Sleep Sense - Lattenbodem Calypso 2000 - Uitvoering Elektrisch - 70 x...

Sleep Sense - Lattenbodem Calypso 2000

Elektrisch - 70 x 200 cm

Actie

Een volledig elektrisch verstelbare lattenbodem uit de huiscollectie van Droomvlucht Slaapcomfort

Om uw matras optimaal te kunnn ondersteunen is een goede bedbodem van hoge prioriteit. Door een lattenbodem te kiezen voor uw bed biedt u optimale ondersteuning aan uw matras waardoor deze perfect zijn werk kan doen. De brede latten geven een progressieve tegendruk aan het matras waardoor deze wordt geholpen met het ondersteunen van uw lichaam. En dit is precies wat u nodig heeft wanneer u een goed bed zoekt. De lattenbodem-serie Calypso 2000 heeft veel mogelijkheden. Met 28 bovenliggende latten bent u verzekerd van ondersteuning op elke zone van uw lichaam.

Een kwalitatief hoogwaardige lattenbodem in elektrisch verstelbare uitvoering:

Bij zowel het voeteneind als het hoofdeind is deze lattenbodem volledig elektrisch verstelbaar. Blijf gerust in bed liggen tijdens het verstellen en breng uzelf eenvoudig in een comfortabele positie.

Wanneer u opzoek bent naar 'gewoon een goede lattenbodem' of uw bed extra luxe mee wilt geven met een verstelbaar rug of voetendeel. Met de lattenbodems van Sleep Sense kunt u alle kanten uit. De elektrisch verstelbare lattenbodem komt met twee motoren en een afstandsbediening (RF optioneel). Met deze afstandsbedining is de lattenbodem in de rug en bij de voeten te verstellen en wordt u eenvoudig in een zittende positie gebracht. U kunt tijdens het verstellen van het bed gewoon in bed blijven liggen. De lattenbodem en motoren zijn sterk genoem om u te kunnen dragen.

De hoogte van deze lattenbodem is 9 cm. Dit komt door de uitstekende motor aan de onderkant.

Normaal komt een lattenbodem zonder bedpoten, en is deze gemakkelijk vast te maken aan een ledikant. Bij Droomvlucht Slaapcomfort adviseren we echter om bij een lattenbodem een losse pootset te installeren. Deze zorgt er voor dat de bedbodem dan los in de bed ombouw komt te staan, en dat voorkomt kraken.

De lattenbodems van Sleep Sense - Lattenbodem Calypso 2000 - Uitvoering Elektrisch - 70 x 200 cm heeft de volgende eigenschappen:

Hoogte
9 cm
Uitvoering
Vlak, hand-verstelbaar en elektrisch verstelbaar
Aantal latten
28 verende, bovenliggende buiglatten
Bijzonderheden
Soepele schouderzone
Verstelbare middenzone
Elektrisch 2-motorig

Let op. Afhankelijk van uw bedombouw of ledikant zijn poten verplicht onder de bodem. Informeer altijd naar de mogelijkheden voor de optimale ondersteuning en installatie van uw bedbodem in een bestaande bedombouw.


Diverse accessoires:

Uni Potenset:
€ 85,- per lighelft
Bediening:
Draadloze RF-bediening, meerprijs € 105,-
Synchroonkabel:
Voor gelijktijdig verstellen van twee bodems, meerprijs € 75,-
Middenpoot
meerprijs € 28,-
Hoogteversteller
meerprijs € 16,-
Eindlat
meerprijs € 16,-
Beuken poot
meerprijs € 25,-
Alu poot
meerprijs € 25,-
Matrasriem
meerprijs € 21,-
Zijbeugel
meerprijs € 12,-

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Sleep Sense - Lattenbodem Calypso 2000 - Uitvoering Elektrisch - 70 x 200 cm, of het product bekijken in onze showroom?
Vraag dan gerust informatie aan via het aanvraagformulier. We zullen u dan zo spoedig mogelijk verder helpen in uw zoektocht naar uw nieuwe bedbodem.

Eigenschappen

Merk
Sleep Sense
Afmeting
70 x 200 cm
Uitvoering
Elektrisch
Type
Lattenbodem
Aantal latten
28 latten

Onze Sleep Sense collectie vindt u in onze vestiging in: