TEMPUR® Bedbodem - Zero G 400 - Tempur - Elektrisch - 100 x 210 cm

TEMPUR® Bedbodem - Zero G 400

Elektrisch - 100 x 210 cm

Actie

Stelt u zich eens voor dat u gewichtloos zou zijn. Dit kan met de Zero G 400 bedbodem van TEMPUR®

Met slechts één druk op de knop neemt het TEMPUR® Zero G slaapsysteem de ultieme positie aan wat zorgt voor een gevoel van complete gewichtloosheid. Met deze verstelbare bedbodem verandert uw slaapkamer in een wereld van gepersonaliseerd comfort voor de best mogelijke nachtrust. Ontdek TEMPUR® Zero G 400 en wordt opgeladen wakker met meer energie om optimaal van uw dag te genieten. Door uw benen licht omhoog te brengen, stimuleert de unieke TEMPUR® Zero G 400 instelling uw bloedcirculatie voor complete ontspanning, waardoor u zich verfrist en opgeknapt zult voelen.

De TEMPUR® Zero G 400 bedbodem biedt een breed assortiment aan poten. Is verkrijgbaar in drie kleuren en past hiermee perfect bij de uitstraling die u zoekt. Heeft u voorkeur voor Black, Grey of Beige. En wilt u een losse bodem of een bijpassend zwevend hoofdbord. De keuze is aan u om uw slaapomgeving stijlvol vorm te geven

Ondersteuning door Zero G

Vind uw perfecte positie om te slapen, tv te kijken en te lezen in bed met de TEMPUR® Zero G 4 bedbodem. De Draadloze afstandsbediening is voorzien van een one-touch knop om de benen in een vloeiende beweging te verstellen. De benen worden tot net iets boven het hart geheven. Hierdoor wordt de druk van de onderste ruggenwervels verlicht en de bloedsomloop verbeterd.

*getoonde prijs is exclusief poten en matrassen


Potensets voor de TEMPUR® Zero G 400 bedbodem

Er zijn voor deze bedbodem diverse poten beschikbaar.

€ 79
Potenset Black, 23 cm
€ 99,-
Potenset Square wood, 18 cm
Potenset Casters, 18 cm
Potenset Steel, 10 cm
Potenset Steel, 23 cm
€ 149,-
Potenset Adjustable 13-21 c 

Eigenschappen

Merk
Tempur
Afmeting (BxL)
100 x 210 cm
Uitvoering
Elektrisch
Type
Boxspring

Onze Tempur collectie vindt u in onze vestiging in: