Pullman Boxspring Columbus - Pullman - Elektrisch - 200 x 220 cm - Sta...

Pullman Boxspring Columbus

Elektrisch - 200 x 220 cm - Standaard stof

Actie

Eenvoud hoeft niet saai te zijn. Niet recht-toe recht-aan. Net even anders kan heel mooi uitpakken namelijk. Kijk maar naar deze Pullman boxspring Columbus.

We raken langzaam uitgekeken op de stijve en rechte vormen van de boxspring. Er moet iets veranderen aan het design. En dit is ook wat Pullman heeft gedaan. Het hoofdbord van de Pullman boxspring Columbus is stijlvol, strak maar toch speels. De ronde hoeken doorbreken het altijd zo stijve karakter en creëeren iets unieks. Iets voor jouw?

Persoonlijk comfort met de boxsprings van Pullman

Als uitvinder van de pocketveer matrassen is Pullman elke dag bezig om haar producten up to date te houden. Voorzien van de meest actuele technieken garanderen zij kwaliteit en ondersteuning die tot de top van de beddenmarkt behoort. De Pullman boxspring Toronto is hierop geen uitzondering. Door de Silverline boxspring bodems wordt uw lichaam goed ondersteund.

Afhankelijk van uw comfortbehoefte kan deze boxspring worden gecombineerd met diverse matrassen en topdek matrassen. Om dit comfort optimaal te kunnen ervaren en uw eigen ondersteuning te vinden nodigen wij u graag uit in onze beddenwinkel voor advies en proef liggen.

De Pullman boxspring Columbus is standaard opgebouwd uit de volgende onderdelen:

Hoofdbord
1x Hoofdbord Columbus, bedbreedte + 10 cm, hoogte: ca. 124 cm
Bodems
2x vast of elektrisch verstelbare boxspring Silverline.
Matrassen
2x Silverline Premier matrassen (best getest)
Topdekmatras
Te combineren met diverse topdekmatrassen van Pullman. Bekijk de topdek matrassen.
Poten
2x Set standaard poten.
Stof
Getoonde stof: Etna 450 Grey
Te combineren met alle standaard en luxe stoffen van Pullman.

Let op: Anders dan de genoemde maten zijn niet leverbaar. Rondom stofferen van het hoofdbord is wel mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.


Een pullman boxspring met gestoffeerde matrassen

Het is mogelijk de Pullman boxspring Columbus van gestoffeerde matrassen te voorzien.

Wanneer u voor deze optie kiest is het altijd geadviseerd een topdekmatras bij passen voor het comfort. Bekijk de Pullman topdekmatrassen collectie voor meer informatie over de verschillende materialen, comforttypes en diktes.

Bekijk de topdek matrassen.

Luxe poten

Luxe stijlpoten (zoals op de foto weergegeven) zijn tegen een meerprijs van € 50,-


Meer informatie over de Pullman boxspring Columbus?

Wilt u meer informatie over deze boxspring combinatie? Kom gerust langs in een van onze beddenwinkels. Wij staan altijd klaar met passend advies en een kopje koffie.

Samen nemen we de tijd om voor u het beste bed samen te stellen. Door middel van proef liggen op de Pullman Silverline boxspring en Silverline Premier matrassen bepaalt u het comfort. Een slaapanalyse geeft u inzicht in uw beste comfort en zo vind u, naast het bed dat u het mooiste vindt, ook het beste comfort voor u.

Een concrete vraag stellen over formaat, stofkeuze of levertijd? Vul gerust het aanvraagformulier in en wij streven er naar u binnen 24 uur van passend advies of antwoord te voorzien.

Eigenschappen

Merk
Pullman
Afmeting (BxL)
200 x 220 cm
Uitvoering
Elektrisch
Stofgroep
Standaard stof
Hoofdbord
Pullman Columbus
Hoofdbord Breedte
netto bedbreedte + 10 cm
Hoofdbord Hoogte
Ca. 121 cm
Matras
2x Silverine Premier matrassen
Matras Kern
7-zones pocketveer
Topper
Geen
Poten
Standaard

Opties

Onze Pullman collectie vindt u in onze vestiging in: