Auping Dekbedovertekken en bedtextiel | Bekijk de collectie in Krimpen

Zo mooi

kan slapen zijn

Dekbedovertekken en bedtextiel

Al meer dan 130 jaar werkt Auping aan de beste manieren om uit te rusten. Natuurlijk is een goed bed en een goed matras hierin het allerbelangrijkste. Maar u wilt ook dat uw slaapkamer een fijne plek is om tot rust te komen. Dit kan met Auping dekbedovertrekken en Auping bedtextiel. U makt in een handomdraai uw slaapkamer helemaal af.

Auping dekbedovertrekken

De Auping dekbedovertrekken collectie bestaat uit mooie, kwalitatieve overtrekken, gemaakt van 100% biologisch katoen.

In de basiscollectie vindt u mooie effen overtrekken van zacht gewassen katoen, koel en glad percalkatoen en luxe, op de draad gekleurde, percal katoen. Verschillende kwaliteiten in stille en rustige kleuren. Daarnaast wisselt Auping elk seizoen van seizoenscollectie. Fisse en kleurrijke dessins van soepel katoensatijn.

De kleuren van de Auping dekbedovertrekken zijn afgestemd op het kleurenpallet van Auping. Daarom sluiten deze perfect aan op de eigen collectie en visie van Auping. Gelukkig houdt dit niet in dat u ze niet kunt combineren met andere merken of producten. Vraag hierover altijd naar in de winkel. 

Auping gaat niet alleen voor mooi, maar ook voor duurzaam. Zo zijn alle hoeslakens en dekbedovertrekken gemaakt van biologisch katoen en dragen ze het GOTS keurmerk zodat u met een gerust hart kunt slapen.

Collectie voorjaar 2022

Ontdek de 7 frisse en kleurrijke gedessineerde overtrekken van soepel katoensatijn.

Bekijk de dekbedovertrekken

Handige eigenschappen van de Auping dekbedovertrekken:

Extra lange instopstrook

Alle dekbedovertrekken van Auping hebben over de gehele breedte en aan beide kanten een extra lange instopstrook. Hierdoor kunt u het dekbedovertrek gemakkelijk onder uw matras instoppen. Ook bij een extra hoog matras is dit geen probleem. Zo heeft u nooit meer koude voeten.

Dubbele hotelsluiting

De Kussenslopen van Auping hebben een dubbele hotelsluiting. Dit houdt in dat de opening voor het kussen naar binnen is gevouwen waardoor deze altijd mooi om het kussen heen is te vouwen. Bijzonder is dat deze niet aan één kant, maar aan twéé kanten is ingestikt. Met een dubbele hotelsuiting maakt het dus niet uit welke kant u het kussen gebruikt, het ziet er altijd netjes uit.

Button down systeem

De Auping dekbedovertrekken en dekbedden zijn voorzien van een button down systeem. Dit zijn diverse knopen en lussen waarmee u het dekbed en het overtrek aan elkaar vast maakt. Hierdoor verschuiven deze niet meer van elkaar af. De dekbedovertrekken hebben lusjes aan de binnenkant van de overtrek. Met een 4-seizoenen dekbed heeft u knoopjes op het dekbed. U kunt de lusjes eenvoudig om het knoopje heen trekken bij het opmaken van uw bed. Dit maakt niet alleen dat verschuiven verleden tijd is, maar ook het opmaken is makkelijker!

Bekijk de collectie