Garanties op Auping bij Droomvlucht Slaapcomfort

Garanties op Auping bij Droomvlucht Slaapcomfort

Garantie voor een goede nachtrust

Het is het streven van Auping én van Droomvlucht Slaapcomfort dat u heerlijk slaapt op uw bed of matras.

Elk Auping product wordt dan ook met de grootste zorg gemaakt en nauwkeurig gecontroleerd voordat het de fabriek verlaat. Daarbij doen wij een extra controle vóór levering, zodat u gegarandeerd het juiste product geleverd krijgt. Alles wat we doen, is gericht op het brengen van rust. Dat stopt niet op het moment dat we uw Auping product bij u bezorgen. Van een compleet bed tot een enkel hoofdkussen; op alle Auping producten die je bij Droomvlucht Slaapcomfort koopt, is de garantiebepaling van Auping toepassing.

Bedden & boxsprings

Op alle Auping bedden en boxsprings geldt een standaard garantieperiode van 5 jaar. In het geval van gestoffeerde producten geldt dat deze in de loop der tijd kunnen verkleuren door bijvoorbeeld lichtinval. Dit valt niet onder de Auping garantiebepaling.

Spiraalbodems

Op alle Auping spiraalbodems en boxspringframes geven wij 35 jaar garantie op draad- en framebreuk. Op alle andere onderdelen van de bedbodem – denk aan motoren, gasveren en elektronica – geldt een garantietermijn van 5 jaar.

Matrassen & toppers

De standaard garantieperiode voor matrassen is 5 jaar. Voor toppers is dit 3 jaar. Op alle matrassen bieden wij daarnaast standaard een omruilgarantie van 90 dagen.

*let op, voor Omruilgarantie, kijk verder onder aan de pagina.

Dekbedden & kussens

Op dekbedden wordt 5 jaar volledige garantie gegeven, op hoofdkussens geldt een garantie van 2 jaar. In het geval van materiaal- of fabricagefouten heb je gedurende deze periode recht op kosteloze vervanging of reparatie.

Bedtextiel

Op alle dekbedovertrekken, hoeslakens en moltons heb je 1 jaar volledige garantie.

Accessoires

De standaard garantietermijn op alle Auping accessoires – denk aan nachtkastjes, poefjes en sierkussens – is 5 jaar.

Elektronische accessoires

De standaard garantietermijn op alle elektronische Auping accessoires – zoals de Somnox Slaaprobot, Auping Connect en lampen – is 2 jaar.


Omruilgarantie op alle Auping matrassen

Voordat u een matras koopt, adviseren we u om uitgebreid te proefliggen in onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel en u te laten voorzien van deskundig advies. Onze verkoopadviseurs helpen je graag aan een matras dat perfect bij je past. Houd er rekening mee dat je lichaam ongeveer 4 tot 6 weken nodig heeft om te wennen aan een nieuw matras. Wil je toch liever een harder of zachter matras? Dan mag je jouw matras binnen 90 dagen na levering eenmalig kosteloos ruilen voor hetzelfde type matras in een andere hardheid. We nemen het verzoek tot omruilen na 14 dagen in behandeling. Neem hiervoor contact op met de Auping winkel waar je het matras hebt gekocht.

Deze Auping omruilgarantie geldt voor de volgende matrassen:

  • Evolve matras
  • Vivo matras
  • Maestro matras
  • Cresto matras
  • Inizio matras
  • Comfort boxspringmatras
  • Deluxe boxspringmatras
  • Prestige boxspringmatras
  • Kiruna boxspringmatras
  • Tone boxspringmatras

Contourvorming & afwijkingen in afmetingen matrassen en toppers

De matrassen en toppers van Auping worden met de hand gemaakt. Dat betekent dat elk product uniek is en er sprake kan zijn van een minimale afwijking in de lengte, breedte of hoogte van het product. Om te bepalen of uw klacht over een afwijkend formaat binnen de garantieregeling valt, hanteert Auping de NEN-EN 1334 norm. Afwijkingen van + 1 cm (groter) of – 1 cm (kleiner) of minder vallen niet onder de garantiebepaling.

Een Auping matras zorgt voor de beste ondersteuning en kan zich na verloop van tijd aanpassen aan de contouren van het lichaam. Hierdoor kan er ligplekvorming of contourvorming ontstaan. Dit is een normaal verschijnsel. Plaatselijk hoogteverlies tot 2 cm is acceptabel en vallen niet onder de garantiebepaling van Auping.


Droomvlucht Slaapcomfort denkt met u mee

Heeft u aan de hand van deze garanties vragen? Belt u dan naar de winkel in Krimpen aan den IJssel. Wij gaan graag met u in gesprek om naar een oplossing toe te werken.