Comfort bedden van Droomvlucht slaapcomfort

met zorg geselecteerde

comfort artikelen

Comfort bedden van Droomvlucht slaapcomfort

Droomvlucht Slaapcomfort biedt een uitgebreide collectie comfort en senioren bedden.

Zou u niets liever willen dan fit en vol energie uw dag beginnen? Droomt u van meer energie gedurende de hele dag? Droomvlucht Slaapcomfort heeft voor u de oplossing.
Met een bed uit onze collectie Comfort en Senioren bedden is slapen niet langer een probleem!

Opzoek naar comfort- en senioren bedden

De zoektocht naar Comfort en Senioren Bedden is maatwerk. Wat voor de één uitermate comfortabel is, gaat voor de ander weer niet op. Er zijn vele voorwaarden waar een goed comfort bed aan moet voldoen. Naast het slaapcomfort zijn flexibiliteit, rolweerstand, ventilatie én vochtregulatie enkele voorwaarden voor goede Comfort- en Senioren Bedden.

Wat is een goed comfortbed?

Wanneer u ouder wordt heeft u behoefte aan extra comfort in bed. Het is dan fijn wanneer uw bed van extra opties is voorzien waardoor het onderhoud afneemt en het comfort toeneemt. U kunt hierbij denken aan een elektrische bedbodem, maar wat dacht u van een deelbaar ledikant of een bedbodem met bed lift.
Hierdoor word het makkelijker voor u om het bed te onderhouden, op te maken en in te richten naar het beste comfort in bed.

Dus.. bent u op zoek naar een hogere instap-hoogte, extra ondersteuning of een deelbaar tweepersoonsbed?
Neem dan eens een kijkje in onze comfort collectie, en vraag via het aanvraagformulier naar de mogelijkheden.

Comfortabele boxspring, een goed alternatief

Een boxspring combinatie kan vanwege de extra hoge instaphoogte ook extra comfortabel zijn.

Een boxspring combinatie biedt minder uitgebreide opties dan onze comfort bedden en senioren bedden, maar zijn zeker interessant om naar te kijken vanwege het extra comfortabele lig oppervlakte. Bent u benieuwd naar onze boxspring collectie dan kunt u hier onze collectie bekijken.

Bekijk de boxspringcollectie


Specialist in bedzorg en comfortbedden

Onze slaapadviseurs zijn gespecialiseerd in slaapcomfort en comfortbedden.

Onze adviseurs weten wat te doen bij welke klachten, en de comfortcollectie biedt voor vrijwel elk probleem een oplossing. Naast de vaste modellen bedden en ledikanten is er ook maatwerk mogelijk.

Voorkom klachten, kom proef liggen.

We benadrukken niet vaak genoeg hoe belangrijk persoonlijk comfort is bij het vinden van een goed bed. Voorkom daarom klachten achteraf, kom proefliggen in onze beddenwinkel.

Onze beddenwinkel is zó ingericht dat u op elk bed en elk matras kunt proef liggen. Uw eigen comfort is het belangrijkste. Wanneer u lichamelijke klachten heeft of moeite heeft om in slaap te komen vanwege een verkeerde slaaphouding, laat u dan adviseren in onze showroom. Onze adviseurs staan klaar met vakkennis en vinden gegarandeerd een oplossing voor uw problemen.