Spiraalbodems bij Droomvlucht Slaapcomfort

Optimaal comfort en ventilatie

op een goede spiraalbodem

Spiraalbodems bij Droomvlucht Slaapcomfort

De beste spiraalbodems vindt u bij Droomvlucht slaapcomfort. Stevige ondersteuning met extra ventilatie, veerkracht en stabiliteit. Een spiraalbodem zorgt voor optimaal slaapcomfort.

Een spiraalbodem is opgebouwd uit dwars- of in de lengte gespannen spiraalveren die in een metalen frame zijn gespannen. Deze spiralen leveren een stevige maar zeer open structuur op die geschikt is om uw matras te dragen. Doordat de spiralen uit gedraaid staal zijn gemaakt veren deze mee en zijn deze zeer duurzaam. Het bed houdt lang zijn stevigheid en uw matras wordt bij elk gebruik goed ondersteund. Als matras drager is de spiraalbodem dus zeer geschikt als bedbodem.

De opbouw van een spiraalbodem bestaat uit spiralen binnen een bedframe. Dit frame heeft de bedmaat en past in vrijwel elk ledikant. Hierdoor is een spiraalbodem in elk bed toepasbaar.

Uw bed begint bij de beste basis.

130 jaar geleden bedacht, hedendagen geperfectioneerd. Een admende bedbodem die op elk punt veerkrachtig ondersteund. De Auping Spiraalbodems zijn veelzijdig en ontworpen om te ondersteunen. De ideale bedbodem voor elke matras.

Bekijk de Auping Spiraalbodems

DE SPIRAALBODEMS BIJ DROOMVLUCHT SLAAPCOMFORT.

Kenmerkend in de collectie spiraalbodems van Droomvlucht Slaapcomfort zijn de Auping Spiraalbodems en Avek spiraalbodems.

Beide merken hebben zich gespecialiseerd op het gebied van spiraalbodems en leveren zowel spiralen in vlakke, handmatig verstelbare én elektrisch verstelbare uitvoering. Maar wat maakt een spiraalbodem nu zo bijzonder?

Een spiraalbodem kan qua ondersteuning goed worden vergeken met een flexibele plank. Een stevige bodem waar een matras veel ondersteuning aan heeft. Doordat de matras over de gehele breedte en lengte van de spiraalbodem ondersteund wordt is deze bodem geschikt voor een groot aantal matrassen. Anders dan een harde plank is een spiraalbodem volledig open. Hierdoor kan alle warmte en vocht van het matras aan de onderkant van het bed ontsnappen en slaapt u langer koel en fris. Daarnaast veren de spiralen mee met uw lichaamsdruk en zorgt dit voor een flexibele ondersteuning. We noemen deze meeverende kwaliteit ookwel 'regressieve tegendruk'. Deze terugwerkende druk op het lichaam helpt met de drukverdeling over de hele bodem en verlicht de druk op het lichaam. Dit is anders dan een lattenbodem, welke 'progressieve tegendruk' levert.

Bed met ideale bodem. Een Avek Spiraalbnodem.

De spiraalbodems van Avek bevattel alle eigenschappen om heerlijk in slaap te vallen. Door de uitmuntende ventilatie, het aangename comfort en hoge veerkracht zorgt voor een ventilerend en fris geheel. Zowel los staand als als inlegbodem te gebruiken in uw nieuwe of bestaande bed. Zo wordt u voortaan weer fris en uitgerust wakker.

Bekijk de Avek Spiraalbodems

Kom een spiraalbodem ervaren in de winkel

Ontdekken waarom een spiraalbodem ook voor u geschikt kan zijn? Kom dan langs in onze beddenwinkel en ervaar het zelf.

Ons filiaal in Krimpen aan den IJssel heeft de Spiraalbodems van Auping in de toonzaal. In Zevenhuizen vind u de spiraalbodems van Avek. Onze verkoop adviseurs vertellen u graag meer over spiraalbodems.

Eerst even orïenteren?

Bekijk ons assortiment online.