Skagen Beds - Boxspring Justebar - Skägen Beds - Vlak - 180 x 200 cm -...

Skagen Beds - Boxspring Justebar

Vlak - 180 x 200 cm - Luxe stof

Actie

Nieuw! in ons assortiment. De Skagen Beds boxspring Justebar. Heerlijk comfortabel en luxe slapen.

De hoofdborden van Skagen beds zijn stuk voor stuk uniek. Ook de boxspring Justebar heeft technologie die tot nu toe niet eerder in boxspringcombinaties is gebruikt. Een in hoogte verstelbare hoofdsteun zorgt voor extra zitcomfort. Eenvoudig bediend met een afstandsbediening brengt u het hoofdbord eenvoudig omhoog. Zo kunt u heerlijk een boekje lezen of tv kijken zonder een elektrisch verstelbare bedbodem nodig te hebben.

Een brilliant design overgewaait vanuit de banken wereld. Iets waar we wat ons betreft vaker naar mogen kijken. Deze boxspring is namelijk uniek en voelt luxe aan met al deze bijzondere extra's

Skagen beds is Scandinavisch slapen op haar best

Scandinavisch slapen zoals alleen een écht Deens merk dat kan maken. Ontdek wat rust en ruimte in de slaapkamer kunnen betekenen met de boxsprings van Skagen beds. Uitgesproken design, bijzondere opties en optimalisatie zorgen voor een uniek bed in uw slaapkamer. Daarbij staat goed comfort uiteraard niet in de weg van mooi design. De verschillende boxspringbodems, matrassen en topdekmatrassen maken deze boxsprings heerlijk comfortabel.

Wanneer u kiest voor een landelijk of een verstelbare boxspring van Skagen Beds kiest u voor kwaliteit. U zult uniek scandinavisch comfort ervaren door middel van een luxe 7-zone systeem dat zich aanpast naar het lichaam.

Skagen beds in Zevenhuizen

Voor meer informatie, prijzen en comfort mogelijkheden kunt u een afspraak maken met onze specialist. Deze Skagen beds boxspring Justebar is te bewonderen in onze beddenwinkel in Zevenhuizen. U bent van harte uitgenodigd een informatieaanvraag achter te laten of een bezoek te brengen aan onze winkel.

Eigenschappen

Merk
Skagen Beds
Afmeting
180 x 200 cm
Uitvoering
Vlak
Stofgroep
Luxe stof
Hoofdbord
Skagen Justebar
Hoofdbord Breedte
bedbreedte

Onze Skagen Beds collectie vindt u in onze vestiging in: