Sleep Sense boxspring Care | Hoog-/Laag Boxspring | 90 x 200 cm

Sleep Sense - Boxspring Care

90 x 200 cm

Actie

Wanneer u zorgbehoevend wordt wilt u uw leven zo aangenaam mogelijk maken. Een bed dat aansluit bij uw zorgbehoefte en geschikt is voor een (langdurige) tijd in bed is hierin zeer belangrijk. Ontdek de mogelijkheden van onze Sleep Sense Boxspring Care: Ultiem comfort in alle denkbare mogelijkheden!

De Sleep Sense boxspring Care is een bijzonder comfortabele boxspring in een luxe uitvoering. Een zorgbed hoeft immers niet lelijk te zijn. 

De Sleep Sense boxspring care

Bijzonder aan deze boxspring is de mogelijkheid deze in hoogte te verstellen. De Sleep Sense boxspring Care heeft een boxspring bodem die tot 45 cm hoger kan worden versteld.

Dit is niet alleen handig bij het in- of uitstappen maar vooral wanneer u extra hulp nodig heeft en verzorgt moet worden in bed. Voor verzorging aan huis is het een vereiste een lighoogte van 80-90 cm hoog te hebben. Door deze hoog-/laag bodem kunt u de hoogte indien nodig dus aanpassen zodat u eenvoudig geholpen kunt worden.

Door de vele mogelijkheden blijft u in grote mate zelfstandig in staat uw comfort te regelen. Denk bijvoorbeeld aan het zelfstandig in en uit bed stappen, omdraaien of het opmaken van het bed op een comfortabele hoofte.

Ondanks het feit dat iemand hulpbehoevend is kan men toch een sfeervolle slaapkamer behouden. Door bij deze boxspring zelf het hoofdbord en een mooie stof te kiezen krijgt het bed een persoonlijke toch. Door de vele verschillende stoffen is er altijd een design en uitstraling die bij u past bij uw wensen.

Eigenschappen van een boxspring met hoog-/laag bodem:

Een boxspring met een hoog-/laag bodem heeft heel wat voordelen ten opzichte van een niet verstelbaar bed.

  • Stijlvolle, handgemaakte boxspring van Nederlands fabrikaat. U bent dus verzekerd van goede kwaliteit.
  • Volledig elektrisch in hoogte verstelbaar. Geen inspanning of moeite nodig om in een comfortabele houding te komen. Gemakkelijk te bedienen doormiddel van een afstandsbediening.
  • Ideaal met opmaken van de boxspring.
  • Een aanpasbare in- en uitstap hoogte; 
  • Eenvoudig verplaatsbaar doormiddel van wieltjes.
  • Veel keuze in stoffen en kleuren.
  • Al leverbaar in 5 tot 8 weken.

De Sleep Sense boxspring Care is standaard opgebouwd uit de volgende onderdelen:

Hoofdbord
Strak hoofdbord zwevend aan de boxspring
Bedbodem
Elektrisch verstelbare hoog/laag bodem
Voetbord
Optioneel. Meerprijs: €245,00
Matras
Niet inbegrepen. Keuze uit Gestoffeerde of witte matrassen in de hardheiden: Standaard of Stevig.
Topdekmatras
Niet inbegrepen. Keuze uit Comfort, Latex of Traagschuim
Stof
Standaard stoffen uit onze huiscollectie
luxe stoffen tegen meerprijs mogelijk

Daarnaast is deze boxspring zonder problemen te combineren met een tweede bedhelft. Op deze manier heeft u een tweepersoons boxspring waarvan één helft als zorgbed is uitgevoerd, en de andere helft niet verstelbaar is. Zo kunt u zonder problemen in hetzelfde bed slapen met ieder een eigen ondersteuning en comfort.

Aanvullende zorg-opties

Wanneer u extra hulp kunt gebruiken bij het in- en uit bed stappen heeft de hoog-laag boxspring Care een aantal zorgopties.

Papegaai met optreklint

Met deze handige steun boven het bed heeft u altijd een steuntje bij de hand. Het helpt u om omhoog te komen en te draaien. De papegaai wordt aan het hoofdeinde bevestigd op de plek waar normaal het hoofdbord zit. Hierdoor is hij het meest stabiel en het best te gebruiken. Een papegaai is wél te combineren met een hoofdbord dat aan de muur is bevestigd.

Meerprijs: €235,-

Valbeveiliging

Een praktisch inklapbaar rek dat dient als uitval beveiliging. Deze beveiliging is enkel te bevestigen aan een box met lift vanwege de constructie van het hoog- laag systeem. Bij een 1 persoonsbox, zijn 2 valbeveiligingen nodig voor optimale veiligheid.

Meerprijs: €395,-

Meer informatie over de Sleep Sense boxspring Care?

Een zorgbed vereist aandacht. Wij willen graag uw situatie weten, het comfort bepalen en het best passende product voor u samenstellen. Maak daarom een afspraak met een van onze adviseurs en kom langs in een van onze filialen om alle mogelijkheden te bekijken. Op deze manier bent u verzekerd van het beste zorgbed passend bij uw wensen.

Eigenschappen

Afmeting (BxL)
90 x 200 cm
Merk
Sleep Sense

Onze Sleep Sense collectie vindt u in onze vestiging in: