Auping matrassen bij Droomvlucht Slaapcomfort | Krimpen aan den IJssel

Ervaar de Auping matrassen

bij Droomvlucht Slaapcomfort

Auping matrassen bij Droomvlucht Slaapcomfort

Een goede nachtrust valt of staat bij een goede matras.

Bekijk de Auping matrassen online en kom proefliggen in onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel. Kom proefliggen, ontvang Persoonlijk Advies en verzeker uzelf van het beste Auping matras voor u.

Goed slapen is ontzettend belangrijk. De Auping matrassen zijn een product van constante innovatie. Niet alleen in design brengt Auping vernieuwing, ook op basis van bijvoorbeeld de laatste ergonomische inzichten past Auping haar productassortiment aan. Een markt die constant in ontwikkeling is vraagt om een matras dat daar op aansluit. Een economie en maatschappij die continu veranderd vraagt een matras dat hier op is voorbereid.

Daarom loopt Auping voorop in duurzaamheid en innovatie. Een Auping matras slaapt daarom zo lekker.

Circulair; de Auping matrassen Evolve, Elite en Elysium

Met nieuwe inzichten en nieuwe materialen heeft Auping dit jaar een compleet nieuw matrassen assortiment geïntroduceerd. Niet omdat de huidige matrassen niet voldoen maar omdat de maatschappij hier om vraagt. De economie wordt circulair, en auping matrassen spelen daar op in.

Omdat elk lichaam anders is en ieder persoon een andere voorkeur heeft als het gaat om comfort, biedt Auping verschillende type matrassen aan. Op maat gemaakt, en helemaal afgestemd op uw lichaam. Bovendien kunnen alle materialen aan het einde van hun levensduur keer op keer hergebruikt worden in een nieuw, fris en schoon matras.

Lees meer >


Natuurlijk slapen op Vita Talalay Latex

Alleen de meest luxe matras van Auping. De Auping Elite matras maakt gebruik van Latex in de afdeklaag. Deze comfortlaag in de matras zorgt voor optimale vochtopname, drukverdeling en een behaaglijk en knus gevoel. Meer weten over de Vita Talalay latex die voor deze matras word gebruikt?

Lees meer >


Auping matrassen voor uw boxspring

Bij Auping is er naast witte matrassen ook een keuze in boxspring matrassen.

Deen boxspring matras kiest u altijd in combinatie met een topdek matras. Deze bepalen samen de ondersteuning en het ligcomfort. De boxspring matrassen en toppers van Auping zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd. Door middel van een mooi gevormde knopen en lussen koppelt u het matras en de topper aan elkaar. Deze schuiven dus nooit meer van elkaar af. 

Alle Auping matrassen worden met liefde gemaakt door vakmensen in Deventer. Kwaliteit van dicht bij huis. Samen met goed advies van onze slaapexperts bent u met aan Auping matras dus verzekerd van een goede nachtrust.

Welterusten.