Equilli ledikant Less - Equilli - Hout - 160 x 200 cm - Laag

Equilli ledikant Less

160 x 200 cm

Actie

Eenvoudig, puur, mooi… Equilli Less is een compleet bed dat uitblinkt in eenvoud, stevigheid en gebruiksgemak.

Het bed is beschikbaar in 2 kleuren (naturel of zwart) en kan gecombineerd worden met hetzelfde hoofdbord of met een gestoffeerd hoofdbord in één van onze 74 stoffen. Met zijn minimalistisch design integreert Equilli Less naadloos in zowel klassieke als moderne slaapkamers. Door gebruik te maken van eerlijke en kwalitatieve materialen slaap je bovendien ook op een duurzaam bed, handmade in Belgium.


De rubberboom als circulaire grondstof

Het hout van Equilli Less is afkomstig van de rubberboom of “Hevea Brasiliensis”. Deze boom is verantwoordelijk voor de productie van één van de belangrijkste grondstoffen van matrassen. Het sap van de boom (latex melk) wordt namelijk gebruikt voor de productie van natuurlatex. Het sap van de rubberboom wordt getapt door inkervingen te maken in de stam van waaruit het latex sap in een bakje loopt.

Wanneer het tappen goed wordt uitgevoerd, kunnen rubberbomen 20 tot 30 jaar leveren. Vroeger werden plantages na het stilvallen van de productie afgebrand en opnieuw aangeplant. Nu worden ze gerooid en verwerkt tot mooie en duurzame meubelpanelen (rubberhout of rubberwood). Zo wordt iets dat voorheen als afval beschouwd werd opnieuw als een hoogwaardige grondstof ingezet, een mooi voorbeeld van circulaire economie.

Met Equilli Less krijgt de rubberboom als het ware een tweede leven in de slaapkamer.


Equilli in Zevenhuizen

Ervaar het comfort en de design opties van Equilli in zevenhuizen.

Onze beddenwinkel in Zevenhuizen heeft naast de Equilli boxspring en bedombouw ook de Equilli Smart Scan staan. Met een persoonlijk slaap profiel wordt een juiste indruk gemaakt van uw lichaam. De juiste ondersteuning wordt samen met onze adviseur samengesteld om de zekerheid van een goede nachtrust aan u te kunnen bieden.

Wilt u meer weten over Equilli? Laat dan een bericht achter via het informatieformulier, maak een afspraak voor een Smart Scan of kom langs in onze winkel. U bent van harte uitgenodigd.

 

Eigenschappen

Merk
Equilli
Afmeting (BxL)
160 x 200 cm
Uitvoering
Zonder bodems/matrassen
Materiaal
Hout
Voetbord
Laag
Kleur
Naturel
Materiaal
Rubberwood hout
Matras
Niet inbegrepen

Onze Equilli collectie vindt u in onze vestiging in: