Spiraalbodems bij Droomvlucht Slaapcomfort

Optimaal comfort en ventilatie

op een goede spiraalbodem

Spiraalbodems bij Droomvlucht Slaapcomfort

De beste spiraalbodems vindt u bij Droomvlucht slaapcomfort. Stevige ondersteuning met extra ventilatie, veerkracht en stabiliteit. Een spiraalbodem zorgt voor optimaal slaapcomfort.

Een spiraalbodem is opgebouwd uit dwars- of in de lengte gespannen spiraalveren die in een metalen frame zijn gespannen. Deze spiralen leveren een stevige maar zeer open structuur op die geschikt is om uw matras te dragen. Doordat de spiralen uit gedraaid staal zijn gemaakt veren deze mee en zijn deze zeer duurzaam. Het bed houdt lang zijn stevigheid en uw matras wordt bij eljk gebruik goed ondersteund. Als matrasdrager is de spiraalbodem dus zeer geschikt als bedbodem.

De opbouw van een spiraalbodem bestaat uit spiralen binnen een bedframe. Dit frame heeft de bedmaat en past in vrijwel elk ledikant. Hierdoor is een spiraalbodem in elk bed toepasbaar.

Uw bed begint bij de beste basis.

130 jaar geleden bedacht, hedendagen geperfectioneerd. Een admende bedbodem die op elk punt veerkrachtig ondersteund. De Auping Spiraalbodems zijn veelzijdig en ontworpen om te ondersteunen. De ideale bedbodem voor elke matras.

Bekijk de Auping Spiraalbodems

DE SPIRAALBODEMS BIJ DROOMVLUCHT SLAAPCOMFORT.

Kenmerkend in de collectie spiraalbodems van Droomvlucht Slaapcomfort zijn de Auping Spiraalbodems en Avek spiraalbodems.

Beide merken hebben zich gespecialiseerd op het gebied van spiraalbodems en leveren zowel spiralen in vlakke, handmatig verstelbare én elektrisch verstelbare uitvoering.

Bed met ideale bodem. Een Avek Spiraalbnodem.

De spiraalbodems van Avek bevattel alle eigenschappen om heerlijk in slaap te vallen. Door de uitmuntende ventilatie, het aangename comfort en hoge veerkracht zorgt voor een ventilerend en fris geheel. Zowel los staand als als inlegbodem te gebruiken in uw nieuwe of bestaande bed. Zo wordt u voortaan weer fris en uitgerust wakker.

Bekijk de Avek Spiraalbodems