SmartSleeve Molton - Essential - SmartSleeve - 200 x 200 cm - Standaar...

SmartSleeve Molton - Essential

200 x 200 cm

Actie

SmartSleeve® Essential is een luxe matras beschermer welke pals extra beschermlaag op uw matras wordt geplaatst. Slaap extra geventileerd met SmartSleeve®.

U wilt uw matras lang fris houden. En hiervoor is de juiste bescherming van groot belang. Een beschermende molton is hiervoor uitermate geschikt. Er is echter niet altijd ruimte voor een complete hoeslaken. En hiervoor is het essentiële van een molton uitgezocht en de SmartSleeve® Essential ontwikkeld.

SmartSleeve® Essential optimaliseert uw slaap ervaring, gezondheid en hygiene van de matras. Door drie unieke technologieën toe te passen in de opbouw van deze molton ben u verzekerd van een goed slaap comfort. Ontdek wat de SmartSleeve molton allemaal doet voor u.

CAIRFULL GEPRODUCEERD.

De 3D geweven structuur die door Cairfull is ontwikkeld creëert een laag lucht tussen u en de matras. De unieke samenstelling helpt met lucht regulering rondom de matras. Dit zorgt voor een prettig, koel gevoel én betere vochtopname door de lucht. Een win-win situatie voor een gezonde en rustige nacht.

PROBIOTISCH MET PUROTEX

Door het gebruik van Purotex in deze molton wordt de SmartSleeve actief beschermd tegen huisstof mijt. Dit verlaagt het aantal huisstofmijten in de matras met 93,7% binnen 2 weken. Het houd dus niet alleen uw matras fris, maar helpt ook actief het matras gezond te houden.

TEMPERATUUR REGULERING

De SmartSleeve® optimaliseerd uw slaapcomfort door een temperatuur regulerend materiaal. Naarmate de molton warmer wordt, des te meer deze zal werken om de warmte af te voeren. De warmte wordt gebruikt om lichaamsvocht te verdampen. Hierdoor slaapt u langer koel en droog.


WATERPROOF MAAR TOCH ADEMEND

SmartSleeve® Premium Waterproof adds a waterproof film on the back of the fabric. This Waterproof version stops all liquids, ensuring your mattress stays dry and clean. The 3D layer of the SmartSleeve® guarantees a comfortable and ventilating sleeping surface.

Meerprijs 1-persoons: €25,-
Meerprijs 2-persoons: €30,

Eigenschappen

Merk
SmartSleeve
Afmeting (BxL)
200 x 200 cm
Hoekhoogte
5-9 cm
Type
Standaard

Onze SmartSleeve collectie vindt u in onze vestiging in: