Avek Rotterdam | Bedden, boxsprings, bedbodems en matrassen

Arbeid, Vleit En Kwaliteit

AVEK bij Droomvlucht Slaapcomfort

Avek | Bedden, boxsprings, bedbodems en matrassen

Avek boxsprings, bedden, matrassen en bedbodems staan garant voor kwaliteit, duurzaamheid en optimaal comfort. Puur nederlands vakmanschap maakt uw bed écht van uzelf.

Avek bedden en boxsprings van nederlandse (bed)bodem.

Al ruim 85 jaar is Avek toonaangevend binnen de beddenmarkt heeft het friese merk zich onmisbaar gemaakt binnen de beddenwinkels.

Uniek slaapcomfort door de verwerking van een spiraal bedbodem in een boxspring combinatie. Door de soepele ondersteuning van een spiraalbodem komen de verschillende pocketveer zones van de Avek matrassen optimaal tot hun recht. De pocketveer matrassen van Avek zijn naast 7-zones ook voorzien van een staalband rondom de pocketveer. Hierdoor blijft deze stevig op zijn plek zitten, en behoud het matras beter zijn vorm.

AVEK in rotterdam

Wanneer u opzoek bent naar AVEK in Rotterdam bent u bij Droomvlucht Slaapcomfort aan het juiste adres. Met een beddentesterij, diverse modellen op toonzaal en goed advies vindt u altijd het bed van AVEK dat bij u past.

De collectie van Avek vormt met haar innovatieve ideeën de basis voor hoogwaardige bedden, die zich onderscheiden door vormgeving, comfort en duurzaamheid. Het ruime assortiment bij Droomvlucht Slaapcomfort bestaat uit onder meer boxsprings, matrassen, dwarsgespannen spiraalbedbodems en ruimtebesparende bedden.

Luxe boxpsring met optimale comfort en een landelijke uitstraling

De Avek Boxsprings
'1927', simmer, noflik en Ninety

Bekijk het assortiment

Nieuw binnen het Avek assortiment is de Avek boxspring Noflik Ergo uitvoering.

Door deze unieke boxspringbodem bent u instaat om zelf uw comfort aan te passen naar uw slaapwensen. Deze Ergo-instelling in uw bedbodem maakt dat het bed altijd bijgesteld kan worden naar uw wens en hiermee uw slaapcomfort tot in detail kan worden gereguleerd. Onze showroom heeft de Avek Noflik Ergo staan. En wij leggen u graag alle voordelen uit van deze unieke boxspring bodem van Avek.

Avek Noflik Ergo

Voor het beste comfort dat precies bij u past!

Een boxspring met volledig verstelbare heup en schouder zone's zorgt voor het optimale comfort. 

Bekijk de Avek noflik Ergo hier

Avek Matrassen Bronze, Prata, Ouro en nr. 88.

Een matras van Avek staat garand voor kwaliteit, duurzaamheid en optimaal comfort.

Dit is dan ook de reden dat wij deze matrassen in onze collectie hebben opgenomen. Om u te verzekeren van de kwaliteit van de Avek matrassen geven wij de volgende garanties.

1. Avek matrassen hebben uitstekende ventilatie.

Doordat de Avek matrassen zijn opgebouwd vanuit ventilerende en vochtdoorlatende afdekmaterialen gecombineerd met pocketkernen leveren deze optimale ventilatie. Uw bent op deze manier verzekerd van een minder warm of klam gevoel en dit draagt bij aan een hygiënischer en prettiger bedklimaat.

2. Een goed Avek matras, daar zit wat in!

De pocketveren kern van een Avek matras bestaat uit thermisch geharde pocketveren.

Deze zijn ingedeeld in meerdere comfortzones en zorgen voor goede ondersteuning op de juiste plek. Daarnaast is er een niet-voelbare stalen band rondom de pocketkern geplaatst voor extra stevigheid en duurzaamheid. De matraskern blijft beter op zijn plaats en verliest dus minder snel zijn ondersteunende kracht. De pocketvering van Avek bevat 7 of 8 slagen (lagen), hierdoor hebben deze veren meer mogelijkheden om drukpunten weg te nemen en zorgen ze voor betere ondersteuning.

3. Een Avek matras op maat.

Alle Avek matrassen zijn 25 cm hoog. Verkrijgbaar in alle gangbare formaten en door deze eigenschappen goed met elkaar te combineren.

Wanneer u opzoek bend naar een goed matras op standaard formaten van 70, 80 of 90 cm bij 200 cm lang dan is Avek een perfecte match. Daarnaast zijn de Avek matrassen kosteloos te verlengen tot 210 en 220 cm lang. De twee-persoons matrassen van Avek worden standaard voorzien van twee verschillende kernen. Hierdoor heeft elke bedhelft zijn eigen comfort maar voelt het wel als één matras. Om alle matrassen een luxe, afritsbare bordertijk. Deze tijk ventileerd extra goed door twee losse lagen dubbeldoek en voelt extra luxe aan vanwege de de afwerking. Let op: De tijk is alleen chemisch reinigbaar.

4. Avek garandeert kwaliteit

Wanneer u een matras van Avek aanschaft is deze tot 60 dagen na aankoop kostenloos om te ruilen voor een andere hardheid of kern.

U heeft met de aanschaf van een Avek matras dus genoeg tijd om zeker te weten of het matras niet té hard of te zacht is. Daarnaast heeft u 25 jaar garantie op veerbreuk. De pocketveren die gebruikt worden zijn van dusdanig goede kwaliteit dat wij gerust een lange garantie durven te geven op het interieur van de Avek matras.


De 2-persoons splitmatrassen van Avek

Uniek bij Droomvlucht Slaapcomfort is de optie om uw tweepersoons matras van Avek in een split uitvoering te verkrijgen.

U heeft hierdoor geen last van een naad tussen twee matrassen en extra gemak bij het verstellen van de elektrische boxspring. Wanneer u er voor kiest om een matras van Avek deelbaar te bestellen worden er twee losse matras kernen in één hoes bevestigd. Hierdoor ontstaat één groot dubbel matras. Aan de bovenzijde van het matras is een split gemaakt van 95 cm diep. Hierdoor kunnen beide hoofdeinden van de matras los van elkaar versteld worden.

Meerprijs op de standaard tweepersoons matras: €150,-

Perfect comfort in elke slaaphouding.

De luxe matrassen van Avek

Bekijk het assortiment hier

Avek Spiraalbodems, stevig comfort met optimale ventilatie.

De spiraalbodems van Avek bevatten alle eigenschappen om heerlijk in slaap te vallen. Door de uitmuntende ventilatie, het aangename comfort en hoge veerkracht zorgt voor een ventilerend en fris geheel.

Zowel los staand als als inlegbodem te gebruiken in uw nieuwe of bestaande bed. Zo wordt u voortaan weer fris en uitgerust wakker.

De Avek Integra Spiraalbodems komen in verschillende uitvoeringen. De bodems zijn gemaakt van hoogwaardig staal draad dat geweven is tot een veerkrachig dwars-gespannen spiraal net. Voor zowel de vlakke als verstelbare bodem blijfven deze spiraalbodems goede ondersteuning bieden. Een spiraalbodem geeft passieve tegendruk aan het matras waardoor deze het lichaam ondersteund op de plek waar nodig. De bedbodem zal dus aangenaam en verend aanvoelen.


Bekijk het volledige assortiment van Avek hier.