Skagen Beds - Boxspring Naesten - Skägen Beds - Elektrisch - 200 x 210...

Skagen Beds - Boxspring Naesten

Elektrisch - 200 x 210 cm - Luxe stof

Actie

Nieuw! in ons assortiment. De Skagen Beds boxspring Naesten. Heerlijk comfortabel en luxe slapen.

De hoofdborden van Skagen beds zijn stuk voor stuk uniek. Ook de boxspring Naesten heeft een ongekend gebruik van materiaal, wat de combinatie juist zo bijzonder maakt. Door de zijkanten van het hoofdbord in hout uit te voeren onstaat een natuurlijke en landelijke sfeer. De combinatie met een nachttafeltje geintegreerd in het hoofdbord is praktisch en stijlvol. Daarnaast zijn er vele technische extra's mogelijk door de bewerkbaarheid van het hout.

Een mooie landelijke twist aan een klassiek boxspring design. Weinig gezien op de beddenmarkt en dat maakt Skagen beds boxspirng Naesten een brilliant ontworpen slaapplek.

Skagen beds is Scandinavisch slapen op haar best

Scandinavisch slapen zoals alleen een écht Deens merk dat kan maken. Ontdek wat rust en ruimte in de slaapkamer kunnen betekenen met de boxsprings van Skagen beds. Uitgesproken design, bijzondere opties en optimalisatie zorgen voor een uniek bed in uw slaapkamer. Daarbij staat goed comfort uiteraard niet in de weg van mooi design. De verschillende boxspringbodems, matrassen en topdekmatrassen maken deze boxsprings heerlijk comfortabel.

Wanneer u kiest voor een landelijk of een verstelbare boxspring van Skagen Beds kiest u voor kwaliteit. U zult uniek scandinavisch comfort ervaren door middel van een luxe 7-zone systeem dat zich aanpast naar het lichaam.

Skagen beds in Zevenhuizen

Voor meer informatie, prijzen en comfort mogelijkheden kunt u een afspraak maken met onze specialist. Deze Skagen beds boxspring Naesten is te bewonderen in onze beddenwinkel in Zevenhuizen. U bent van harte uitgenodigd een informatieaanvraag achter te laten of een bezoek te brengen aan onze winkel.

Eigenschappen

Merk
Skagen Beds
Afmeting
200 x 210 cm
Uitvoering
Elektrisch
Stofgroep
Luxe stof

Onze Skagen Beds collectie vindt u in onze vestiging in: