Zondags meubelen - Ledikant Sita - Zondag's Meubelen - Hout - 160 x 20...

Zondags meubelen - Ledikant Sita

160 x 200 cm - Hoog

Actie

Een ledikant om trots op te zijn. Het samenspel tussen staal en hout brengt het beste van beide materialen naar boven. Maak kennis met het ledikant Sita van Zondag's meubelen.

Het ledikant Sita komt uit een nieuwe slaapkamer in de Zondag collectie, gemaakt van hoogwaardige materialen. Wild eikenprint in twee actuele kleuren gecombineerd met een strak vormgegeven frame dat naar keuze in de kleuren zwart, wit of grijs geleverd wordt.

Een bed frame dat bestaat uit een basis van“Halifax eiken "Natur" of "Nebraska Garau” met een solide constructie om het bed zo stevig mogelijk neer te zetten en optimaal verrijdbaar te maken. Het voorkomt kraken en draagt bij aan het comfort. 

Er zijn meerdere uitvoeringen leverbaar. Als 1-persoonsbed, als 2-persoons bed en als deelbaar bed. Belangrijk is, dat het bed op de juiste hoogte is, voor eenvoudig in en uitstappen en het opmaken van het bed. Alle uitvoeringen hebben dan ook een comforthoogte van 47 cm. De Sita modellen worden geproduceerd op basis van goede materialen en met goed gevoel voor stijl en kwaliteit. Op die manier bouwen we bedden die gezien mogen worden.

Opties van het Ledikant Sita

Bijzonder aan dit ledikant is de mogelijkheid om het deelbaar te leveren.

Door twee 1-persoons ombouwen met een achterwand, van scharnieren te voorzien is het mogelijk om het bed uit elkaar te rijden. De poten worden voorzien van wieltjes en zorgen dat u eenvoudig het bed kunt verplaatsen. Het deelbare ledikant verliest niet zijn stijl, en blijft ook in de deelbare uitvoering zeer mooi.

Maak dit ledikant compleet met een bedbodem en matras naar keuze. Zo past u het comfort volledig aan naar uw voorkeur.

Kleuren en accenten

De basis van dit bed is leverbaar in 2 verschillende kleuren. Het hout kan in het "Halifax eiche Natur" en "Nabraska eiche Grau" worden gelakt.
Daarnaast is het mooie stale accent rondom in 3 verschillende lakkleuren te leveren. U heeft hier de keuze uit Wit, zwart en grijs.

Extra opties:

Verlichting
In-/uitstap verlichting €151,-
Commode 4 laden
120 x 50 x 85 cm
€1508,- per stuk
Nachtkastje 2 laden
45 x 36 x 60 cm
€720,- per stuk
Nachtkastje 1 deurtje
45 x 36 x 60 cm
€561,- per stuk

Meer informatie over het ledikant Sita?

Neem gerust contact op via het aanvraag formulier of kom langs in onze winkel in Zevenhuizen.

Wij leggen u graag de mogelijkheden voor om zo het beste comfort te vinden voor u.

Eigenschappen

Merk
Zondag's Meubelen
Afmeting (BxL)
160 x 200 cm
Matras
Niet inbegrepen
Voetbord
Hoog
Materiaal
Hout

Onze Zondag's Meubelen collectie vindt u in onze vestiging in: