Nieuws! De Auping Smart base | Droomvlucht Slaapcomfort

De Auping Smart base | Droomvlucht Slaapcomfort

Maak kennis met: de Auping Smart Base

Een goede bedbodem is heel belangrijk tijdens het slapen. Doordat u én uw matras de beste ondersteuning krijgen, kan jij elke dag heerlijk dromen. En met de juiste bedbodem kan uw matras ook beter ademen. Hierdoor houd u uw matras lekker lang goed.

In 2019 zijn alle elektrisch verstelbare bodems van Auping "Smart" geworden. De spiraalbodems van Auping doen veel meer dan het bieden van goede ventilatie en ondersteuning. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet meer wakker te liggen door uw snurkende partner dankzij de anti-snurkfunctie. Ook is er een slimme wekker die u rustig wekt wanneer je het lichtst slaapt. En kunt u het bed aansluiten op al uw andere slimme apparaten.


De voordelen van een Auping Smart Base

Auping noemt haar spiraalbodems niet voor niets smart. Er zitten meer dan één functie op om deze aan te laten sluiten bij uw slaap- en comfortwensen.

Anti-snurk functie

Niet meer wakker liggen van een snurkende partner? Probeer de anti-snurk functie.

De Auping Smart Base kan via een app verbonden worden aan uw mobiele apparaat. Zodra de bijbehorende app hoort dat u snurkt, beweegt de spiraalbodem even of gaat het hoofdeinde van het bed iets om hoog. Hierdoor wordt de slaaphouding licht aangestuurd en kunt u weer vrij ademen. Het gevolg: rust in de slaapkamer.

Altijd in verbinding

Goed slapen begint natuurlijk met een lekker bed en matras. Maar er komt nog meer bij kijken.

Zo zijn de juiste slaapkamertemperatuur en de verlichting in de slaapkamer ook heel belangrijk voor een goede nachtrust. Dus sluit uw bed met behulp van Homey aan op uw Sonos speaker, uw Philips Hue lamp of ander slim apparaat in uw slaapkamer. De Auping Smart Base App is de verbindende factor waardoor u met een simpele druk op de knop de juiste sfeer creëert in uw slaapkamer.

Heerlijk wakker worden

In plaats van dat vervelende wekkerdeuntje elke ochtend heeft Auping iets anders bedacht.

Stel de tijd zo in dat het hoofdeinde rustig omhoog komt op het moment dat u het lichtste slaapt. Door de slaap te monitoren weer uw lichtaam wanneer het tijd is om wakker te worden. En door daarop in te spelen heeft u altijd het gevoel dat u op het juiste moment gewekt wordt. Dát is pas lekker wakker worden.

Eenvoudige bediening

De Auping Smart Base bedient u eenvoudig met uw smartphone of tablet. U kunt twee bedbodems bedienen met de bijbehorende Auping Connect app en u heeft geen aparte afstandsbediening meer nodig voor de verschillende apparaten. Door de  memory functie worden jouw favoriete instellingen onthouden. Zo hoeft u uw bed maar één keer in te stellen met uw favoriete instellingen.