Skagen Beds - Boxspring Besta - Skägen Beds - Elektrisch - 180 x 200 c...

Skagen Beds - Boxspring Besta

Elektrisch - 180 x 200 cm - Standaard stof

Actie

Nieuw! in ons assortiment. De Skagen Beds boxspring Besta. Heerlijk comfortabel en luxe slapen.

De hoofdkussens van deze boxspringcombinatie zijn werkelijk uniek te noemen. Door uitschuifbare banden aan de bovenkant kunt u de hoofdkussens kantelen om zo een heerlijk comfortabel rugoppervlakte te creëeren. Een uniek design binnen de beddenwereld.

Skagen beds is Scandinavisch slapen op haar best

Scandinavisch slapen zoals alleen een écht Deens merk dat kan maken. Ontdek wat rust en ruimte in de slaapkamer kunnen betekenen met de boxsprings van Skagen beds. Uitgesproken design, bijzondere opties en optimalisatie zorgen voor een uniek bed in uw slaapkamer. Daarbij staat goed comfort uiteraard niet in de weg van mooi design. De verschillende boxspringbodems, matrassen en topdekmatrassen maken deze boxsprings heerlijk comfortabel.

Wanneer u kiest voor een landelijk of een verstelbare boxspring van Skagen Beds kiest u voor kwaliteit. U zult uniek scandinavisch comfort ervaren door middel van een luxe 7-zone systeem dat zich aanpast naar het lichaam.

Skagen beds in Zevenhuizen

Voor meer informatie, prijzen en comfort mogelijkheden kunt u een afspraak maken met onze specialist. Deze boxspringcombinatie is te bewonderen in onze beddenwinkel in Zevenhuizen. U bent van harte uitgenodigd een informatieaanvraag achter te laten of een bezoek te brengen aan onze winkel.

Eigenschappen

Merk
Skagen Beds
Afmeting
180 x 200 cm
Uitvoering
Elektrisch
Stofgroep
Standaard stof
Hoofdbord
Besta

Onze Skagen Beds collectie vindt u in onze vestiging in: