Texelana Wollen dekbed - Excellent Enkel Winter dekbed

Vanaf € 159

Een heerlijk dik winterdekbed van écht Texels schapenwol. Het Texelana wollen dekbed Excellent - Enkel winter dekbed. Dit dekbed is extra warm en daardoor uitermate geschikt voor de koude wintermaanden. Het hogere vulgewicht maakt dit dekbed heerlijk zwaar en extra goed ventilerend.

Lees meer

Private shopping
Onze Texelana collectie vindt u in:
Merk
Texelana
Afmeting (BxL)
140 x 200 cm / 140 x 220 cm / 200 x 200 cm / 200 x 220 cm / 240 x 220 cm / 240 x 200 cm
Vulling
Wol
Uitvoering
Winter

Een heerlijk dik winterdekbed van écht Texels schapenwol. Het Texelana wollen dekbed Excellent - Enkel winter dekbed.

Dit dekbed is extra warm en daardoor uitermate geschikt voor de koude wintermaanden. Het hogere vulgewicht maakt dit dekbed heerlijk zwaar en extra goed ventilerend.

De opbouw van het Texelana wollen Excellent enkel winter dekbed

Met een vulgewicht van ongeveer 600 gram per vierkante meter is dit het zwaarste wollen dekbed uit onze collectie. Daardoor valt het dekbed in de op een na warmste klasse, warmteklasse 2. De tijk, het omhulsel, van het dekbed is gemaakt van perkal katoen. Dit is een heel fijn geweven soort katoen; ijzersterk en tegelijkertijd soepel en zacht. Het sierstiksel houdt het dekbed in vorm, houdt de wol op zijn plaats en geeft het ook nog eens een zeer luxe uitstraling.

Hoe werkt het warmteklassesysteem

Hoe lager het getal, des te warmer het dekbed. Er zijn vier warmteklassen: 1, 2, 3 en 4.

Dit dekbed kunt u niet koppelen aan andere dekbedden. Zoekt u een dekbed met twee delen, namelijk een voorjaars/herfstdekbed en een zomerdekbed, die aan elkaar bevestigd een warm winterdekbed vormen? Kijk dan even bij onze vier seizoenen dekbedden.

Ook interessant

silvana-sfeer-220-web

Welke dekbed past het beste bij u?

Kom in contact