Mérens boxspring - Vermeer - Mérens - Vlak - 160 x 210 cm - Luxe stof

Mérens boxspring - Vermeer

Vlak - 160 x 210 cm - Luxe stof

Actie

Nederlands meesterschap op zijn best. Een weelde van natuurlijk slapen in stijl op de Mérens boxspring Vermeer.

Slapen moet in het teken staan van ontspanning. Een ontspannen gestoffeerde boxspring past voor 100% bij deze uitstraling. De nonchalant gestoffeerde bedcombinatie oogt modern en zacht en is helemaal van deze tijd. Net als alle Mérens bedden is het Nederlands handwerk met gebruik van de beste materialen voor ongeëvenaard comfort.

Het matras kiest u op basis van uw persoonlijke wensen. U heeft u de keuze uit twee verschillende hardheden (medium en stevig) en drie ondersteuningsgradaties. De boxspring combinatie is pas echt af met een van de natuurlijke topdek-matrassen.

Merens boxspring Vermeer; wordt standaard opgebouwd uit de volgende onderdelen:

Hoofdbord
Vermeer
Hoogte: 120 cm
Breedte: Netto bedbreedte
Boxspring
2x Mérens Basic boxspring 25 cm
Matrassen
2x Gestoffeerde pocket 500 Talalay matrassen
Topdekmatras
1x Natuurlatex topdematras
Hoogte: 8/9 cm
Potenset
M50

*De prijs zoals weergegeven is gebaseerd op een complete boxspring combinatie met standaard matrassen en natuurlijk topdek matras. Andere opties mogelijk afhankelijk van persoonlijk comfort.
**Voor de stoffen en mogelijkheden verwijzen wij u naar onze beddenwinkel in Zevenhuizen. Voor de luxe stoffen geldt een meerprijs van € 500,- per complete set.


Bij Mérens bepaald ú het comfort

Wanneer u kiest voor een natuurlijke Mérens boxspring Vermeer bepaald uzelf het comfort.

Vanwege de natuurlijke aard van deze boxspring is het comfort zeer persoonlijk af te stemmen. Een 'vaste combinatie' tussen boxspring, matras en topdekmatras is dus niet zomaar gemaakt. Voor het vinden van het beste comfort voor u nodigen wij u graag uit in onze beddenwinkel in Zevenhuizen. We vertellen u graag over alle mogelijkheden en gaan samen met u opzoek naar het beste comfort.

Wij denken graag met u mee met advies en vakkennis. Om zo het best mogelijke comfort voor u samen te stellen. Wel geven we u graag een overzicht van de comfortmogelijkheden van Mérens.

Mérens Matrassen

Afhankelijk van uw behoefte in ondersteuning zijn er verschillende matrassen beschikbaar. In onze beddenwinkel kunt u deze matrassen uitproberen.

De gestoffeerde Mérens matras is opgebouwd met alleen de beste materialen. Het matras geeft een perfecte ondersteuning en is te combineren met iedere Mérens topmatras. Dit staat garant voor ultiem ligcomfort, wat volledig aansluit bij uw wensen.

Lees binnenkort meer over de matrassen van Mérens

Mérens Topdekmatrassen

Als bovenste laag van deze natuurlijke boxspring mag een goed topdekmatras natuurlijk niet ontbreken. Mérens biedt 3 natuurlijke materialen welke in onze winkel zijn te proberen.

U heeft de keuze in een Natuurlatex, Paardenhaar of Micropocketveer topdekmatras. Ieder materiaal biedt op een andere manier ondersteuning aan het lichaam. Daarom geld ook voor deze topdekmatrassen dat proefliggen zeer belangrijk is. Ervaar zelf het verschil in comfort en overtuig uzelf van de kwaliteit en duurzaamheid van deze boxspring.

De boxsprings van Mérens vragen weinig tot geen onderhoud. De natuurlijke materialen hebben echter de eigenschap een 'ligplek' te vormen. De tepdekmatrassen zullen daardoor dan ook regelmatig gedraaid en gekeerd moeten worden.

Lees binnenkort meer over de topdekmatrassen van Mérens


Wij weten alles van Mérens boxsprings

Wilt u meer weten over natuurlijk slapen op een Mérens en het beste comfort voor u? Neem dan contact op via het aanvraag formulier en maak een persoonlijke comfort afspraak met onze specialist. Wij nemen dan rustig de tijd voor u om alle mogelijkheden door te nemen en een passend advies uit te brengen. Tot ziens in onze winkel.

Productspecificaties

Merk
Mérens
Afmeting (BxL)
160 x 210 cm
Uitvoering
Vlak
Stofgroep
Luxe stof
Hoofdbord
Mérens Vermeer
Hoofdbord Breedte
netto bedbreedte
Hoofdbord Hoogte
120 cm
Matras
Meerder mogelijkheden
Matras Kern
8-slags pocketveer, 7-zones
Topper
Meerdere mogelijkheden
Topper Hoogte
8/9 cm
Poten
Standaard, M50

Bijzonderheden

Onze Mérens collectie vindt u in onze vestiging in: