Avek Boxspring - Fier Flak

Vanaf € 2.150

Stijlvol volmgegeven hoofdbord. Zwevend van de grond met subtiele ronde hoeken. de Avek Boxspring Fier met hoofdbord Flak. Fier is een ander woord voor trots. En trots is Avek op onze nieuwe Boxspring Fier.

Lees meer

Private shopping
Onze Avek collectie vindt u in:
Actie

Karpet Cadeau

Kleed uw bed af met een mooi karpet. Nu cadeau bij een complete boxspring

Merk
Avek
Afmeting (BxL)
160 x 200 cm / 180 x 200 cm / 200 x 200 cm / 200 x 220 cm / 160 x 210 cm / 160 x 220 cm / 180 x 210 cm / 180 x 220 cm / 200 x 210 cm / 90 x 200 cm / 80 x 200 cm / 80 x 210 cm / 90 x 210 cm / 90 x 220 cm / 100 x 210 cm / 100 x 200 cm / 120 x 200 cm / 80 x 220 cm / 100 x 220 cm / 120 x 210 cm / 120 x 220 cm
Uitvoering
Vlak / Elektrisch Verstelbaar
Stofgroep
Standaard stof
Hoofdbord
Avek Fier Flak
Hoofdbord Breedte
Bedbreedte + 10 cm
Hoofdbord Hoogte
ca. 110 cm
Matras
Gestoffeerde matrassen
Matras Kern
5-zone pocketveer, 266 veren per m2
Topper
Optifoam koudschuim
Topper Hoogte
ca. 10 cm
Poten
designpoot black chrome, hoogte 15 cm

Stijlvol volmgegeven hoofdbord. Zwevend van de grond met subtiele ronde hoeken. de Avek Boxspring Fier met hoofdbord Flak.

Fier is een ander woord voor trots. En trots is Avek op onze nieuwe Boxspring Fier. Samen met ontwerper Hans Daalder is Avek erin geslaagd een bijzondere, nieuwe boxspring te ontwikkelen. Bij Boxspring Fier gaan doordachte vormgeving en compromisloos slaapcomfort hand in hand. Een nieuwe aanwinst binnen het assortiment en een nieuwe aanwinst voor Droomvlucht Slaapcomfort.

Het Friese landschap als inspiratie.

In het Fries staat Fier voor ‘ver’. Friesland toont zijn schoonheid in uitgestrekte landschappen en adembenemende vergezichten. De openheid van Friesland vormde een belangrijke inspiratiebron voor Fier. Het gevoel van ruimte en lucht komt in Fier tot uitdrukking via een optimale doorluchting en ventilatie. Het gezonde bedklimaat van Fier draagt bij aan een goede nachtrust en een heerlijk fris ochtendgevoel.

De Avek boxspring Fier Flak is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

Hoofdbord
Avek Fier Flak
Bodems
Boxspringbodems met Spiraalbodem onderkant.
Matrassen
Gestoffeerde 5-zone pocketveermatrassen
Topdek
Optifoam HR. Latex tegen meerprijs: €200,-
poten
Designpoot black chrome, 15cm hoog
Stof
Verkrijgbaar in de stoffen: Board, Kreas, Kjeld, moon, Happy, Delta, Jeep en Cozy.

Let op: Anders dan de genoemde maten niet leverbaar. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden


Doordacht design.

Boxspring Fier is een bijzondere boxspring met unieke designelementen. Het bed wordt gedragen door opvallende ‘black chrome’ designpoten, in een hoogte van 15 cm. De onderbox heeft een ranke plint, wat samen met de zwevende achterwand bijdraagt aan een lichtvoetig karakter en een luchtige uitstraling. Door de iets hogere bedpoten en de zwevende achterwanden kun je gemakkelijker schoonmaken onder je bed, en dat is wel zo prettig. Je kunt bij Fier uiteraard kiezen uit een groot aantal fraaie stoffen en kleuren, voor een uitstraling die past bij jouw smaak en interieur.

De ademende box.

Boxspring Fier zorgt voor optimale ventilatie door integratie van een sterke dwarsgespannen spiraalbodem in de box. De extra open structuur van het spiraalnetwerk laat je bed optimaal ‘ademen’. Een goede ventilatie van je bed is erg belangrijk voor de kwaliteit van je nacht. In een goed doorlucht bed heb je minder snel een klam gevoel, je slaapt prettiger en ontwaakt heerlijk fris! Een droog en fris bed is daarbij niet alleen comfortabeler, het gaat ook nog eens langer mee.

De complete Boxspring Fier.

De basis van elk Fier bed is de unieke ventilatiebox met geïntegreerde dwarsgespannen spiraalbodem en een kern van pocketveren. De bijbehorende pocketveringmatrassen zijn leverbaar in drie verschillende hardheden, zodat er altijd een Fier matras is dat bij je past. De Fier topmatrassen vormen een extra comfortlaag voor je bed. Bij Fier kun je kiezen uit 2 types: OptiFoam koudschuim voor een iets steviger ligging, of Innerzone latex voor iets soepeler comfort. Zowel de matras als de topmatras zijn voorzien van ergonomische comfortzones, zodat je lichaam beter wordt ondersteund en kan wegzakken op de plekken waar dat nodig is.


Meer informatie over de Avek boxspring Fier Flak?

Kom gerust langs in ons filiaal in Zevenhuizen en bekijk de beoxspring met eigen ogen. Kom proefliggen op de verschillende matrassen en vind het comfort dat het beste bij u past. Een boxspring met persoonlijk comfort is een bed om trots op te zijn. De Avek boxspring Fier is zo'n boxspring. Laat gerust uw vraag achter, wij vertellen u er graag meer over.

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen