot 70% korting

op alle grote merken uit de showroom

Showroom Wissel Weken bij Droomvlucht Slaapcomfort

Het voorjaar is in volle gang, en ook onze winkels zijn klaar voor een frisse nieuwe collectie. Het is tijd voor een showroom wissel, en daar kunt u tot 1 Juni van mee profiteren!

Iedereen kijkt er echt naar uit. Wanneer mogen we er weer met z’n allen op uit. Gezellig naar vrienden, familie, uit eten of naar het theater.

Wij zetten voordat het zover is onze volledige showroom op zijn kop. Complete boxsprings, matrassen, ledikanten, kussens, dekbedden en bedtextiel van grote merken als Serta, Auping, Mérens, AVEK, Pullman, TEMPUR®, Equilli, Caresse, Norma en M line worden met hoge kortingen direct vanuit onze showroom aangeboden. De korting kan oplopen tot wel 70%!

Alle boxsprings, ledikanten, matrassen, kussens, dekbedden en nachtkastjes worden gewisseld, dus dit is uw kans om voordelig te slagen voor een goed bed.

Wellicht slaagt u in een van onze beddenwinkel tijdens onze Showroom Wissel Weken voor een nieuw bed. Dan heeft u iets extra's om naar uit te kijken! U hoeft zich nog geen zorgen te maken over de bezorging. Zodra alles rondom te crisis weer rustig is leveren wij uw bed netjes af en monteren deze op de door u gewenste locatie.

Het betreft hier een showroom uitverkoop en hierdoor is het aanbod beperkt.
Het betekend écht WEG=WEG

Bekijk het aanbod in Zevenhuizen

Bekijk het aanbod in Krimpen aan den IJssel


Maak een afspraak en kom langs.

Om drukte in de winkels te voorkomen vragen wij u een afspraak te maken.

Wij geven u graag de gelegenheid om op een veilige manier rond te kunnen kijken in onze beddenwinkels tijdens de Showroom Wissel Weken. Hiervoor hanteren we een strenger deurbeleid dan normaal. Om zeker te zijn dat u goed geholpen kunt worden vragen wij u om een afspraak te maken alvorens langs te komen in de winkel. Wij houden het aantal winkelbezoekers beperkt en geven u alle rust en ruimte om door onze winkels te lopen. Er worden maximaal 4 bezoeken per dag gepland (2x ’s ochtends, 2x ’s middags) Daarnaast kunt u nog steeds een persoonlijke koopavond aanvragen. Op deze manier bent u verzekerd van alle aandacht en rust in een veilige omgeving bij uw winkelbezoek, en geeft het ons als ondernemer en medewerkers een mooie kans om deze onzekere tijd verantwoord te overbruggen.

Het maken van een afspraak is gewenst, bel dus snel een van onze beddenwinkels:

Zevenhuizen: 0180-328231

Krimpen: 0180-516563


Droomvlucht Slaapcomfort en Corona

Vanwege het COVID-19 (corona) virus zijn we ons zeer bewust van de kans op verspreiding. Hierdoor hanteren we de maatregelen die door het RIVM zijn opgesteld zeer nauwkeurig in onze beddenwinkels.

Lees hier meer over de maatregelen die we nemen: Coronamaatregelen