Auping Spiraalbodem - Elektrisch Verstelbaar 2M - 70 x 200 cm

Auping Spiraalbodem - Elektrisch Verstelbaar 2M

Elektrisch - 70 x 200 cm

Actie

Fris en uitgerust wakker worden met onze ventilerende auping spiraalbodems!

De spiraalbodem is zo'n 125 jaar geleden als eerste bedacht door Auping. Dit ontketende een ware revolutie op het gebied van ultiem slaapcomfort.

De 2-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij zowel het rugdeel als voetendeel elektrisch te bedienen zijn door middel van een draadloze handset.
Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat de matras zich goed kan vormen in verstelling en je comfortabel zit.

Naast een verhoogd comfort biedt een spiraal ook betere hygiëne. En dit is dan ook de reden dat de spiraalbodems van Auping tot op de dag van vandaag tot de top behoren.

De auping spiraalbodem 2-motorig elektrisch verstelbaar heeft standaard de volgende eigenschappen:

Type
2-Motorige spiraalbodem
Rugdeel
Elektrisch Verstelbaar
Voetendeel:
Elektrisch Verstelbaar
Zitvlak:
Ja
Knieknik:
Ja
Handset:
Draadloos
Motor
Auping Connect
Kleur
Deep black

Maximale belasting: Maximale belasting bij normaal gebruik (vlakke toestand, slapen, zitten, liggen) tot maximaal 140 kg.


Auping Connect en Smart Base

De Auping Spiraalbodems zijn vernieuwd. Nu uitgerust voor de toekomst met diverse Smart opties.

Door een bijzondere connectiviteit met diverse apparaten kunt u uw verstelbare Auping spiraalbodem eenvoudig bedienen. Meer weten over de opties van de bodems met betrekking tot de App en functies?

Ontdek Auping Connect

In 2019 zijn alle elektrisch verstelbare bodems van Auping "Smart" geworden.

De spiraalbodems van Auping doen veel meer dan het bieden van goede ventilatie en ondersteuning. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet meer wakker te liggen door uw snurkende partner dankzij de anti-snurkfunctie. Ook is er een slimme wekker die u rustig wekt wanneer je het lichtst slaapt. En kunt u het bed aansluiten op al uw andere slimme apparaten.

Ontdek Auping Smart base


Optioneel

  • Bij een twee-persoons bed met twee bedbodems kunt u er voor kiezen beide bodems te synchroniseren. Hierdoor is het mogelijk de bedbodems simultaan te verstellen.
    Meerprijs: €25,-
  • Om verschuiving van het matras op een elektrische bodem tegen te gaan kunnen er voetbeugels op de bedbodem worden gemonteerd
    Meerprijs: €30,- per matrasbeugel


Auping in Krimpen aan den IJssel

Auping is alleen in onze vestiging in Krimpen aan den IJssel te verkrijgen. Kom langs en laat u adviseren over de mogelijkheden.

Eigenschappen

Merk
Auping
Afmeting (BxL)
70 x 200 cm
Uitvoering
Elektrisch
Type
Spiraalbodem

Onze Auping collectie vindt u in onze vestiging in: