Ledikant Compleet | Vind uw complete slaapkamer | Droomvlucht Slaapcom

Ledikanten

Alle keuze in materiaal, design en formaat

Ledikant Compleet | Vind uw complete slaapkamer

Zoekt u een nieuw ledikant? Kom langs bij Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen. Op meer dan 300m2 slaapkamer inspiratie vind u alles voor uw slaapkamer en maakt u uw ledikant compleet.

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw ledikant bent u bij Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen aan het juiste adres. Met een vernieuwde showroom ingericht met ledikanten, kasten, bedbodems, matrassen en slaapkamer accessoires slaagt u gegarandeerd in het vinden van uw nieuwe slaapkamer.

Een ledikant past bij iedere slaapkamer. De verschillende soorten en maten maken een ledikant heel veelzijdig. Door de verschillende kleuren te combineren met unieke materialen en met specifieke details past u de stijl geheel aan naar uw wens. Of u nu opzoek bent naar een romantisch, modern, klassiek of landelijk ledikant, of een eenvoudig ledikant compleet met nachtkastjes. Kies altijd het ledikant dat bij u past. Sluit het comfort aan bij uw ledikant en combineer het met een goede bedbodem en matras. Maak de slaapkamer compleet met een ruime keuze aan bijpassende meubelen en accessoires.

In onze speciale showroom van meer dan 300m2 zijn de laatste designs en trends op het gebied van ledikanten te ontdekken. Maak uw ledikant compleet met een mooie bijpassende kast of slaapkamer meubel en pas het comfort aan door proef te liggen op een van de vele matrassen. Wie denkt dat een ledikant ouderwets is heeft het mis. Door de juiste materialen, kleuren en designs te kiezen bent u verzekerd van een duurzaam bed dat jaren mooi zal staan in uw slaapkamer.

Maak uw ledikant compleet

MET ALLES VOOR UW SLAAPKAMER
MAAKT U UW LEDIKANT COMPLEET

Met een mooi ledikant is uw slaapkamer al een goed eind op weg, maar nog lang niet compleet. Een ledikant compleet met nachtkastjes en bijpassende garderobekast maakt pas echt indruk in de slaapkamer.

Loop rond door een showroom vol ledikanten en slaapkamer meubels. Ervaar elk ledikant compleet met nachtkastjes, bijpassende kasten en/of commodes. Zo kunt u uw nieuwe slaapkamer alvast ervaren voordat hij bij u thuis staat.

Een kledingkast uitzoeken lijkt vaak een hele klus. Naast dat de kast er mooi uit moet zijn wilt u dat de indeling ook aansluit bij uw wensen. Er moet immers genoeg ruimte zijn voor al uw kleding en mode-accessoires. Bij Droomvlucht Slaapcomfort krijgt u alle inzicht over de mogelijkheden. Onze adviseur loopt met u mee en kan u alle opties laten zien. Hierdoor heeft u goed inzicht in de mogelijkheden en welke er het beste bij u passen. Daarnaast maakt u uw slaapkamer compleet in de stijl die u mooi vind. 

Uiteraard worden alle slaapkamer meubels gratis bezorgd en gemonteerd. Geen slapeloze nachten voor u, en kwaliteit verzekerd door ons.

Passend comfort bij uw ledikant

Met passend comfort maakt u uw ledikant compleet

Een ledikant is slechts het uiterlijk van uw slaapkamer. Wanneer u voor goed slaapcomfort gaat is de inhoud van een ledikant minstens zo belangrijk.

Al onze ledikanten zijn geschikt voor zowel vlakke- als elektrisch verstelbare bedbodems. De stevige ombouw zorgt voor een stabiele basis voor een latten- of spiraalbodem. Afhankelijk van uw matras en comfort behoefte kunt u het ledikant compleet maken met een bedbodem naar wens.

Naast ondersteuning is ook comfort een belangrijke factor voor een goede nachtrust. Een goed matras mag daarom niet ontbreken. In de showroom vind u diverse matrassen van o.a. Pullman, Avek, M line en Serta. Ook de pocketveer matrassen uit onze huiscollectie zijn uit te proberen. Zo bent u in staat om, onder begeleiding van onze slaapspecialist het beste comfort voor u te vinden.

Ontdek de mogelijkheden van ledikanten en kom langs bij Droomvlucht Slaapcomfort. Wij  geven u de tijd om rustig rond te kijken en helpen u graag op weg met het vinden van het juiste comfort. Zo bent u verzekerd van een goede nachtrust in een slaapkamer waar u 100% gelukkig van wordt.

Contact