Auping | Kleuren en Stoffen | bij Droomvlucht Slaapcomfort

de kleuren en stoffen

van Auping

Auping | Kleuren en Stoffen | bij Droomvlucht Slaapcomfort

Auping staat bekend om haar maatwerk en grote diversiteit aan kleuren en stoffen. Het assortiment boxsprings en ledikanten is leverbaar in verschillende lakken, coatings of stofferingen.

De kleuren van Auping laten zich onderverdelen in drie verschillende types. Deze hebben te maken met de afwerking van uw bed of ledikant en geven Uw Auping Original, Auping Auronde of ander Auping bed haar unieke uitstraling. Daarnaast zijn de stoffen onderverdeeld in kwaliteit en afwerking. We hebben deze uitgelegd in stofgroepen A, B en C. Daarbij zijn de kleuren van de bies los te combineren met de diverse opties voor bieskleuren.

Auping kleuren

Bij het kleuren van uw Auping bed kunt u kiezen tussen een vollak uitvoering, een poedercoating of een van de natuurlijke beits tinten.

De Auping bedden zijn van hout of aluminium, en afhankelijk van uw uitvoering is de verschillende afwerking toepasbaar op uw bed. Vollak en poedercoating kunnen op zowel op hout als op een aluminium bedombouw. De beits tinten alleen op hout. Deze zijn namelijk transparant en benadrukken het karakter van het hout op een bijzondere manier.

Diverse houtkleuren van Auping. Vollak of beits.Beschikbare kleuren:

Lak
01 Deep black
02 Pure white
03 Cool grey
04 Warm grey
05 Clay
07 Forest green
08 Skin
09 Rusty Red
10 Night blue
11 Coral Red
Hout beits
32 Natural Walnut
33 Natural Oak
34 Golden yellow Oak
35 Poppy Red oak
36 Burgundy Oak
37 Royal Blue Oak

Bij Auping heeft u keuze uit drie stofgroepen.

Slapen in uw droomwereld word werkelijkheid. Uw Criade maakt u helemaal eigen door zelf de stoffen te bepalen.
Met maar liefst 89 verschillende opties kun je eindeloos variëren in kleur, uitstraling en structuur. Alle stoffen passen uitstekend bij de frame kleuren van Criade.

Stofgroep A: Unigekeleurd

Stofgroep A is de basisstoffen collectie van Auping. Binnen deze stofgroep bevinden zich alleen maar unigekleurde basisstoffen..

Stofgroep B: rijke effecten

Stofgroep B bevat stoffen met rijke effecten en volop variatie in structuur. U kunt hierbij denken aan de stof Points. Deze stof wordt gecreëerd uit restanten stof en ingezamelde kleding. Hierdoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen gebruikt te worden, en krijgt de stof een uniek karakter. Dat is nog eens duurzaam denken en doen.

Stofgroep C. verfijnde weefstructuren

Onder stofgroep C vallen de zachte wollen, duurzame stoffen en verfijnde weefstructuren van Auping. In het bijzonder de details van Kvadrat. Een deense stoffenfabrikant welke kwalitatief hoogstaande en trendsettende stoffen levert. Zo worden natuurlijke kleuren afgewisseld met felle kleuraccenten, en ontstaan er unieke patronen. De prijs zoals weergegeven is gebaseerd op een boxspring bekleed met stoffen uit stofgroep A.

Wanneer u een stof uit stofgroep B of C wenst komt er een meerprijs bij.