Comfort bedden van Droomvlucht slaapcomfort

met zorg geselecteerde

comfort artikelen

Comfort bedden van Droomvlucht slaapcomfort

Droomvlucht Slaapcomfort bied een uitgebreide collectie comfort en senioren bedden.

Zou u niets liever willen dan fit en vol energie uw dag beginnen? Droomt u van meer energie gedurende de hele dag?
Droomvlucht Slaapcomfort heeft voor u de oplossing.
Met een bed uit onze collectie Comfort en Senioren bedden is slapen niet langer een probleem!

Opzoek naar comfort- en senioren bedden

De zoektocht naar Comfort en Senioren Bedden is maatwerk. Wat voor de één uitermate comfortabel is, gaat voor de ander weer niet op. Er zijn vele voorwaarden waar een goed comfort bed aan moet voldoen. Naast het Slaapcomfort zijn flexibiliteit, rolweerstand, ventilatie én vochtregulatie enkele voorwaarden voor goede Comfort en Senioren Bedden.

Wat is een goed bed?

Wanneer u ouder word heeft u behoefte aan extra comfort in bed. Het is dan fijn wanneer uw bed van extra opties is voorzien waardoor het onderhoud en comfort toeneemt. U kunt hierbij denken aan een elektrische bedbodem, maar wat dacht u van een deelbaar ledikant of een bed lift.
Hierdoor word het makkelijker voor u om het bed te onderhouden, op te maken en in te richten naar het beste comfort in bed.

Dus.. bent u op zoek naar een hogere instap-hoogte, extra ondersteuning of een deelbaar tweepersoonsbed?
Neem dan eens een kijkje in onze comfortcollectie, en vraag via het aanvraagformulier naar de mogelijkheden.

Comfortabele boxspring, een goed alternatief

Een boxspring combinatie kan vanwege de extra hoge instaphoogte ook extra comfortabel zijn.
Een boxspring combinatie biedt minder uitgebreide opties dan onze comfort bedden en senioren bedden, maar zijn zeker interessant om naar te kijken vanwege het extra comfortabele lig oppervlakte. Bent u benieuwd naar onze boxspring collectie dan kunt u hier onze collectie bekijken.


Specialist in bedzorg en comfortbedden

De medewerkers van Droomvlucht Slaapcomfort zijn gespecialiseerd in comfort en bedzorg.

Zijn weten wat te doen bij welke klachten, en de collectie bied voor vrijwel elk probleem een oplossing. Naast de vaste modellen bedden en ledikanten is er ook maatwerk mogelijk.

Voorkom klachten, kom proef liggen.

We benadrukken niet vaak genoeg hoe belangrijk persoonlijk comfort is bij het vinden van een goed bed. Onze showroom is zó ingericht dat u op elk bed en elk matras kunt proef liggen. Uw eigen comfort is het belangrijkste. Wanneer u lichamelijke klachten heeft of moeite heeft om in slaap te komen vanwege een verkeerde slaaphouding, laat u dan adviseren in onze showroom. Onze adviseurs staan klaar met vak kennis en vinden gegarandeerd een oplossing voor al uw problemen.