Ruimtebesparende bedden bij Droomvlucht Slaapcomfort

Ruimtebesparende bedden

Handig, voor wanneer een kleine kamer groots moet liggen

Ruimtebesparende bedden bij Droomvlucht Slaapcomfort

Met de ruimtebesparende bedden van Droomvlucht Slaapcomfort zijn extra slaapplaatsen altijd binnen handbereik.

Binnen een handomdraai heeft u uitstekende slaapplekken gecreëerd. Er zijn diverse modellen waarbij je eenvoudig een extra slaapplaats creëert. Kies bijvoorbeeld voor een opklapbaar logeerbed op wieltjes. U kunt dit logeerbed gemakkelijk verplaatsen en het laat zich ook weer eenvoudig opbergen.

Het opklapbed 1 persoons.

Wat wij een ruimtebesparend bed noemen is voor u wellicht beter bekend als een opklapbed 1 persoons.

Binnen onze collectie hebben wij gekozen voor de kwaliteit en duurzaamheid van de opklap bedden van Avek. U heeft hierin twee keuzes. Een 1 persoons bed van 80 cm breed of van 90 cm breed. Door het bed verticaal op te klappen is deze makkelijk te verplaatsen en neemt hij minder ruimte in dan een regulier opklap bed. Wilt u dit opklapbed 1 persoons in onze winkel bekijken? Kom dan gerust langs in onze beddenwinkel in Zevenhuizen.


Zoekt u een opklapbed 2 persoons?

Een 2 persoons opklapbed behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Droomvlucht Slaapcomfort heeft twee type bedden in het assortiment.

Een praktische optie voor een opklapbed 2 persoons is een combinatie van een onder- en bovenbed. Het onderbed is in uitgeklapte stand even hoog als het bovenbed. Hierdoor heeft u twee comfortabele bedden ter beschikking. En dat zijn slimmere oplossingen in plaats van een vaste 2 persoons slaapcombinatie in de logeerkamer.