Skagen Beds - Boxspring Likan - Skägen Beds - Vlak - 140 x 210 cm - Lu...

Skagen Beds - Boxspring Likan

Vlak - 140 x 210 cm - Luxe stof

Actie

Nieuw! in ons assortiment. De Skagen Beds boxspring Likan. De grote kussens als hoofdbord geven pas écht een comfortable gevoel.

De hoofdborden van Skagen beds zijn stuk voor stuk uniek. Ook de boxspring Likan maakt van het hoofdbord weer een bijzonder comfortabel geheel. De 'vouwbare' kussens zien er zacht en uitnodigend uit. Voor beide bedhelften een zacht oppervlakte om tegenaan te zitten. De zachte stiksels zorgen voor een extra comfortabel geheel.

Een brilliant design overgewaait vanuit de banken wereld. Iets waar we wat ons betreft vaker naar mogen kijken. Deze boxspring is namelijk uniek en zeer comfortabel aan. 

Skagen beds is Scandinavisch slapen op haar best

Scandinavisch slapen zoals alleen een écht Deens merk dat kan maken. Ontdek wat rust en ruimte in de slaapkamer kunnen betekenen met de boxsprings van Skagen beds. Uitgesproken design, bijzondere opties en optimalisatie zorgen voor een uniek bed in uw slaapkamer. Daarbij staat goed comfort uiteraard niet in de weg van mooi design. De verschillende boxspringbodems, matrassen en topdekmatrassen maken deze boxsprings heerlijk comfortabel.

Wanneer u kiest voor een landelijk of een verstelbare boxspring van Skagen Beds kiest u voor kwaliteit. U zult uniek scandinavisch comfort ervaren door middel van een luxe 7-zone systeem dat zich aanpast naar het lichaam.

Skagen beds in Zevenhuizen

Voor meer informatie, prijzen en comfort mogelijkheden kunt u een afspraak maken met onze specialist. Deze Skagen beds boxspring Likan is te bewonderen in onze beddenwinkel in Zevenhuizen. U bent van harte uitgenodigd een informatieaanvraag achter te laten of een bezoek te brengen aan onze winkel.

Eigenschappen

Merk
Skagen Beds
Afmeting
140 x 210 cm
Uitvoering
Vlak
Stofgroep
Luxe stof
Hoofdbord
Skagen Likan
Hoofdbord Breedte
bedbreedte
Hoofdbord Hoogte
120 cm

Onze Skagen Beds collectie vindt u in onze vestiging in: