TEMPUR® Relax bed | Hoofdbord Texture 110cm | 160x210cm | Zevenhuizen

TEMPUR® Relax bed - Texture

Tempur - 160 x 210 cm

Actie

Ervaar het TEMPUR® relax bed Texture bij Droomvlucht Slaapcomfort in Zevenhuizen.

Met een collectie van aantrekkelijke bedden van TEMPUR® bieden we niet alleen een goede nachtrust, maar ook de perfecte esthetische oplossing voor uw slaapkamer. Kies uit diverse kleuren stof en lederlook uw favoriete bed ombouw en maak deze compleet met TEMPUR® bedbodems en TEMPUR® matrassen naar keuze.

Het TEMPUR® Relax bed Texture is een volledig gestoffeerd bedkader met een strak hoofdbord voorzien van een gestikte naad in de midden. Beide slaaphelften hebben een stijlvolle inkeping waardoor het hoofdbord meer textuur mee krijgt. Daarnaast is het mogelijk om de boven en onderkant anders te laten stofferen. Zoals de afbeeldingen laten zien is het hierbij mogelijk binnen dezelfde kleur een leder-look en stoffen uitstraling te combineren.

Extra hoogte? Dat kan!

Het hoofdbord Texture is verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes. Verhogen kan dus.

Standaard wordt het TEMPUR® relax bed Texture geleverd met een hoofdbord op 110 cm hoogte. Wanneer u de uitstraling en grote van dit bed wilt verhogen kunt u er voor kiezen het hoofdbord te verhogen naar 130 cm.

Meerprijs 130 cm: €100,-

Zwevend naar dromenland

Standaard staan de poten van dit ledikant zo geplaatst dat deze lijkt te zweven.

Wanneer u het ledikant een iets robuustere uitstraling wilt geven kunt u deze voorzien van diverse poten. U heeft hierbij de keuze uit een stijlvolle houten blokpoot, een chrome designpoot of een volledige chrome runner. Hierdoor kunt u de complete look en feel van dit bed aanpassen naar uw eigen wensen. Informeer in onze beddenwinkel in Zevenhuizen naar de mogelijkheden en prijzen. 

Eigenschappen

Merk
Tempur
Afmeting (BxL)
160 x 210 cm
Matras
Exclusief matrassen
Bodem
Exclusief bodems
Voetbord
Laag
Materiaal
Stof

Onze Tempur collectie vindt u in onze vestiging in: