Persoonlijk advies vanuit uw huis

PERSOONLIJK ADVIES

VANUIT UW HUIS

Persoonlijk advies vanuit uw huis

Bedankt voor uw bezoek aan de website van Droomvlucht Slaapcomfort.

We begrijpen dat u opzoek bent naar meer productinformatie. U bent nu wellicht door de ongebruikelijke situatie meer thuis en in de gelegenheid om het oriëntatieproces naar het juiste slaapcomfort ook in uw eigen vertrouwde omgeving te doen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om advies te ontvangen vanuit huis. U kunt al uw vragen stellen via het informatieformulier op deze pagina.


Aanvraag informatie

Samen staan we sterk

Als zelfstandig ondernemer mogen wij al ruim 20 jaar slaapadvies geven in uw omgeving met twee gerenommeerde beddenwinkels in de regio Rotterdam. Met alle grote merken onder één dak in Zevenhuizen en Krimpen aan den IJssel.

In die 20 jaar is er veel veranderd in Nederland. Ook het beddenlandschap is flink veranderd, en niet altijd waren de tijden goed. Gelukkig mogen wij u na de recessie jaren nog steeds 6 dagen per week bedienen en adviseren om ook voor u tot een juiste keuze te komen.

Helaas kijken we nu aan tegen een nieuwe crisis. Corona. Dit is een uitdaging die we met z'n allen zullen moeten trotseren. Onze gedachten gaan dan ook allereerst uit naar de mensen die als eerste fysiek getroffen zijn. De zieke, familieleden en direct betrokken medewerkers die elke dag bezig zijn deze ziekte onder controle te krijgen. We hopen uiteraard dat de situatie snel verbeterd en onder controle komt.

Als bedrijf ervaren ook wij helaas de ongemakken. We hebben een verantwoordelijkheid richting onze medewerkers, bestaande klanten en uiteraard onze winkelbezoekers. Hiervoor treffen we de nodige maatregelen, maar het blijft een uitdagende tijd. Tot slot zijn we trots op onze reputatie en inzet van de afgelopen 20 jaar. Wij zijn er van overtuigd dat we met onze Rotterdamse ondernemers mentaliteit en bovendien een team van deskundige en goed gemotiveerde medewerkers deze moeilijke periode kunnen overwinnen.

Het schetst een goed beeld van de ernst van deze situatie, en daar willen we graag met u bij stil staan.

Advies in de winkel

Advies vanuit uw huis

'Comfortabel' thuis.

Wanneer uw werk het toelaat werkt u op dit moment thuis. Nu de scholen gesloten zijn lopen ook de kinderen thuis rond. U bent ongebruikelijk mee thuis en heeft wellicht ook meer de gelegenheid om wat slaap in te halen. Wij kunnen ons voorstellen dat dit een moment is om uitgestelde klussen in huis op te pakken, maar ook een moment kan zijn waarop u bewust wordt van uw bed. En hoe goed deze eigenlijk nog wel aansluit op uw huidige behoefte.

Ons advies luid om niet de deur uit te gaan als dit niet nodig is. Vermeid elkaar waar mogelijk en blijf op minimaal 1,5 meter afstand.

We begrijpen dat u om deze reden grote groepen, een bezoek aan een woonmall of boulevard vermijd. In onze winkel is het nu ook rustiger. Maar met de genomen maatregelen verwachten wij u wel prima te kunnen helpen in een rustige ambiance in onze winkels.

Persoonlijk advies vanuit huis.

Wij waarderen het enorm dat u zich bij ons op de website komt oriënteren. En wij helpen u graag met uw zoektocht naar uw nieuwe matras, complete bed, hoofdkussen of dekbed. Stel uw vraag online, via de mail of via de telefoon. Wij zijn beschikbaar voor al uw vragen.