Ledikanten | Bedombouwen | Comfortbedden en meer

Ledikanten

Alle keuze in materiaal, design en formaat

Ledikanten bij Droomvlucht Slaapcomfort

Droomvlucht Slaapcomfort presenteerd met trots een uitgebreide collectie ledikanten, bedombouwen, comfortbedden en meer. Opzoek naar een stijlvolle bedombouw of modern ledikant? Kom dan eens langs in onze beddenwinkel en laat u inspireren..

Door een ruime keuze en diversiteit in onze showroom te laten zien vindt u vrijwel altijd een ledikant of bedombouw dat bij u past. Of u nu een massief eiken ledikant zoekt of een uitsproken stijl met beton of staal. Voor zowel een landelijke als moderne slaapkamer hebben wij een passende oplossing.

Wie zegt dat een ledikant ouderwets is komt bedrogen uit. Een goed bed is niet aan tijd gebonden, en dat laten onze ledikanten, bedombouwen en comfortbedden zien. Een modern ledikant is opgebouwd uit verschillende materialen, strak of klassiek bewerkt hout, diverse pootjes en een hoofdbord. Al deze opties zijn te bekijken in onze beddenwinkel in Zevenhuizen en Krimpen aan den IJssel.

 Maak uw  ledikant compleet bij Droomvlucht Slaapcomfort 

Meer dan 350 m2 aan slaapkamer en ledikanten inspiratie. Lees meer...

Comfortbedden en Senioren ledikanten

De zoektocht naar een goed Comfort- of Seniorenledikant is maatwerk. Wat voor de één uitermate comfortabel is, gaat voor de ander weer niet op. Er zijn vele voorwaarden waar een goed ledikant aan moet voldoen. Naast het Slaapcomfort zijn flexibiliteit, rolweerstand, ventilatie én vochtregulatie enkele voorwaarden voor een goed Comfort of Senioren Ledikant.

Wilt u een deelbaar bed (uitrijdbaar) of de mogelijkheid uw bed eenvoudig te verplaatsen door middel van wieltjes? Maak het uzelf gemakkelijk en vraag ons mee te denken naar een oplossing. Ons assortiment comfortbedden biedt veel opties voor het gemakkelijk onderhouden van uw bed.

Ook wanneer u zoekt naar extra comfort en functionaliteit bent u bij Droomvlucht Slaapcomfort aan het juiste adres. Al onze ledikanten zijn geschikt voor zowel vlakke- als elektrisch verstelbare bedbodems. Hierdoor kunt u comfortabel lezen of televisie kijken in bed. Daarnaast helpt het bij het in- en uitstappen en biedt het extra comfort wanneer u lang in bed moet liggen i.v.m. ziekte. Kom gerust eens langs in een van onze filialen en laat u verrassen over de mogelijkheden.

Zorg dat elk ledikant volledig bij uw comfortwens aansluit. U maakt eenvoudig uw bed compleet met een matras uit onze collectie, en haal hiermee het optimale comfort uit uw slaap. Als echte Vakmensen voor Droomwensen staan wij klaar om u te helpen in uw zoektocht naar het beste bed!

Met onze collectie Comfort- en Senioren ledikanten van o.a. Vroomshoop en Wiemann heeft u ruime keuze en mogelijkheden.


Een goed bedframe maakt het verschil.

U wilt zelf de uitstraling van uw slaapkamer bepalen. Het mag stijlvol zijn, maar ook eigen. Een mooi bedframe is heel bepalend voor de uitstraling van uw slaapkamer. Denk hier dus goed over na.

Wanneer u kwaliteit wilt combineren met een natuurlijke look en materiaal, denk dan aan een houten bedframe. Een bedframe van MDF met een houten fineer laag geeft al snel het gevoel van een echt houten bed. Maar een houten bedframe van massief eiken of beukenhout geeft een échte rustieke look waar een 'standaard' bedframe niet tegen-op kan. Door verschillende afwerkingen met kleurenlak maakt u het bedframe geheel naar uw smaak. Een houten bedframe wordt vaak voorzien van een beschermende beitslaag, en ook hier zijn verschillende keuzes in. Een witte "wash" maakt het ledikant mooi licht, maar een wengé accentueerd juist alle nerven in het hout. Wat heeft uw voorkeur?

Een houten bedframe, perfect voor een landelijk of klassiek interieur

Naast de klassieke houten bedframes zijn ook metalen bedframes tegenwoordig zeer populair. 

Een bedombouw waarbij de bedbodem nog te zien is, en dus onderdeel vormt van de ombouw, is ook mogelijk. U monteerd hierbij eenvoudig een hoofd- en voetbord aan het metalen bedframe waardoor u eenvoudig een moderne look en feel creëerd.

Kijk maar eens naar de ledikanten en bedframes van Auping of M line. Een moderne twist aan het klassieke ledikant. Perfecte ondersteuning met een eigentijdse uitstraling staan goed in elk modern of sportief interieur.

Een metalen bedframe, perfect voor een modern of sportief interieur.

Ervaar een goed ledikant zelf

Heeft u vragen over ledikanten, bedombouwen of comfortbedden uit onze collectie, of wilt u deze uitproberen? Dat kan!

Vraag gerust informatie aan, of kom een keer langs in een van onze filialen. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u met het vinden van het juiste ledikant voor u. 

Laat u door ons ontzorgen en u zult niet langer wakker liggen in een van onze ledikanten.