Ervaar Comfortbedden en zorgbedden met vakkundig advies.

Uw slaap is in onze handen

Zorg- en Comfortbedden

Slaap zonder zorgen op onze comfortbedden

Zonder zorgen uw bed in- en uitstappen. Wij ontzorgen u graag met een comfortbed op maat.

Droomvlucht Slaapcomfort biedt een gebalanceerde en geteste collectie comfortbedden. Of u nu opzoek bent naar een verrijdbaar bed, een ledikant dat uit elkaar te rijden is of een zorgbed dat in hoogte verstelbaar is. In onze collectie comfortbedden vindt u bedmodellen die voorzien zijn van handige maar vooral praktische oplossingen om u te ontzorgen.

Zonder zorgen naar bed in een comfortbed op maat.
Maak een afspraak voor een adviesgesprek en ontdek de mogelijkheden

Adviesgesprek aanvragen

Comfortbedden; Het liftbed

Met een lift is uw bed van alle (zorg) gemakken voorzien.

U brengt het bed eenvoudig op hoogte voor gemakkelijk in- en uitstappen. Ook verzorging aan bed wordt hierdoor makkelijk. Samen met een adviseur wordt de beste matras voor u bepaald. U bepaald uiteindelijk de kleur en het design. Zo ziet uw comfortbed er niet uit als een zorgbed maar heeft het wél alle gemakken.

Waarom kiest u voor een comfortbed?

Wanneer het lichaam te wensen overlaat is het prettig te weten dat er passende hulpmiddelen zijn om uw leven zo aangenaam mogelijk te maken.

Vrees niet, we praten niet gelijk over senioren bedden. Een bed kan immers praktische functies hebben die voor iedereen van meerwaarde zijn. U hoeft hierbij geen consessies te doen in comfort of in uitstraling. Een comfortbed hoeft er tenslotte niet als een zorgbed uit te zien.

Bent u op zoek naar een hogere instap-hoogte, extra ondersteuning of een deelbaar tweepersoonsbed? Dan is een comfortbed iets voor u!

Neem dan eens een kijkje in onze beddencollectie en kom naar onze beddenwinkel voor advies.

Bekijk onze beddencollectie

Bekijk onze matrassencollectie

Van alle gemakken voorzien

Van alle gemakken voorzien

Keuze uit boxspring of ledikant

Keuze uit boxspring of ledikant

Vakkundig comfortadvies

Vakkundig comfortadvies

Comfortbedden; Het deelbare ledikant

Een deelbaar ledikant geeft gemak bij het schoonmaken en opmaken van het bed.

Daarnaast heeft u keuze uit diverse bedbodems, zowel vlak als elektrisch verstelbaar óf hoog- laag verstelbaar. Met een passend matras zorgt u voor de juiste ondersteuning en maakt u het bed helemaal passend bij de wensen van uw lichaam.

Zonder zorgen slapen op onze comfortbedden

De medewerkers van Droomvlucht Slaapcomfort zijn gespecialiseerd in comfort en bedzorg.

Onze adviseurs weten wat te doen bij welke klachten, en de comfortcollectie biedt voor vrijwel elk probleem een oplossing. Naast de vaste modellen bedden en ledikanten is er ook maatwerk mogelijk.

Voorkom klachten, kom proef liggen.

We benadrukken niet vaak genoeg hoe belangrijk persoonlijk comfort is bij het vinden van een goed bed. Onze beddenwinkel is zó ingericht dat u op elk bed en elk matras kunt proef liggen. Uw eigen comfort is het belangrijkste. Wanneer u lichamelijke klachten heeft of moeite heeft om in slaap te komen vanwege een verkeerde slaaphouding, laat u dan adviseren in onze showroom. Onze adviseurs staan klaar met vak kennis en vinden gegarandeerd een oplossing voor al uw problemen.

Neem een kijkje in onze comfortbedden collectie:

Naar de catalogus

Slapen a la Carte

Slapen a la Carte

Iedereen is uniek. Om een juiste slaapondersteuning te bepalen voor de schouders, lende en heup mogen we niet alleen rekening houden met lengte en gewicht. Maar vooral met de lichaamsbouw. Waar het gewicht zich voornamelijk situeert en welke natuurlijke welvingen iemand heeft, zijn van groot belang voor een natuurlijke slaaphouding.

Meer dan 50 individuele slaapcombinaties!

De ‘Slapen à la Carte by Kreamat’ matrassen met meer dan 50 persoonlijke slaapcombinaties ter ondersteuning van schouder, lende en heup is een uniek concept in zijn sector.

Iedereen kan nu slapen à la carte, volgens zijn of haar persoonlijke bouw, lengte, gewicht, geslacht, leeftijd,... Juist zoals iedereen zich al jaren kleedt in zijn eigen maat en lengte. Slapen doen we echter nog maar al te vaak in hetzelfde bed, ongeacht onze lichaamsbouw.

Alleen in de ‘Slapen à la Carte by Kreamat’ matrassen zijn de veringsmodules aanpasbaar aan ieders lichaamsbouw.

Maak een afspraak >