M line Boxspring - Multi Motion Dusk

Vanaf € 1.299

Een ranke verschijning tussen de klassieke boxspring bedden. De M line Multi Motion met hoofdbord Dusk. Met een mooie mix tussen strak en industrieel design is dit de unieke bedbodem uit de M line collectie.

Lees meer

Private shopping
Onze M line collectie vindt u in:
Actie

15% korting op M line boxsprings

Goed onderbouwd slaapcomfort met extra voordeel

Merk
M line
Afmeting (BxL)
160 x 200 cm / 180 x 200 cm / 140 x 200 cm / 200 x 200 cm / 200 x 220 cm / 160 x 210 cm / 160 x 220 cm / 180 x 210 cm / 180 x 220 cm / 200 x 210 cm / 90 x 200 cm / 70 x 200 cm / 80 x 200 cm / 80 x 210 cm / 90 x 210 cm / 90 x 220 cm / 100 x 210 cm / 100 x 200 cm / 80 x 220 cm / 100 x 220 cm
Uitvoering
Vlak / Elektrisch Verstelbaar
Stofgroep
Standaard stof
Hoofdbord
Dusk
Hoofdbord Breedte
Bedbreedte + 20 cm
Hoofdbord Hoogte
100 cm
Matras
niet inbegrepen
Matras Kern
Geschikt voor Cool Motion 3 t/m Cool Motion Hybrid 8
Topper
niet inbegrepen
Poten
Ronde poot met voet zwart

Een ranke verschijning tussen de klassieke boxspring bedden. De M line Multi Motion met hoofdbord Dusk.

Met een mooie mix tussen strak en industrieel design is dit de unieke bedbodem uit de M line collectie. Zowel in een vlakke als elektrische variant verkrijgbaar is deze bedbodem ook aan te vullen met verschillende hoofd- en voetborden. U kunt er zelfs een volledige bed ombouw omheen plaatsen. Zo heeft u zelf de vrijheid om van dit bed uw gewenste plaatje te maken.

M line Multi-Motion Dusk: Design en Draagkracht.

De bedbodem Multi Motion is vanuit meerdere oogpunten uniek. Zo is de bodem opgebouwd uit verende latten met daarop een mini-pocketvering. Door deze mix van lattenbodem en springveer bodem ontstaat er een ideale verdeling en optimale ondersteuning voor de M line matrassen.

De schouderzone is ergonomisch en zorgt voor een stabiele houding van schouders ten opzichte van de rug. De M line Multi Motion heeft een antislip laag waardoor de matrassen extra goed blijven liggen. Aan de boven en onderzijde van de bedbodem is een 3D-spiegel gestoffeerd wat zorgt voor een uitstekende ventilatie.

Vanaf een breedte maat van 140 cm zijn zowel het hoofd- als het voetbord in twee moderne modellen verkrijgbaar. Ook kunt u een volledige bed ombouw creëeren door ledikant zijden aan de bedboden te monteren. Hierdoor krijgt deze boxspring het uiterlijk van een gestoffeerd ledikant. De Multi Motion bedbodem leent zich uitstekend voor de M line Slow Motion matrassen. 

Uw eigen M line multi-motion Dusk

De M line multi-motion maakt u in 5 eenvoudige stappen geheel naar wens.

Wij hebben de eerste keuze al voor u gemaakt. Het hoofdbord Dawn is strak, stijlvol en recht gestoffeerd. Hierdoor krijgt het bed een uitstraling van een modern ledikant. Standaard is de Multi Motion te gebruiken als bedbodem. Hierbij kunt u diverse poten kiezen om hem als losstaand bed te gebruiken. Uniek is echter de modulaire samenstelling van het bed. Op de bijgevoegde foto's ziet u zowel hoofd- als voetbord en zijkanten waarmee de m line Multi-motion wordt omgebouwd tot ledikant. Maar de keuze is hierbij aan u. U krijgt de volgende opties bij de m line Multi Motion Dusk

1. Slaapsysteem
Multi-Motion Bedbodem (vlak of elektrisch verstelbaar)
2.a Hoofd-/voetbord
Hoofdbord Dawn
Voetbord Dusk of dawn; Meerprijs €400,-
2.b Zijpanelen
Standaard stof; Meerprijs €350,-
Luxe stof; Meerprijs €400,-
3. Poten
Standaard potenset, zwart cilinder.
Luxe poot, Meerprijs €200,-
4. Stofkeuze
Standaard stof: Mine, Urban of Byte
Luxe stof: Side, Kiss, Crush of Seven
5. Matras
Maak met de keuze voor een M line Cool motion matras us slaapsysteem compleet.

De getoonde prijs is gebaseerd op 2x Multi motion bedbodem + Hoofdbord, inclusief tussenpoten en een zwarte ronde poot met voet.


Meer informatie

Informeer in de winkel naar de mogelijkheden en verschillende comfort types. 

Ook interessant

serta-butler-small-links

De zekerheid van een persoonlijk adviseur tijdens uw bezoek aan onze beddenwinkel?

Private shopping aanvragen