Dekbedden bij Droomvlucht Slaapcomfort

Zomer, lente, herfts of winter?

Dekbedden voor elk seizoen.

Dekbedden bij Droomvlucht Slaapcomfort

Slaap heerlijk onder een dekbed uit onze dekbedden collectie.

U kruipt heerlijk weg onder uw dekbed. Ongeacht welk seizoen of de warmte van uw slaapkamer, een goed dekbed biedt u een heerlijk ontspannen en comfortabel slaapcomfort. De mogelijkheid voor ieder seizoen zorgen dat je altijd ontspannen in slaap kunt vallen. Dekbedden zijn er in verschillende warmteklassen, formaten en materialen.

Bij Droomvlucht Slaapcomfort kunt u een dekbed van topkwaliteit kopen van verschillende materialen zoals dons, wol, katoen of synthetische bolletjes. U heeft daarbij de keuze uit een vier seizoenen dekbed, een zomer dekbed of een winter dekbed. Ons kwaliteitscontroleteam streeft er naar om ons productaanbod en service continue verder te verbeteren.

In de beddenwinkels van droomvlucht slaapcomfort vindt u dekbedden van Texelana, Sylvana, Polydaun en ons luxe huismerk Sleep Sense.

Lees meer over Dons

Lees meer over Wol

Hoe werken de warmteklassen van dekbedden?

Een goed dekbed is voorzien van een warmteklasse label. Dit laat ziet op welke manier het dekbed ventileerd en warmte vast kan houden. Wanneer u opzoek bent naar een dekbed dat geschikt is voor de zomer of de winter, met een warmtelabel ziet u in een opslag of het dekbed de juiste is.

Dekbedden met warmteklasse 4:

Dekbedden met de dunste vulling horen tot deze klasse. Dit zijn de zomerdekbedden.

Door een lager vulgewicht en een gladdere tijk worden deze type dekbedden als koeler ervaren. Vooral tijdens warme zomermaanden zijn deze dekbedden uitermate geschikt. Het geeft nog wel het gevoel van een deken zoder veel warmte toe te voegen.


Dekbedden met warmteklasse 3:

Dekbedden die een gemiddelde warmte geven, dat zijn dekbedden van de warmteklasse 3. Meestal zijn dit dekbedden voor in het voorjaar en de herfst. Ook wel lente-/herfst dekbedden genoemd. 

Dit all-round dekbed is het meest standaard in Nedeland. Door de universele warmte en het gematigde klimaat in nederland bent u met een lente-/herfst dekbed vrijwel altijd goed uit. Dit dekbed is een onderdeel van het 4-seizoenen dekbed. Gecombineerd met een warmteklasse 4 dekbed is het geschikt voor de koude winternachten met een gecombineerde warmteklassen van 1.


Dekbedden met warmteklasse 2:

De dekbedden met deze warmteklassen noemen we winterdekbedden.

Deze dekbedden zijn royaal gevuld en heerlijk warm.


Dekbedden met warmteklasse 1

Dekbedden met warmteklasse 1 zijn de warmste dekbedden die u zich maar kunt wensen. Een aantal van onze vier jaargetijden dekbedden, bestaand uit twee delen, behoren - aan elkaar bevestigd - tot deze warmteklasse.