Mérens boxspring De Ruyter | Vlak | 160x200 cm | Standaard stof

Mérens boxspring - De Ruyter

Vlak - 160 x 200 cm - Standaard stof

Actie

Actie 15% Wintervoordeel | Merens

15% Voordeel  | Mérens collectie

Profiteer nu van:

  • 15% voordeel op een reguliere Mérens set
    Let op: deze actie geldt niet op model: Vermeer Select
  • 15% voordeel op een Annabelle of Beatrice matras

Bekijk de boxsprings

Bekijk de matrassen

Op deze actie zijn actievoorwaarden van toepassing. [klik hier]

Niets is beter dan na een lang avontuur thuis komen. Ontdek de vorstelijke Mérens boxspring de Ruyter.

Ga voor een comfortabele boxspring met vorstelijk formaat. De afwerking met dubbele stiknaden geven het bed extra cachet. In alles ademt de Mérens De Ruyter luxe en comfort. Het bed past uitstekend in de slaapkamer met een wat meer rustiek karakter, maar het misstaat ook zeker niet in een modern-tijdloos interieur.

Het matras kiest u op basis van uw persoonlijke wensen. U heeft u de keuze uit twee verschillende hardheden (medium en stevig) en drie ondersteuningsgradaties. De boxspring combinatie is pas echt af met een van de natuurlijke topdek matrassen. Kom deze boxspring ervaren bij Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen

Mérens boxspring de Ruyter; wordt standaard opgebouwd uit de volgende onderdelen:

Hoofdbord
De Ruyter
Hoogte: 140 cm
Breedte: Bedbreedte +20cm
Boxspring
2x Mérens Natural boxspring 25 cm
Matrassen
2x gestoffeerde 500 pocketveer Talalaymatrassen
Topdekmatras
Natuurlatex topdek matras
Hoogte: 8/9 cm
Potenset
M20

*De prijs zoals weergegeven is gebaseerd op een complete boxspring combinatie met standaard matrassen en natuurlijk topdek matras. Andere opties mogelijk afhankelijk van persoonlijk comfort.
**Voor de stoffen en mogelijkheden verwijzen wij u naar onze beddenwinkel in Zevenhuizen. Voor de luxe stoffen geldt een meerprijs van 500,- per complete set.


Bij Mérens bepaald ú het comfort

Wanneer u kiest voor een natuurlijke Mérens boxspring De Ruyter bepaald u zelf het comfort.

Vanwege de natuurlijke aard van deze boxspring is het comfort zeer persoonlijk af te stemmen. Een 'vaste combinatie' tussen boxspring, matras en topdekmatras is dus niet zomaar gemaakt. Voor het vinden van het beste comfort voor u nodigen wij u graag uit in onze beddenwinkel in Zevenhuizen. We vertellen u graag over alle mogelijkheden en gaan samen met u opzoek naar het beste comfort.

Wij denken graag met u mee met advies en vakkennis. Om zo het best mogelijke comfort voor u samen te stellen. Wel geven we u graag een overzicht van de comfort mogelijkheden van Mérens.

Mérens Matrassen

Afhankelijk van uw behoefte in ondersteuning zijn er verschillende matrassen beschikbaar. In onze beddenwinkel kunt u twee types matrassen uitproberen.

De gestoffeerde Mérens matras is opgebouwd met alleen de beste materialen. Het matras geeft een perfecte ondersteuning en is te combineren met iedere Mérens topmatras. Dit staat garant voor ultiem ligcomfort, wat volledig aansluit bij uw wensen.

Lees binnenkort meer over de matrassen van Mérens

Mérens Topdekmatrassen

Als bovenste laag van deze natuurlijke boxspring mag een goed topdekmatras natuurlijk niet ontbreken. Mérens biedt 3 natuurlijke materialen welke in onze winkel zijn te proberen.

U heeft de keuze in een Natuurlatex, Paardenhaar of Micro-pocketveer topdek matras. Ieder materiaal biedt op een andere manier ondersteuning aan het lichaam. Daarom geld ook voor deze topdek matrassen dat proef liggen zeer belangrijk is. Ervaar zelf het verschil in comfort en overtuig uzelf van de kwaliteit en duurzaamheid van deze boxspring.

De boxsprings van Mérens vragen weinig tot geen onderhoud. De natuurlijke materialen hebben echter de eigenschap een 'ligplek' te vormen. De topdekmatrassen zullen daardoor dan ook regelmatig gedraaid en gekeerd moeten worden.

Lees binnenkort meer over de topdekmatrassen van Mérens


Wij weten alles van Mérens boxsprings

Wilt u meer weten over natuurlijk slapen op een Mérens en het beste comfort voor u? Neem dan contact op via het aanvraag formulier en maak een persoonlijke comfort afspraak met onze specialist. Wij nemen dan rustig de tijd voor u om alle mogelijkheden door te nemen en een passend advies uit te brengen. Tot ziens in onze winkel.

Productspecificaties

Merk
Mérens
Afmeting (BxL)
160 x 200 cm
Uitvoering
Vlak
Stofgroep
Standaard stof
Boxspring Hoogte
25 cm
Hoofdbord
Mérens De Ruyter
Hoofdbord Breedte
Bedbreedte + 20 cm
Hoofdbord Hoogte
140 cm
Matras
Meerder mogelijkheden
Matras Kern
8-slags pocketveer, 7-zones
Topper
Meerdere mogelijkheden
Topper Hoogte
8/9 cm
Poten
M10

Bijzonderheden

Onze Mérens collectie vindt u in onze vestiging in: