Auping Ledikant - Auping Auronde 2000 - Uitvoering 2-Motorig Elektrisc...

Auping Ledikant - Auping Auronde 2000

2-Motorig Elektrisch

Actie

Actie Superzacht Zomervoordeel

Het grote voordeel van thuisblijven.

Ontvang van 26 juni tot en met 19 juli superzacht zomervoordeel op alle Auping matrassen. Kom langs in de winkel en profiteer.

De Auping Auronde is al ruim 40 jaar niet meer weg te denken uit de slaapkamer. Dit Auping ledikant heeft een tijdloos design. En hierdoor is blijft hij populair in iedere slaapkamer.

In 1973 ontwierp Frans de la Haye dit bed, maar deze klassieker gaat met z'n tijd mee. Het Auronde ledikant wordt regelmatig aangepast aan de nieuwste comfort eisen. Daarnaast passen de kleuren zich aan naar de nieuwste kleurtrends. Doormiddel van een helder en strak lijnenspel komt het eigentijdse design van het bed volledig tot zijn recht. Herkenbaar zijn de mooie ronde vormen die terug komen in de poten. Ze voorzien het bed van een comfortabele en tijdloze uitstraling. Zo is het unieke design van de Auronde een verrijking voor iedere slaapkamer. 

Auronde is Ongekend populair dankzij de unieke vorm

De Auping Auronde heeft zijn doorlopende succes te danken aan de unieke vorm.
Volgens Frans de la Haye laat de vorm geen veranderingen toe en blijft het design altijd één beeld. Met deze prachtige Auronde haal je dus een échte eigentijdse klassieker in huis waar je lang plezier van zult hebben.

Goede looks én functionaliteit

De poot is typerend voor de Auping Auronde. Het kenmerkende oog is een verbindingselement waarmee de delen onderling worden verbonden.
Hier komen design en functionaliteit bij elkaar.
De Auronde 2000 heeft een bedomranding van 48 cm. Dit is hoger dan de originele Auping auronde of de Auping Auronde 1500. Het biedt nog meer houvast aan het matras en zorgt voor een hogere en comfortabelere instap.


Creëer jouw eigen Auping Auronde 2000

Het Auronde ledikant is dankzij de modulaire opbouw op vele manieren aan te passen en uit te breiden met verschillende achterwanden. Verder is het fraai te combineren met diverse Auronde accessoires, zoals een Aureo bedlamp of een Auronde tafeltje met of zonder lectuurhouder.

daarnaast komt de Auping Auronde met de volgende mogelijkheden: 

  • 13 verschillende kleuren voor het ledikant
    Pure white, Deep black, Cool grey, Warm grey, Ocean blue, Clay, Forest green, Stained white, Natural beech, Cherry beech, Chesnut beech, Wech beech en Black beech.
  • leverbaar in een deelbare uitvoering
  • te combineren met een vaste-, 1- motorig, 2 -motorig of 3-motorige Auping spiraal
  • vele accessoires, vraag er na in de winkel
  • te combineren met elk (Auping) matras

Er is al een Auping Auronde vanaf € 1240,-. Dit is de aanvangsprijs gebaseerd op het 1 persoons ledikant exclusief bedbodem en matras.


MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie over het Auping Auronde ledikant, of het product bekijken in onze showroom? Vraag dan gerust informatie aan via het formulier naast de productfoto.
We zullen u dan zo spoedig mogelijk verder helpen in uw zoektocht naar uw nieuwe bed.
Auping is alleen te verkrijgen in onze vestiging in Krimpen aan den IJssel.

Eigenschappen

Merk
Auping
Uitvoering
2-Motorig Elektrisch
Kleur
Pure white, Deep black, Cool grey, Warm grey, Ocean blue, Clay, Forest green, Stained white, Natural beech, Cherry beech, Chesnut beech, Wech beech en Black beech.
Materiaal
Gelaagd beukenhout

Onze Auping collectie vindt u in onze vestiging in: