Auping Dekbedden en kussens bij droomvlucht Slaapcomfort

Lekker en comfortabel slapen

Auping Dekbedden en Kussens

 

Auping Dekbedden en kussens | bij droomvlucht Slaapcomfort

Lekker slapen is niet alleen een kwestie van een goed bed en een goed matras. Ook het dekbed en hoofdkussen zijn erg belangrijk voor een goede nachtrust. Ervaar Auping dekbedden en kussens bij Droomvlucht Slaapcomfort

Omdat iedereen nét even anders is, hebben we bij Droomvlucht Slaapcomfort de verschillende kussens en dekbedden van Auping opgenomen in ons assortiment. Hierdoor zijn we goed uitgerust om voor iedereen een passende oplossing te bieden.

Auping Hoofdkussens.

Het assortiment van Auping hoofdkussens bestaat uit 3 verschillende types. Deze kussens sluiten aan bij de Auping matrassen én bij de verschillende slaaphoudingen. Een fijn kussen - niet te zacht, niet te hard - ondersteunt het hoofd, de nek en de schouders precies goed. Daarom kunt u deze kussens in onze winkel in Krimpen aan den IJssel allemaal uitproberen. We kijken met u mee hoe het kussen de nek en het hoofd goed kan ondersteunen. Zo is het hele lichaam in een fijne en natuurlijke houding, helemaal ontspannen.

Ontdek de Auping Kussens

Auping dekbedden.

Alle drie de dekbedden van Auping zijn opgenomen in ons assortiment.

De drie Auping dekbedden zijn variërend van dons tot hypoallergene vezels. Alle dekbedden zijn leverbaar in een 4-seizoenen, lente/herfst- én zomervariant. Bijzonder aan de donzen dekbedden is het gerecyclede dons. Hierdoor is het dekbed niet alleen heerlijk zacht en licht, maar ook nog eens duurzaam en milieubewust.

Ontdek de Auping dekbedden


De garanties van Auping

Auping verkoopt donzen dekbedden en hoofdkussens die zijn gecertificeerd volgends de Responsible Down Standard (RDS). De RDS sluit het dwangmatig voederen en levend plussen van dieren uit.

Daarnaast worden alle tijken (hoezen) van de dekbedden en kussens zó dicht geweven dat het binnendringen van huisstofmijt wordt tegengegaan. Hierdoor zijn deze producten voorzien van een Nomite® label en uitermate geschikt voor mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt.

Ontdek het assortiment Auping Dekbedden en kussens bij Droomvlucht Slaapcomfort in Krimpen aan den IJssel.