Avek Spiraalbodem - Integra 100 - Avek - Vlak - 80 x 200 cm

Avek Spiraalbodem - Integra vlak

Vlak - 80 x 200 cm

Actie

De basis voor lekker slapen begint met een Avek Integra Spiraalbodem.

De spiraalbodems van Avek bevattel alle eigenschappen om heerlijk in slaap te vallen. Door de uitmuntende ventilatie, het aangename comfort en hoge veerkracht zorgt voor een ventilerend en fris geheel. Zowel los staand als als inlegbodem te gebruiken in uw nieuwe of bestaande bed. Zo wordt u voortaan weer fris en uitgerust wakker.

De Avek Integra Spiraalbodem komt in verschillende uitvoeringen. De bodem is gemaakt van hoogwaardig staaldraad dat geweven is tot een veerkrachit dwarsgespannen spiraalnet. Voor zowel de vlakke als verstelbare bodem blijft deze spiraal goede ondersteuning bieden. Een spiraalbodem geeft progressieve tegendruk waardoor deze het lichaam ondersteund op de plek waar nodig. De bedbodem zal dus aangenaam en verend aanvoelen.

Avek intregra Spiraalbodem past in vrijwel ieder bed

De Integra spiraalbodem is een sterke bedbodem die zich thuis voelt in vrijwel ieder bed. Ook in een bestaand bed of ledikant kunnen Integra bedbodems worden toegepast, zonodig met behulp van (inzet)poten. Doordat Integra spiraalbodems een beperkte hoogte hebben, zijn ze ook geschikt voor smalle bedomrandingen.

Een bedbodem met mogelijkheden

Om deze bedbodem compleet te maken zijn er verschillende opties mogelijk

  • Voetbeugel verchroomd, optioneel op vaste bedbodems, bij 'stand-alone' plaatsing. Meerprijs: €20,-
  • Matrasbeugels, tervoorkoming van zijwaardse verschuiving van het matras. Meerpijs: €40,-

De voordelen van een Avke integra Spiraalbodem

De Avek Integra spiraalbodems worden veelal toegepast als inlegbodems in houten of gestoffeerde ledikanten.  De Integra bodems zijn super ventilerend: door het zeer open netwerk met een luchtdoorlatendheid van maar liefst 87%, ontstaat er een optimaal bedklimaat. Dit is niet alleen comfortabel voor u maar ook goed voor de onderhoud van uw matras.

Het spiraalnet heeft een unieke opbouw, gemaakt van duizenden dubbele draadveren.

Door de unieke opbouw van de integra spiraalbodem is de ondersteuning optimaal. De dubbelen draadveren haken samen en maken een dwarsgespannen spiraalnet voor een duurzame progressieve en juiste ondersteuning van het lichaam.

Kortom: Avek Integra Spiraalbodems zijn zeer duurzaam geconstrueerd, hebben een lange levensduur én zijn 100% recyclebaar.

*De bedbodems worden ca. 1 cm smaller en 4 cm korter geleverd dan de aangegeven bedmaten.

Eigenschappen

Merk
Avek
Afmeting (BxL)
80 x 200 cm
Uitvoering
Vlak
Type
Spiraalbodem
Kleur
Antraciet

Accessoires

Onze Avek collectie vindt u in onze vestiging in: