Sleep Sense boxspring Care | Hoog-/Laag Boxspring | 90 x 200 cm

Sleep Sense - Boxspring Care

90 x 200 cm

Actie

Geniet van een optimale nachtrust en een energieke dag.

Ook wanneer uw bed nét even wat extra opties nodig heeft. Maak kennis met de Sleep Sense boxspring Care.

Stijlvol en comfortabel

U bepaald u uw bed er uit ziet, wij voorzien het van de functies die u nodig heeft.

De boxspring care is stijlvol en comfortabel.  Door zelf een hoofdbord en stof uit onze huiscollectie uit te zoeken is het bed geheel aan te passen naar uw stijl. Dankzij diverse technische ontwikkelingen is de Boxspring Care praktisch voor eventuele verzorging aan huis, u stapt moeiteloos in en uit bed én kunt u bovendien makkelijker schoonmaken onder uw bed.

Ontdek de mogelijkheden van onze Sleep Sense Boxspring Care in de winkel.

Ultiem comfort in alle denkbare mogelijkheden!

De Sleep Sense boxspring Care

Bijzonder aan deze boxspring is de mogelijkheid deze in hoogte te verstellen. De Sleep Sense boxspring Care heeft een boxspring bodem die tot 45 cm hoger kan worden versteld.

Dit is niet alleen handig bij het in- of uitstappen maar vooral wanneer u extra hulp nodig heeft en verzorgt moet worden in bed. Voor verzorging aan huis is het een vereiste een lighoogte van 80-90 cm hoog te hebben. Door deze hoog-/laag bodem kunt u de hoogte indien nodig dus aanpassen zodat u eenvoudig geholpen kunt worden.

Door de vele mogelijkheden blijft u in grote mate zelfstandig in staat uw comfort te regelen. Denk bijvoorbeeld aan het zelfstandig in en uit bed stappen, omdraaien of het opmaken van het bed op een comfortabele hoogte.

Ondanks het feit dat iemand hulpbehoevend is kan men toch een sfeervolle slaapkamer behouden. Door bij deze boxspring zelf het hoofdbord en een mooie stof te kiezen krijgt het bed een persoonlijke toch. Door de vele verschillende stoffen is er altijd een design en uitstraling die bij u past bij uw wensen.

Eigenschappen van een boxspring met hoog-/laag bodem:

Een boxspring met een hoog-/laag bodem heeft heel wat voordelen ten opzichte van een niet verstelbaar bed.

Anti-trendelenburg functie

Door het hoofdeinde van de boxspring hoger te verstellen dan het voeteinde ontstaat een helling tot 30º. Deze functie wordt ook wel anti-trendelenburg genoemd. De Anti-trendelenburg functie helpt onder andere tegen brandend maagzuur.

Uitrijdbaarheid

Doordat deze boxspring op wieltjes (waarvan twee met rem) wordt geleverd is deze eenvoudig van plek te verrijden. Hierdoor kunt u gemakkelijk onder het bed komen om schoon te maken en is het bed ook eenvoudig op te maken.

Verstelbaarheid

Volledig elektrisch in hoogte verstelbaar. Geen inspanning of moeite nodig om in een comfortabele houding te komen. Gemakkelijk te bedienen doormiddel van een afstandsbediening.


De Sleep Sense boxspring Care is standaard opgebouwd uit de volgende onderdelen:

Bedbodem
Elektrisch verstelbare boxspring met 7-zone pocketvering
Incl.lift voor hoog/laag verstelling en anti-trendelenburg functie.
Poten
4 designwielen waarvan 2 met rem

Optioneel

U kunt de boxspring eenvoudig completer maken door diverse onderdelen er aantoe te voegen. Deze zijn niet standaard bij de prijs inbegrepen maar maken de boxspring wél nét dat stukje mooier

Hoofdbord
Strak hoofdbord zwevend aan de boxspring
Keuze uit diverse designs
Meerprijs: € 425,-
Voetbord
Meerprijs: € 295,-
Matras
Diverse keuzes: Gestoffeerde of witte matrassen in de hardheiden: Standaard of Stevig.
Topdekmatras
Diverse keuzes: Comfort, Latex of Traagschuim
Stof
Standaard stoffen uit onze huiscollectie
luxe stoffen tegen meerprijs mogelijk

Daarnaast is deze boxspring zonder problemen te combineren met een tweede bedhelft. Op deze manier heeft u een tweepersoons boxspring waarvan één helft als zorgbed is uitgevoerd, en de andere helft niet verstelbaar is. Zo kunt u zonder problemen in hetzelfde bed slapen met ieder een eigen ondersteuning en comfort.


Aanvullende zorg-opties

Wanneer u extra hulp kunt gebruiken bij het in- en uit bed stappen heeft de hoog-laag boxspring Care een aantal zorgopties.

Papegaai met optreklint

Met deze handige steun boven het bed heeft u altijd een steuntje bij de hand. Het helpt u om omhoog te komen en te draaien. De papegaai wordt aan het hoofdeinde bevestigd op de plek waar normaal het hoofdbord zit. Hierdoor is hij het meest stabiel en het best te gebruiken. Een papegaai is wél te combineren met een hoofdbord dat aan de muur is bevestigd.

Meerprijs: €279,-

Valbeveiliging

Een praktisch inklapbaar rek dat dient als uitval beveiliging. Deze beveiliging is enkel te bevestigen aan een box met lift vanwege de constructie van het hoog- laag systeem. Bij een 1 persoonsbox, zijn 2 valbeveiligingen nodig voor optimale veiligheid.

Meerprijs: €459,-

Meer informatie over de Sleep Sense boxspring Care?

Een zorgbed vereist aandacht. Wij willen graag uw situatie weten, het comfort bepalen en het best passende product voor u samenstellen. Maak daarom een afspraak met een van onze adviseurs en kom langs in een van onze filialen om alle mogelijkheden te bekijken. Op deze manier bent u verzekerd van het beste zorgbed passend bij uw wensen.

Eigenschappen

Afmeting (BxL)
90 x 200 cm
Merk
Sleep Sense
Uitvoering
Elektrisch
Type
Boxspring

Onze Sleep Sense collectie vindt u in onze vestiging in: