TEMPUR® bedbodem - Premium flex 2000 - Tempur - 2-Motorig Elektrisch -...

TEMPUR® bedbodem - Premium flex 2000

70 x 200 cm

Actie

Alle TEMPUR® schotelbodems zijn speciaal ontwikkeld voor alle soorten TEMPUR® matrassen. Ontdek de elektrisch verstelbare schotelbodem Premium flex 2000.

De bedbodems zijn verkrijgbaar in zowel vlakke als diverse elektrisch verstelbare uitvoeringen. De Premium Flex schotelbodem 2000 is de 2-motorig verstelbare variant.  De bedbodems van TEMPUR® kunnen in iedere TEMPUR® bed ombouw geplaatst worden maar ook in een bestaande bed ombouw komen ze goed tot hun recht. Bij een bed ombouw kan de bodem direct worden geplaatst of voorzien van diverse poten Hierdoor kan deze bodem ook zonder ombouw of hoofdbord gebruikt worden.

De TEMPUR® bedbodem premium flex 2000 is uitgevoerd met twee motoren en hierdoor verstelbaar in de rug- en beenzone. De bodem is standaard uitgerust met een draadloze afstandsbediening. Tevens is de bedbodem uit te breiden met een massageset en/of LED strip verstelbaar in diverse kleuren waarbij een andere draadloze afstandsbediening besteld dient te worden. Deze afstandsbediening vervangt de huidige afstandsbediening.

Combineer een bedbodem van hoge kwaliteit met uw TEMPUR® matras om optimaal te genieten van heerlijk comfort en optimale ondersteuning.

Een bedbodem met vele accessoires

De TEMPUR bedbodem premium flex 2000 kan worden voorzien van diverse extra's.

Hierdoor wordt niet alleen het comfort, maar ook het gebruiksgemak vergroot. Zo bent u in staat uw TEMPUR® bed helemaal naar wens te maken.

Flexibele schotels

Bij de Premium Flex bedbodems kunt u de schotels eenvoudig draaien om de stevigheid in te stellen naar uw persoonlijke wensen.

Door de individuele instelbaarheid van de schotels kunt u de stevigheid naar eigen wens instellen in zowel de rug, hoofd als voetzone. Voor deze zones adviseren wij een verschillend niveau van stevigheid. De extra verstevingslatten bij het hoofd- en voeteneind zorgen voor een stevige bedbodem. Daarnaast bevat de oranje schouderzone een extra veerelement wat zorgt voor meer comfort.

Led verlichting

De Premium Flex 2000 en 4000 bedbodem kan worden uitgebreid met LED strips. Deze LED strips kunt u in verschillende kleuren instellen. Deze verlichting dient apart te worden bij besteld.

Massageset

Alle Premium Flex bedbodems zijn uit te breiden met een massageset voor extra ontspanning en comfort.

Matrashouders

Om te voorkomen dat de matras verschuift wanneer u op het matras ligt, raden wij aan om matrashouders te gebruiken. Één set bevat 6 stuks die u kunt bevestigen aan het voeteneinde en aan de buitenzijde van de bedbodem. Deze is alleen in de kleur chroom verkrijgbaar.

Poten

U kunt kiezen uit verschillende soorten potensets: zwart, design silver, chroom en beuken.

Deze potensets zijn uit te breiden met een verbindingsset en een verstevigingspotenset. De verbindingsset kan worden gebruikt bij een dubbele combinatie, waarbij één verbindingsset één potenset vervangt. Voor meer ondersteuning kunt u gebruik maken van de verstevigingspotenset. Alle potensets zijn in diverse hoogtes verkrijgbaar. M.u.v. de design silver.


Bekijk de mogelijkheden in Zevenhuizen.

Onze moderne beddenwinkel in Zevenhuizen is ingericht met het complete assortiment van TEMPUR®.

U bent van harte uitgenodigd om onder het genot van een kopje koffie alle ins en outs van TEMPUR® te leren kennen. Ervaar het comfort, de ondersteuning, bedbodems, matrassen en complete bedcombinaties.

Eigenschappen

Merk
Tempur
Afmeting (BxL)
70 x 200 cm
Uitvoering
2-Motorig Elektrisch
Type
Schotelbodem

Onze Tempur collectie vindt u in onze vestiging in: