Avek Rotterdam | Bedden, boxsprings, bedbodems en matrassen

Arbeid, Vlijt En Kwaliteit

AVEK bij Droomvlucht Slaapcomfort

Avek | Bedden, boxsprings, bedbodems en matrassen

Avek boxsprings, bedden, matrassen en bedbodems staan garant voor kwaliteit, duurzaamheid en optimaal comfort. Puur nederlands vakmanschap maakt uw bed écht van uzelf.

Avek bedden en boxsprings van nederlandse (bed)bodem.

Al ruim 90 jaar is Avek toonaangevend binnen de beddenmarkt heeft het Friese merk zich onmisbaar gemaakt binnen de beddenwinkels.

Uniek slaapcomfort door de verwerking van een spiraal bedbodem in de boxspring bodem. Door de soepele ondersteuning van een spiraalbodem komen de verschillende pocketveer zones van de Avek matrassen optimaal tot hun recht. De pocketveer matrassen van Avek zijn naast 7-zones ook voorzien van een staalband rondom de pocketveer. Hierdoor blijft deze stevig op zijn plek zitten, en behoud het matras beter zijn vorm.

AVEK in rotterdam

Wanneer u opzoek bent naar AVEK in Rotterdam bent u bij Droomvlucht Slaapcomfort aan het juiste adres. Met een bedden en matrassen test, diverse modellen op toonzaal en goed advies vindt u altijd het bed van AVEK dat bij u past.

De collectie van Avek vormt met haar innovatieve ideeën de basis voor hoogwaardige bedden, die zich onderscheiden door vormgeving, comfort en duurzaamheid. Het ruime assortiment bij Droomvlucht Slaapcomfort bestaat uit onder meer boxsprings, matrassen, dwars-gespannen spiraalbodems en ruimtebesparende bedden.

Avek sinds 1927

Fries vakmanschap met arbeid, vlijt en kwaliteit.

Arbeid, vlijt en kwaliteit.

Avek is een van oorsprong Fries bedrijf. Opgericht in 1927 in Surhuisterveen en gebonnen als meubelfabrikant. Grootvader Roelf Kok was, zoals men dat in friesland zeggen, 'oprjocht' te noemen. Met een eerlijke en praktische aanpak werd er hard gewerkt aan mooie producten. Vanuit vraag naar bijzondere formaten slaapmeubels is de overstap gemaakt naar bedbodems en matrassen. 

Intussen is AVEK uitgegroed tot nationaal merk van hoge kwaliteit. De bedden worden nogsteeds in Surhuisterveen met de hand gemaakt. Dit gebeurt door vakmensen die de inmiddels jarenlange ervaring om weten te zetten naar een luxe product. Met de pijlers Arbeid, Vlijt en kwaliteit controleerd en garandeerd AVEK top kwaliteit.

Luxe boxsprings met optimale comfort en een landelijke uitstraling

 

Ervaar Avek boxsprings in regio Rotterdam

De boxsprings van Avek hebben een mooie plaats veroverd in onze beddenwinkels. Bent u dus opzoek naar een boxspring van Avek in de regio Rotterdam? Kom dan eens langs in de beddenwinkel in Zevenhuizen. Wij laten u graag zien wat de Avek boxsprings zo bijzonder maakt.

Gemaakt met Arbeid, vlijt en kwaliteit zijn de boxsprings van AVEK stuk voor stuk kwaliteitsbedden. De ervaring van ruim 90 jaar vakmanschap komt samen in de verschillende design boxsprings. Een boxspring bestaat meestal uit drie lagen. De boxspring bodem is de basis waarop het matras goede ondersteuning vind. De matras werkt samen met de bodem voor de optimale ondersteuning van het lichaam. Daar bovenop komen diverse topdekmatrassen. Afhankelijk van het eigen comfort kunnen deze naar eigen voorkeur worden gekozen.

Naast comfort is ook design zeer belangrijk. De luxe boxsprings van Avek zijn zowel landelijk als modern. Met 4 verschillende boxspring designs en diverse hoofdborden voor de verschillende designs zit er altijd een passend model en comfort voor u tussen. 

Gaat u voor de Avek boxspring 1927, de Simmer of Noflik, of spreekt de actie boxspring Ninety u aan? Neem alvast een kijkje online en kom langs in de winkel om Avek boxsprings in regio Rotterdam te ervaren.

Bekijk het assortiment

Avek actieboxspring Ninety

Avek bestaat 90 jaar! En om dit met u te vieren is speciaal voor u de Boxspring Ninety ontwikkeld.

Een luxe Avek boxspring met vele extra's zoals een extra dikke topmatras, gratis LED leeslampjes en gratis in- en uitstapverlichting. En natuurlijk met de fraaie Ninety achterwand. Uw voordeel bedraagt maar liefst 550 euro!

Bekijk de boxspring hier

 

Avek Noflik Ergo

Nieuw binnen het Avek assortiment is de Avek boxspring Noflik Ergo uitvoering.

Door deze unieke boxspringbodem bent u instaat om zelf uw comfort aan te passen naar uw slaapwensen. Deze Ergo-instelling in uw bedbodem maakt dat het bed altijd bijgesteld kan worden naar uw wens en hiermee uw slaapcomfort tot in detail kan worden gereguleerd. Onze showroom heeft de Avek Noflik Ergo staan. En wij leggen u graag alle voordelen uit van deze unieke boxspring bodem van Avek.

Ervaar een boxspring waarvan u zelf tussentijds het comfort kunt aanpassen aan uw eigen voorkeur!

Bekijk de Avek noflik Ergo

De matrassen van Avek

De luxe matrassen van Avek

Een matras van Avek staat garand voor kwaliteit, duurzaamheid en optimaal comfort.

Iedermens is uniek. En voor unieke mensen moet een Avek matras voldoen aan unieke wensen. De basis van de Avek matrassen ligt in de pocketveer. Daarbij zijn voor elk matras vier verschillende hardheden, vering en ondersteuningsmogelijkheden aanwezig. Door proef te liggen in de winkel ontdekt u de verschillende mogelijkheden in ondersteuning en vind u altijd het comfort dat bij u past.

Ontdek de Avek matrassen...

AVEK SPIRAALBODEMS

Avek Spiraalbodems, stevig comfort met optimale ventilatie.

De spiraalbodems van Avek bevatten alle eigenschappen om heerlijk in slaap te vallen. Door de uitmuntende ventilatie, het aangename comfort en hoge veerkracht zorgt voor een ventilerend en fris geheel.

Zowel los staand als als inlegbodem te gebruiken in uw nieuwe of bestaande bed. Zo wordt u voortaan weer fris en uitgerust wakker.

De Avek Integra Spiraalbodems komen in verschillende uitvoeringen. De bodems zijn gemaakt van hoogwaardig staal draad dat geweven is tot een veerkrachig dwars-gespannen spiraal net. Voor zowel de vlakke als verstelbare bodem blijfven deze spiraalbodems goede ondersteuning bieden. Een spiraalbodem geeft passieve tegendruk aan het matras waardoor deze het lichaam ondersteund op de plek waar nodig. De bedbodem zal dus aangenaam en verend aanvoelen.


Bekijk het volledige assortiment van Avek hier.