Auping Connect | Jouw bed versteld met je Smartphone

Auping Connect | Jouw bed versteld met je Smartphone

Ooit gedacht uw bed te kunnen bedienen met uw mobiel? Dat kan nu! Met Auping Connect.

Al jaren werkt Auping aan beter slapen. Door nieuwe innovaties op het gebied van technologie te combineren met klantervaringen zorgen ze er voor dat de beste nachtrust kan worden gegarandeerd. Mobiele telefoons en tablets zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de slaapkamer. En hier speelt Auping dan ook slim op in met Auping Connect. Bedien uw bed of boxspring met uw smartphone of tablet.

U slaapt beter door slim gebruik van uw mobiel

Auping connect, bediening met uw mobielMet Auping Connect bedien je heel eenvoudig je verstelbare bed. En voortaan start je je dag heel comfortabel met de slimme wekkerfunctie.

De Auping connect module koppelt u eenvoudig aan de motor van uw verstelbare spiraal- of boxspring bodem. Uw mobiel kan nu verbinding maken met uw bed en de bediening verloopt voortaan via uw mobiel. Via de Auping connect app kunt u verschillende programma's instellen voor uw bed. Naast alle losse verstelopties zit er ook een handige wekkerfunctie op. Hierdoor wordt u rustig in een zittende houding gebracht en hoeft u 's ochtends alleen nog maar uit te stappen.

Bent u klaar voor de toekomst?

Auping is nog niet klaar met het ontwikkelen van de Auping Connect. In de toekomst zijn er plannen om de Auping Connect aan te laten sluiten bij uw gehele slaapkamer. Het geeft vorm aan jouw hele slaapbeleving. Door alle apparaten in het huis via Auping Connect te bedienen zorgt u voor optimaal slaapgemak. Zo regelt u eenvoudig de verwarming die de juiste temperatuur staat, de slaapkamer lampen die aan- of uitgaan wanneer u dit wilt. Het wordt zelfs mogelijk om muziek in te starten en te stoppen op de momenten die u prettig vind. 

Met de mobieltjes ligt de toekomst bij velen al in de hand. En de toekomst is Auping Connect: beter slapen door slimme technologie.

 

 

Auping connect

Beter slapen door slimme technologie

De Specificaties van de Auping Connect

 • Beter slapen door slimme technologie:
  Met Auping Connect bedien je heel eenvoudig je verstelbare bed. En voortaan start je je dag heel comfortabel met de slimme wekkerfunctie.
 • Eenvoudige bediening:
  Verstel je bedbodem eenvoudig met je telefoon of tablet. Je hebt maar 1 Auping Connect nodig om 2 bedbodems te verstellen.
 • Prettig wakker worden:
  Word prettig wakker door het hoofdeinde van je bed dat langzaam omhoog komt. Je kunt de subtiele beweging van je hoofdeinde ook combineren met een wekkergeluid.
 • Klaar voor de toekomst:
  In de toekomst kun je met Auping Connect vorm geven aan jouw hele slaapbeleving. De verwarming die de juiste temperatuur al heeft bereikt, lampen die aan- of uitgaan wanneer jij wilt en zelfs muziek die begint of stopt met spelen. Dat is Auping Connect, beter slapen door slimme technologie.

Specificaties:

 • Inhoud van de verpakking: Auping Connect, Adapter, Quick User Guide 
 • Garantie: 2 jaar (zie auping.nl/garantie)
 • Werkt in combinatie met Auping elektrisch verstelbare spiraalbodems.
 • Wifi connectie nodig in huis. Werkt alleen op een 2.4GHz netwerk.
 • Voor meer vragen kunt u terecht in onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel

Bedien uw bed met uw mobiel

Waarmee werkt Auping Connect

Auping Connect kan gekoppeld worden aan alle motorisch verstelbare Auping spiraalbodems die na 2014 zijn geproduceerd, inclusief de Royal spiraalbodems.
Voor boxsprings geldt dat Criade boxsprings van na 2014 en de nieuwe Original en Kiruna boxsprings uit 2017 gekoppeld kunnen worden.
Een makkelijke check die je kunt doen om te kijken of Auping Connect met je Auping bed werkt is controleren of je een draadloze zwarte afstandsbediening bij je huidige bed hebt. Oudere motorisch verstelbare bed- en boxspring-modellen welke niet werken met Auping Connect zijn namelijk voorzien van een grijze afstandsbediening. Verstelbare bodems van andere merken zijn niet te koppelen met Auping Connect.

Bij twijfel kunt u altijd bij onze winkel in Krimpen aan den IJssel informeren. Onze verkoopspecialist vertelt u graag meer over de mogelijkheden en helpt u bij het vinden van een passende oplossing.