Equilli boxspring - Balance Moon | Vlak | 70 x 200 cm | Standaard stof

Equilli boxspring - Balance Moon

Vlak - 70 x 200 cm

Actie

De perfecte balans tussen eenvoud en scandinavisch design. De Equilli boxspring balance.

Boxsprings zijn er in alle vormen en kleuren. De Equilli boxspring Balance onderscheidt zich door zijn ranke lijnen. Het design van de boxspring combineert elegantie en degelijkheid. De lage boxspring met hogere poten is bovendien erg onderhoudsvriendelijk.

Voor iedereen een boxspring balance

De Equilli boxspring Balance springt uit door veelzijdigheid en comfort.

Door de keuze uit verschillende hoofdborden, 74 hoogwaardige stoffen en meerdere types poten kunt u zelf de Balance boxspring van uw dromen samenstellen. Alle hoofdborden zijn volledig rondom gestoffeerd, zodat de boxspring ook perfect in de vrije ruimte kan staan.

Uw eigen design

Met een keuze uit 3 hoofdborden kunt u het design naar wens aanpassen. Standaard wordt de boxspring geleverd met het hoofdbord Straight. Iets meer detail vindt u in het hoofdbord Moon of het hoofdbord Slim. Informeer naar de meerprijzen in onze winkel.

De prijs zoals weergegeven is gebaseerd op een boxspring combinatie met bodem en hoofdbord Moon gestoffeerd in de stofgroep 1. U heeft hier dus nog alle keuze in matrassen en optioneel een upgrade naar een luxere stof.

De finishing touch voor deze boxspring zijn de mooie designpoten. Standaard is de boxspring voorzien van een ronde poot in zwart/zilver/wenge of beuken. Daarnaast heeft u de keuze uit de volgende designs:

Blokpoot
14 cm hoog
Blanke poot
Hoog: 22 cm
Blanke poot
Extra hoog: 28 cm

Equilli in Zevenhuizen

Ervaar het comfort en de design opties van Equilli in zevenhuizen.

Onze beddenwinkel in Zevenhuizen heeft naast de Equilli boxspring en bedombouw ook de Equilli Smart Scan staan. Met een persoonlijk slaap profiel wordt een juiste indruk gemaakt van uw lichaam. De juiste ondersteuning wordt samen met onze adviseur samengesteld om de zekerheid van een goede nachtrust aan u te kunnen bieden.

Wilt u meer weten over Equilli? Laat dan een bericht achter via het informatieformulier, maak een afspraak voor een Smart Scan of kom langs in onze winkel. U bent van harte uitgenodigd.

 

Productspecificaties

Merk
Equilli
Afmeting (BxL)
70 x 200 cm
Uitvoering
Vlak
Stofgroep
Standaard stof
Hoofdbord
Equilli Balance Moon
Hoofdbord Breedte
Bedbreedte
Hoofdbord Hoogte
100 cm
Matras
Niet inbegrepen
Topper
Niet inbegrepen
Poten
Standaard potenset

Bijzonderheden

Onze Equilli collectie vindt u in onze vestiging in: