Bedbodem collectie Lattenbodems, spiraalbodems en boxspring bodems

Bedbodems bij Droomvlucht Slaapcomfort

Een goed bed begint bij de bedbodem, en uw bed moet dan ook tot op de bedbodem kloppen. Daar zorgt Droomvlucht Slaapcomfort voor!

Een belangrijk onderdeel van uw bed is de bedbodem. Samen met het matras zorgt een goede bedbodem voor optimaal comfort. Een goede combinatie bedbodem en matras zorgt voor voldoende ondersteuning om nek-, schouder- en rugklachten te voorkomen. En daarom helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes.


De Lattenbodem; een klassieke bedbodem met optimale ondersteuning voor het matras.

Er zijn verschillende soorten bedbodems, elk met een ander slaapcomfort. De populairste is de lattenbodem, welke standaard is opgebouwd uit houten of kunststof latten.

Kenmerkend aan de lattenbodem is de ondersteuning die het biedt aan het matras. De latten geven tegendruk aan het matras. Zowel pocketveren als latex- of traagschuim matrassen hebben op deze manier een stabiele basis. Een goede lattenbodem zorgt er voor dat de matrassen optimaal hun werk kunnen doen. In een vlakke en verstelbare variant kan een lattenbodem geheel worden aangepast aan uw wens.

Lees meer over Lattenbodems


Spiraalbodems; goede ventilatie en stevige ondersteuning die tegen een stootje kan.

Wordt fris en uitgerust wakker met onze ventilerende spiraalbodems!

De spiraalbodem is zo'n 125 jaar geleden als eerste bedacht door Auping. Dit ontketende een ware revolutie op het gebied van ultiem slaapcomfort. En kan daarom niet ontbreken in de collectie van Droomvlucht Slaapcomfort. 

Een spiraalbodem zorgt voor stevig comfort. Daarnaast biedt een spiraal ook betere hygiëne. En dit is dan ook de reden dat de spiraalbodems van Auping tot op de dag van vandaag tot de top behoren.

Lees meer over spiraalbodems


Boxspring bedbodems

Opzoek naar optimale ondersteuning én een mooi design? Dan is de boxspring bedbodem de bedbodem voor u.

Deze 'bak met veren' was nog nooit zo populair. Overgewaaid vanuit de hotelwereld zijn deze bedden ondertussen ook thuis een veel voorkomend meubelstuk. Dit komt ondermeer door de grote diversiteit in stoffen en ondersteuning. De verschillende springveren in de boxspring bedbodem zorgen voor optimale ondersteuning voor elke lichaamszone. In samenwerking met een matras met pocketveren ondersteunt de boxspring het lichaam precies daar waar het nodig is.
Door de boxspring en de matrassen te stofferen ontstaat een modern en luxe uitstraling.

Lees meer over boxspring bodems


Meer informatie?

Kunt u niet vinden waar u naar opzoek bent, of heeft u vragen over een van onze producten?

Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag in uw zoektocht naar de beste bedbodem.