Caresse Boxspring - 4600/4650

Vanaf € 1.495

Uit voorraad leverbaar!* Wanneer u kiest voor goede ondersteuning zonder poespas. De Caresse boxspring 4600/4650 is tijdloos en stijlvol,. Een boxspring uit de Caresse Silver Collection geeft elke nacht glans. De Caresse 4000 collectie biedt meer comfort, kwaliteit en een eigentijdse vormgeving.

Lees meer

Private shopping
Onze Caresse collectie vindt u in:
Actie

Karpet Cadeau

Kleed uw bed af met een mooi karpet. Nu cadeau bij een complete boxspring

Merk
Caresse
Afmeting (BxL)
160 x 200 cm / 180 x 200 cm / 140 x 200 cm / 160 x 210 cm / 180 x 210 cm / 200 x 210 cm / 120 x 200 cm
Uitvoering
Vlak / Elektrisch Verstelbaar
Stofgroep
Standaard stof
Hoofdbord
Caresse 4600
Hoofdbord Breedte
Bedbreedte + 10 cm
Hoofdbord Hoogte
120 cm
Matras
2x gestoffeerd pocketveermatras
Matras Kern
7-zone pocketveer, 270 veren/m2
Topper
Comfortschuim
Topper Hoogte
ca. 6 cm
Poten
Standaard frame

Uit voorraad leverbaar!*

Wanneer u kiest voor goede ondersteuning zonder poespas. De Caresse boxspring 4600/4650 is tijdloos en stijlvol,.

Een boxspring uit de Caresse Silver Collection geeft elke nacht glans. De Caresse 4000 collectie biedt meer comfort, kwaliteit en een eigentijdse vormgeving. Verkrijgbaar in vlakke en elektrisch verstelbare uitvoeringen, uitgerust met een uniek ‘pull-back’ systeem (terugloopsysteem). Dit zorgt voor een ideale, ergonomische verstelling en zitpositie.

De gestoffeerde pocketveer matrassen zijn in twee stevigheden leverbaar. Hierdoor kunnen deze perfect aansluiten bij de ondersteuning die u nodig heeft. De comforttopper maakt de boxspring compleet. Kies een van de 5 kleuren uit de Urben collectie en uw boxspring is vaak al binnen 3 weken leverbaar. Dát maakt Caresse zo bijzonder.

De Caresse Boxspring 4600/4650 is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

Hoofdbord
een gestoffeerd hoofdbord;
Bodems
2x vlakke boxspring, type 4650
of 2x elektrisch verstelbare boxsprings, type 4600
Elektrisch voorzien van uniek ‘pull-back’ systeem
Matrassen
2x pocketveer matrassen met 7 comfort zones;
Extra bij E.V.
2x elektrische motoren met kabelbediening
2x voetstoppers;
Topdek matras
Comforttopper, type: 520

*Voorraadmodellen zijn afhankelijk van stoffering en formaat al leverbaar binnen 4 weken! Informeer naar de actuele levertijden in de winkel.


Stel uw eigen Caresse boxspring samen

Het assortiment van Caresse is opgebouwd uit een divers aanbod van hoofdborden, matrassen, stoffen en topdekmatrassen. Genoeg om zelf uw eigen Caresse boxspring samen te stellen.

In uw zoektocht naar uw nieuwe boxspring komt u bij ons in de winkel terecht. Onze adviseur loopt met u een rondje door de winkel en laat u alle opties zien en ervaren. Samen met u bepalen we de ondersteuning van de matras die het beste bij u aansluit. Dit doen wij door te kiezen tussen een standaard of een stevig matras. Gecombineerd met een comforttopper naar keuze is ook het comfort van de boxspring helemaal naar wens.

Comforttoppers van Caresse

Het grootste deel van uw comfort word bij uw Caresse boxspring bepaald door het topdek matras. Deze zijn in verschillende materialen en uitvoering verkrijgbaar.

Ontdek het assortiment online of maak een bezoekafspraak in een van onze beddenwinkels. Met meer dan 10 verschillende types comfort is de keuze enorm en is er altijd wel een passend comfort voor u te vinden.

Meer dan een boxspring

Maak uw Caresse Boxspring geheel naar uw eigen smaak met variaties in kleur, stof, poten en bijpassende accessoires.

Bij Caresse kunt u variëren in 6 verschillende stoffen in diverse kleuren. Daarnaast zijn er diverse accessoires om uw boxspringcombinatie aan te vullen tot een compleet plaatje in uw slaapkamer. Kom langs in onze winkel voor meer informatie en voorbeelden, of bekijk het assortiment online:

Bekijk de nachtkastjes

Bekijk de voetenbanken

Bekijk de accessoires


Ervaar de Caresse boxspring 4600/4650

Ervaar Caresse bij Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen of Krimpen aan den IJssel. Onze adviseurs staan voor u klaar met persoonlijk en vakkundig advies. Zo wordt de aanschaf van uw nieuwe boxspring een wel overwogen keuze, en slaapt u voortaan weer heerlijk.

Ook interessant

karpet-kado-sfeer-krimpen

Kleed uw bed af met een mooi Karpet. Nu cadeau bij een complete boxspring

Bekijk de actie