Auping Boxspring Tone | Vlak | 160 x 200 cm | Droomvlucht Slaapcomfort

Auping Boxspring Tone

Vlak - 160 x 200 cm

Actie

De Auping boxspring Tone is een slanke en eigentijdse boxspring. Een actiemodel om niet te missen. Ontdek de boxspring bij Droomvlucht Slaapcomfort in Krimpen aan den IJssel.

De opeenstapeling van kleurtinten in combinatie met een lage boxspring bodem geven de Auping boxspring Tone een slanke uitstraling. Het sterke frame draagt de boxspring bodem en laat deze zweven door ze op stevige ronde poten te zetten. Het boxspring matras bevat een 5-zonde pocketveer interieur en in combinatie met de soepele latex topdekmatras zorgt dit voor zeer goede ventilatie en ondersteuning. De Auping boxspring tone is een actieset die voor een vaste setprijs wordt aangeboden. Hiervoor krijgt u dus de boxsprings, matrassen, hoofdbord en luxe topdek matras.


De opbouw van de Auping boxspring Tone

De Auping boxspring Tone is niet zomaar een boxspring. De basis ligt in het stalen potenframe waar de boxsprings op rusten. Deze is samengesteld uit een combinatie van spiraalbodem én pocketveren. Hierdoor ventileert de boxspring extra goed. Bovenop deze boxspring bodem ligt de matras.

De matras is opgebouwd uit een 5-zone pocketveer. Deze zorgt in combinatie met de boxspring bodem voor goede ondersteuning van het lichaam. De matras is verkrijgbaar in 3 hardheden: Soft, medium en firm.

Bijzonder aan de uitstraling van de matras is de uitvoering met sierbies. Hierdoor voegt u een extra accent 

Als laatste laag is de Auping boxspring tone uitgerust met een natuurlatex topdekmatras. 

Het hoofdbord zet de "tone"

Achter de boxspring staat een heerlijk zacht hoofdbord. Het Auping Tone hoofdbord is zacht met strakke lijnen. Redelijk dun, maar niet minder comfortabel om tegen aan te zitten.

Het hoofdbord wordt standaard rondom gestoffeerd. De stof blijft goed op zijn plaats door de dubbele stiknaad. Het hoofdbord is bevestigd aan het stalen frame van de boxspring, hierdoor zweeft het mooi boven de grond. De Auping boxspring tone houdt zo een open karakter en staat ook heel mooi los in de slaapkamer.

U bepaalt de kleurtoon

Om de juiste toon in de slaapkamer te vinden is het belangrijk de verschillende lagen van de boxspring op elkaar af te stemmen. Hiervoor zijn de keuzes bij de Auping boxspring Tone praktisch en inzichtelijk gemaakt.

Het stalen frame is in 5 lakkleuren verkrijgbaar. U kunt kiezen uit: Pure White, Deep Black, Warm Grey, Cool grey en Dusty Red.

Door een van deze basis kleuren te combineren met een mooi bijpassende stof valt deze hele boxspring samen.

U kunt kiezen uit 3 verschillende stoffen:

Grid
Een iets grover geweven stof met een stoer karakter, verkrijgbaar in 6 kleuren.
Salt
Een lederlook verkrijgbaar in  8 kleuren
Peach
Een fijne, zachte stof, verkrijgbaar in 8 kleuren.

Bekijk de Auping boxspring Tone in Krimpen aan den IJssel

De Auping boxspring Tone is te bewonderen en ervaren in onze beddenwinkel in Krimpen aan den IJssel. Onze adviseurs helpen u graag met het vinden van de juiste kleur, ondersteuning en uitstraling passend bij uw lichaam en wensen.

Kom langs en ervaar het zelf, u bent van harte uitgenodigd.

Productspecificaties

Merk
Auping
Afmeting (BxL)
160 x 200 cm
Uitvoering
Vlak
Stofgroep
Stofgroep A
Hoofdbord
Auping Tone
Hoofdbord Breedte
Bedbreedte
Hoofdbord Hoogte
100 cm vanaf de grond
Matras
2x gestoffeerd Auping Tone matras
Matras Kern
5-zone pocketveer
Topper
Auping Tone topper, perfo latex
Topper Hoogte
8 cm
Poten
Stalen frame

Bijzonderheden

Onze Auping collectie vindt u in onze vestiging in: