Sleep Sense - Lattenbodem Calypso 2000 - Uitvoering Handmatig verstelb...

Sleep Sense - Lattenbodem Calypso 2000

Handmatig verstelbaar - 70 x 200 cm

Actie

Een goede lattenbodem is van allerlei handigheden voorzien. Zo ook deze hand-verstelbare lattenbode Calypso.

Om uw matras optimaal te kunnn ondersteunen is een goede bedbodem van hoge prioriteit. Door een lattenbodem te kiezen voor uw bed biedt u optimale ondersteuning aan uw matras waardoor deze perfect zijn werk kan doen. De brede latten geven een progressieve tegendruk aan het matras waardoor deze wordt geholpen met het ondersteunen van uw lichaam. En dit is precies wat u nodig heeft wanneer u een goed bed zoekt. De lattenbodem-serie Calypso 2000 heeft veel mogelijkheden. Met 28 bovenliggende latten bent u verzekerd van ondersteuning op elke zone van uw lichaam.

Een kwalitatief hoogwaardige lattenbodem in hand-verstelbare uitvoering:

Verstelbaar op twee verschillende plekken biedt deze lattenbodem ondersteuning op de manier die u het prettigste vind.

De handverstelbare lattenbodem is bij zowel het hoofd- als het voeteneinde met een koort te verstellen. Hierdoor is er geen elektriciteit nodig om dit bed te bendienen en kunt u wanneer gewenst het bed aanpassen naar uw gewenste hoogte. De lattenbodem blijft licht, makkelijk hanteerbaar en minder hoog dan met een motor. Zo heeft u wel de luxe, maar niet de lasten.

De hoogte van deze lattenbodem is respectievelijk 8 cm hoog.

Normaal komt een lattenbodem zonder bedpoten, en is deze gemakkelijk vast te maken aan een ledikant. Bij Droomvlucht Slaapcomfort adviseren we echter om bij een lattenbodem een losse pootset te installeren. Deze zorgt er voor dat de bedbodem dan los in de bed ombouw komt te staan, en dat voorkomt kraken.

De lattenbodems van Sleep Sense - Lattenbodem Calypso 2000 - Uitvoering Handmatig verstelbaar - 70 x 200 cm heeft de volgende eigenschappen:

Hoogte
8 cm
Uitvoering
Hand-verstelbaar
Aantal latten
28 verende, bovenliggende buiglatten
Bijzonderheden
Soepele schouderzone
Verstelbare middenzone

Let op. Afhankelijk van uw bedombouw of ledikant zijn poten verplicht onder de bodem. Informeer altijd naar de mogelijkheden voor de optimale ondersteuning en installatie van uw bedbodem in een bestaande bedombouw.


Diverse accessoires:

Uni Potenset:
€ 85,- per lighelft
Bediening:
Verstelbaarheid d.m.v. koort aan hoofd en voeteneinde.
Middenpoot
meerprijs € 28,-
Hoogteversteller
meerprijs € 16,-
Eindlat
meerprijs € 16,-
Beuken poot
meerprijs € 25,-
Alu poot
meerprijs € 25,-
Matrasriem
meerprijs € 21,-
Zijbeugel
meerprijs € 12,-

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Sleep Sense - Lattenbodem Calypso 2000 - Uitvoering Handmatig verstelbaar - 70 x 200 cm, of het product bekijken in onze showroom?
Vraag dan gerust informatie aan via het aanvraagformulier. We zullen u dan zo spoedig mogelijk verder helpen in uw zoektocht naar uw nieuwe bedbodem.

Eigenschappen

Merk
Sleep Sense
Afmeting
70 x 200 cm
Uitvoering
Handmatig verstelbaar
Type
Lattenbodem
Aantal latten
28 latten

Onze Sleep Sense collectie vindt u in onze vestiging in: