Auping | Kleuren en Stoffen | bij Droomvlucht Slaapcomfort

de kleuren en stoffen

van Auping

Auping | Kleuren en Stoffen | bij Droomvlucht Slaapcomfort

Auping staat bekend om haar maatwerk en grote diversiteit aan kleuren en stoffen. Het assortiment boxsprings en ledikanten is leverbaar in verschillende lakken, coatings of stofferingen.

De kleuren van Auping laten zich onderverdelen in drie verschillende types. Deze hebben te maken met de afwerking van uw bed of ledikant en geven Uw Auping Original, Auping Auronde of ander Auping bed haar unieke uitstraling. Daarnaast zijn de stoffen onderverdeeld in kwaliteit en afwerking. We hebben deze uitgelegd in stofgroepen A, B, C, D en E. Daarbij zijn de kleuren van de bies los te combineren met de diverse opties voor bieskleuren.

Auping kleuren

Auping lakkleuren

Bij het kleuren van uw Auping bed kunt u kiezen tussen een vollak uitvoering, een poedercoating of een van de natuurlijke beits tinten.

De Auping bedden zijn van hout of aluminium, en afhankelijk van uw uitvoering is de verschillende afwerking toepasbaar op uw bed. Vollak en poedercoating kunnen op zowel op hout als op een aluminium bedombouw. De beits tinten alleen op hout. Deze zijn namelijk transparant en benadrukken het karakter van het hout op een bijzondere manier.

Diverse houtkleuren van Auping. Vollak of beits.Beschikbare kleuren:

Lak*
01 Deep black
02 Pure white
03 Cool grey
04 Warm grey
05 Sand Beige
07 Dusty Red
08 Blush
09 Pine Green
10 Night blue
11 Royal Blue
13 Sparkling Bronze (alleen op Auping Royal)
Hout beits*
20 Balanced Oak
21 Midnight black Oak
33 Soft white Oak
23 Chocolate brown Oak
24 Dark blue Oak
25 Chalk grey Oak
30 Light Oak (alleen op Auping Royal)
31 Dark Oak (alleen op Auping Royal)
32 Natural Walnut
33 Natural Oak

*Informeer in de winkel welke kleuren op welke ledikanten leverbaar zijn.

Ontdek de Auping Stoffencollectie

Bij Auping heeft u keuze uit vijf stofgroepen.

Slapen in uw droomwereld word werkelijkheid. Uw Criade maakt u helemaal eigen door zelf de stoffen te bepalen.
Met maar liefst 89 verschillende opties kun je eindeloos variëren in kleur, uitstraling en structuur. Alle stoffen passen uitstekend bij de frame kleuren van Criade.

Stofgroep A: Subtiel en unigekeleurd

De stoffen uit Stofgroep A zijn de basis stoffen van Auping. Ze zijn uni-gekleurd met subtiele structuren. Alle drie de beschikbare stoffen zijn gemaakt van polyester. De stoffen die onder deze stofgroep vallen zijn: Grid, Peach en Salt.

Stofgroep B: bijzondere structuren

Stofgroep B bevat stoffen met rijke effecten en volop variatie in structuur. U kunt hierbij denken aan de stof Points. Deze stof wordt gecreëerd uit restanten stof en ingezamelde kleding. Hierdoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen gebruikt te worden, en krijgt de stof een uniek karakter. Dat is nog eens duurzaam denken en doen. De stoffen die onder deze stofgroep vallen zijn: Dew, Maze en Points.

Stofgroep C. warme rijkdom

Deze stofgroep bestaat uit twee warme, rijke en grafische stoffen, te weten: Facet en Reflect. Beide stoffen worden in Europa geproduceerd. Ze hebben een natuurlijke uitstraling en met name Facet valt op doordat deze gemêleerde, vervilte stof is.

Stofgroep D: Premium Wol

Afkomstig van de Deense stoffen fabrikant Kvadrat zijn de wollen stoffen uit stofgroep D. De stoffen Clara, Remix en Re-Wool hebben elk een zacht, soepel en kleurrijk karakter. Bijzonder is de Re-wool welke voor 45% uit gerecycled wol bestaad.

Stofgroep E: Exclusief en luxe

De drie luxe en exclusieve stoffen zijn speciaal voor Auping ontworpen door Kvadrat. De gebreide stoffen Plecto en Sprinkles én het weefsel Jaali zijn prachtig om te combineren met andere stoffen uit het Auping assortiment. Ze geven door hun kwaliteit en afwerking een weldadig gevoel van luxe in de slaapkamer.

De boxsprings op onze website zijn standaard uitgevoerd in stofgroep A. Hier is bij de prijs ook rekening mee gehouden. Wanneer u een stof uit stofgroep B, C, D of E wenst komt er een meerprijs bij. Informeer hier over in de winkel